Reklam ve tanıtıma önem verin ! Destek verelim arkadaşlar.
Re: Reklam ve tanıtıma önem verin ! Destek verelim arkadaşlar.
Oyuna artık giresim bile gelmiyor sırf şu saçmalıklar yüzünden oyunda hafta içi 5 dk dan fazla duramıyorum. Ecel ejder üretirsin ona hasar bas Ayı-gözcü-kangal alırsın 2 gün sonra onların enerjisini yükseltmek için tekrar para yatırırsın karakterini aktarmak istersin para yatır karakterim güvende olsun istersin para yatır oyuna girmek istersin para yatır herkese selam vereyim istersin para yatır grup bölgerine girip şaheser düşürmek istersin para yatır .. yatır oğlu yatır.. bir kaç gün sonra çemberlitaş kutusu çıkıcak onada gene göz boyamak için birşeyler koyacaklar para yatır çemberlitaşda item düşürmek iste para yatır . Sonuçta bu oyunu oynayan insanların yüzde 99 u bu oyunun bağımlısı oyundan geri kalmamak için rekabeti sürdürmek için para yatırıyorlar daha ne kadar para yatırcakki bu insanlar yazık sonuçta bu oyunu oynayan ve plus paket vs almak için parasını biriktiren insanlar var daha nereye kadar millet para yatıracak bunun sonu hiç gelmiycek gibi duruyor bazılarımız diyicek bu adamlar parayı o zaman nerden kazanacaklar diye elbette satmaları lazım ama abartmadan satsınlar oyunda normalde beleş olan şeyleri parayla satmaya kalkmasınlar
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı

Bir zamanlar sırf paranın değeri yok emeğin değeri var diye başladığım oyunu bırakmak aklımdan geçiyor bunu aklımdan geçirebileceğimi hiç düşünmemiştim.
Şimdi bir insan sağlam olmak istiyorsa ki oyunun amacı budur.üstüne en iyi itemleri dizmek isteyecektir.En başında şaheser gelir.Ejder üretmek için maden lazımdır.3-4 yıllık oyuncu değilse bir ejder asayı üretmenin mümkünatı yoktur.Para yoktur dolayısıyla madene yönlenmek durumundasındır.Madene yattın çek çek çıkmıyor.Maden arttırıcı al akçeyle, çek madeni tamam ejderi bi zaman sonra ürettin.Herkez parlatmış ejderi sen parlatmasan olur mu ? Parlatmalısın ki herşey eşit olsun.Parlatmak için de bas akçeyi.Şimdi sıra diğer itemlerde.Takı zırh şaheser olmak durumunda gir gir bişey cıkmasın hop yükle arttırıcıyı akçeyle,çıksın itemler.Herşeyin tam şimdi klan zamanı.Baktın herkezin rütbesi yüksek e dolayısıyla bi zaman sonra insanda ister 2 yıldız 3 yıldız olmayı hop yükle kp arttırıcyı akçe ile.
Bunlar standart şeyler bunlar olmasa oyunda hiç bişeysiniz.Bununla yetinicekler mi sanıyorsunuz ? Asla! Sıra geldi gelecekteki bölgelere.En yakın çemberlitaş var.E yeni silahlar onları parlat akçe ile.E yeni takı zırh vb. düşürmek için arttırıcı yükle akçe ile.E baktın bide lonca sistemi geldi orda zaten akçenin haddi hesabı olmaz.Plusa her ay para verdiğimiz yetmezmiş gibi birde akçe çıktı başımıza.
Plussuz oyun olmuyor akçesiz oyun olmuyor ne yapacağız illa bırakacak mıyız ?
Şimdi bir insan sağlam olmak istiyorsa ki oyunun amacı budur.üstüne en iyi itemleri dizmek isteyecektir.En başında şaheser gelir.Ejder üretmek için maden lazımdır.3-4 yıllık oyuncu değilse bir ejder asayı üretmenin mümkünatı yoktur.Para yoktur dolayısıyla madene yönlenmek durumundasındır.Madene yattın çek çek çıkmıyor.Maden arttırıcı al akçeyle, çek madeni tamam ejderi bi zaman sonra ürettin.Herkez parlatmış ejderi sen parlatmasan olur mu ? Parlatmalısın ki herşey eşit olsun.Parlatmak için de bas akçeyi.Şimdi sıra diğer itemlerde.Takı zırh şaheser olmak durumunda gir gir bişey cıkmasın hop yükle arttırıcıyı akçeyle,çıksın itemler.Herşeyin tam şimdi klan zamanı.Baktın herkezin rütbesi yüksek e dolayısıyla bi zaman sonra insanda ister 2 yıldız 3 yıldız olmayı hop yükle kp arttırıcyı akçe ile.
Bunlar standart şeyler bunlar olmasa oyunda hiç bişeysiniz.Bununla yetinicekler mi sanıyorsunuz ? Asla! Sıra geldi gelecekteki bölgelere.En yakın çemberlitaş var.E yeni silahlar onları parlat akçe ile.E yeni takı zırh vb. düşürmek için arttırıcı yükle akçe ile.E baktın bide lonca sistemi geldi orda zaten akçenin haddi hesabı olmaz.Plusa her ay para verdiğimiz yetmezmiş gibi birde akçe çıktı başımıza.
Plussuz oyun olmuyor akçesiz oyun olmuyor ne yapacağız illa bırakacak mıyız ?
- umut123573
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
Katılıyorum yönetimden birileri kulak versin.
Eminönü'nde bir materyale ihtiyacınız olduğunda bana bir mesaj uzaklıktasınız.
NOT: Lokmanı pek geliştirmedim ondan lokmanın toplayabileceği materyalleri benden istemeyin.
/f Aslanumut
NOT: Lokmanı pek geliştirmedim ondan lokmanın toplayabileceği materyalleri benden istemeyin.
/f Aslanumut
ARKADAŞLAR AKCE GELDİ GELELİ OYUNU BIRAKMALAR OLDU TAMAM GECEN YER ALTINDA BİR SAVAŞCI GÖRDÜM ELİNDE ECELİ FULL MAX 49 LWL SELAMLAŞTIK VE ÖYLECE DURUYOR MERAK ETTİM VE SORDUM GÖREVİM VAR YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM DEDİM OLUR DEDİ GÖREVİ YAPTIK FAKAT BANA OYUNU ASLINDA BIRAKTIGINI ARA ARA GİRİP CIKTIGINI SÖYLEDİ NİCİN DEDİM? SIGINAK VE MİGRATA Bİ KAC KEZ GİREBİLMİŞ CALIŞAN BİR İNSANIM VAKTİM PEK OLMUYOR ARTI EVLİYİM AİLEMEDE ZAMAN AYIRMAK ZORUNDAYIM BÜYÜCÜLER KADAR SIGINAK MİGRAT ŞANSIMIZ OLMUYOR VE PROTESTO İCİN OYUNU OYNAMIYORUM DEDİ DENGE DENGE DİYEN YÖNETİMİN İSE KINADINI BELİRTTİ CIKTI GİTTİ VE BİRDAHADA GÖRMEDİM İKV ELİNDE GENEL OLARAK DEGİL BELKŞ AMA COLUK COCUK KALDI İŞİ GÜCÜ OLAN 25 YAŞ ÜSTÜ COGU OYUNCUSUNU KAYBETTİ DÜŞÜNCESİNDEYİM BENDE ELDE TUTULMASI GEREK ASIL BU TÜR OYUNCULARDIR 10 YAŞ GRUBUYNAN ZATEN BİR YERE VARAMASSIN TEŞEKKÜRLER