Üyelikal :@
Üyelikal :@
Arkadaşlar ben 3 haftadır üyelikal.com dan plus alamıyorum. ve bana verdıklerı tek cevap plus stokta kalmadıgı bılgısı. 30 lira yı yatırdım ve 3 haftadır alamıyorum hatta 3 haftayıda geçti bıktım beklemekten neden gelmıyor bu plus. ? çemberlitaş gelcek diye mi vermıyorlar plus yoksa ?
DEATHLİFE
AkıncıxIBaMBaM
Liondaddy
AkıncıxIBaMBaM
Liondaddy
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Re: Üyelikal :@
Ben yakalarına yapıştım verdiler plusımı 3 gün telefon x online konuşma dan mesaj yağmuruna tuttum. 
bu kadar kısa sürede stok bitmemesi gerek sobee'den e pin'leri daha fazla yollamasını istiyoruz üyelikala.
bu kadar kısa sürede stok bitmemesi gerek sobee'den e pin'leri daha fazla yollamasını istiyoruz üyelikala.
- Sonofdevill
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Merhaba İyi Forumlar
Üyelikal.com Üzerinden Plus Almanız İçin Çemberlitaş Plus Paketi'nin İ.K.V Yönetimi Tarafından Aracı Firmaya (üyelikal.com)
Yönlendirilirse Eğer Satış Gerçekleşir Bende 10 Adet İsim Değiştirme+3 Aylık Plus Paket Ödemesi Sağladım Ancak Ellerinde olmadığı İçin Para İadesini Sağladılar Geri Ve Şimdi 4 Gözle Çemberlitaş Özel Sürümünü Bekliyorum...
Üyelikal.com Üzerinden Plus Almanız İçin Çemberlitaş Plus Paketi'nin İ.K.V Yönetimi Tarafından Aracı Firmaya (üyelikal.com)
Yönlendirilirse Eğer Satış Gerçekleşir Bende 10 Adet İsim Değiştirme+3 Aylık Plus Paket Ödemesi Sağladım Ancak Ellerinde olmadığı İçin Para İadesini Sağladılar Geri Ve Şimdi 4 Gözle Çemberlitaş Özel Sürümünü Bekliyorum...
SoNoFDeViL [49] (^) Ejder Asa
xSoNoFDeViLx [49] (^)Ecel Getiren (^) Latif
XxSoNoFDeViLxX [49] (^)Asab-ı Keyf
xSoNoFDeViLx [49] (^)Ecel Getiren (^) Latif
XxSoNoFDeViLxX [49] (^)Asab-ı Keyf
- PaSaHaKTaNYaNa
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben söylim bende 60 tl plus paketi 6 aylık alcaktım paramıda yatırdım FAKAT stokta bitiği için veremediler bende tlf'leri var aradım 6 bin akçe yoladılar.
05325215979 NOLU TLF ARARSAN SANA YRD OLURLAR.
05325215979 NOLU TLF ARARSAN SANA YRD OLURLAR.

PaŞaHaKTaNYaNa
EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
o zaman ben tekrar arıyım ve bende 3bin akçe istiyım çunku gelmıyecek bu cemberlıtaş daha
DEATHLİFE
AkıncıxIBaMBaM
Liondaddy
AkıncıxIBaMBaM
Liondaddy
Aradım bana tek söyledikleri ikv plus kalmadı yeni sürümü cıkıcak cemberlıtaş adında onu beklıyoruz dedi normal plus yokmu hıc stokta dedım o da yok dedi. çemberlıtaşı beklıcem.
DEATHLİFE
AkıncıxIBaMBaM
Liondaddy
AkıncıxIBaMBaM
Liondaddy