LONCASIZ OLANLAR VE SAĞLAM OLNALAR BAKSIN

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Re: LONCASIZ OLANLAR VE SAĞLAM OLNALAR BAKSIN

Mesaj gönderen Splash »

Tacsiz yazdı:konuyu acan [İçerik silindi] diğerleri boş sohbet peşinde yahu işiniz gücünüz yokmu splash bir kerede benim karşıma çıksana yahu seni aramaktan bıktım ne bizim sancakta dolanıyon ne bankada bi güzel kesmek istiyom ama nasip olmadı ya he bu arada sobee hediyesi epe yok [İçerik silindi] sobee hediyesi ceket pantalon var bilmiyorsan gel ben öğretirim sana senin gibi [İçerik silindi] verilmez onlar anladınmı paşam clasas olmuş kişilere verilir bari bilmiyon konuşmada cahilliğin ortaya çıkmasın
konuyu acan arkadaşım neden [İçerik silindi] biliyormusun ya yeni başladın oyuna ya hakkaten boş oynuyorsun oyunu arkadaş çevren olamdan yardımlaşmayı bilen arkadaşların olamdan lonca acamassın actın diyelim bir kaç aydan fazla tutamassın bir arada oke

Uygunsuz içerikler sebebiyle; bir hafta forum hesabınızı kapatıyorum.

TATLISU
Hergün Bunu Diyorsun.Mezarlığa geldim Senin İçin Ama Yok.Elmas Madenini bİle Çeken Olmamış...
Birde Daha Dün Sizin sancağa geldik.120 Kp kastım ;)
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VicTorY »

apomario yazdı:
VicTorY yazdı:
IIDESTINYII yazdı:OYUNDAKİ ADIN NE
Kısaca Epeli Diyoruz Ona :D Adamda Sobee'nin Takdiri Epe Var Sonuçta Ama Kaybetmiş .. :D
Len Epe mi var sende? İyi sallıyorsun ha. :)

Savunma Olan Epeden Diyosan Zor Değil O Ama Bende Yok :) Splash Zamanında Bir Konu Açmış !

Bknz; viewtopic.php?f=24&t=49050&hilit=Epem+kayboldu
viewtopic.php?f=24&t=49050
Adam Biliyo Arkadaş ! Adam Bu Oyunda Yönetici Felan Değil Mevlüt Dinç Aslında ! :) :) Tamam Abi Ayık Olurum Sancakta 50 Lodos Arasında Ayıktırdı Beni :) :)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
IIDESTINYII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIDESTINYII »

TMM BEYLER MADEM LONCAYA GİRMEK İSTEYEN VAR BENDE DeSTİNYx loncasını en yakın zamanda kuracam loncaya girmek isteyenler (laga luga yapmadan ) ya oyundan pm atsın yada burdan ileti göndersin iyi günler iyi oyunlar

“Genel Sohbet” sayfasına dön