İKV'den Beklentileriniz...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

İKV'den Beklentileriniz...

Mesaj gönderen Crack »

Oyunun yayınlanmasından bu yana , daha çok betadan beri buralarda olan ve İstanbul'da oradan oraya koşuşturan arkadaşlara sesleniyorum. Oyunun gelişimini çok yakından takip eden ve "Şunu yapsalar ne güzel olur ! " diyen arkadaşlara sesleniyorum.

Şimdiye kadar yayınlanmış güncellemelerde dahil ; eksik ve olması gereken ya da olsa iyi olur dediğimiz herşeyi tartışalım.

İKV'de Ne olsun , Ne olmasın ?
Resim
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Re: İKV'den Beklentileriniz...

Mesaj gönderen intikamatesi »

Önce var olan eksiklikler ve hatalarda başlamaları gerek en büyük eksiklikse Lonca Sistemi'dir.
Sonrada hatalar düzeltilsinki oyun oynanmaya layik bir oyun olsun. 8-)
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
mutlakkonuxjun
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mutlakkonuxjun »

intikamatesi yazdı:Önce var olan eksiklikler ve hatalarda başlamaları gerek en büyük eksiklikse Lonca Sistemi'dir.
Sonrada hatalar düzeltilsinki oyun oynanmaya layik bir oyun olsun. 8-)
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

var olan eksiklikler oyundan düşme, durup dururken ne olduğu anlaşılamayan hata mesajları, 10 kişi bir araya gelince donma gibi.tabi bunların çoğunu bilgisayarla yada internetinizle alakalı diyip geçiştiriyorlar.başka oyunlarda oynuyoruz online ama hiçbirinde donma yada hata yok.anlaşılan benim bilgisayar oyun seçiyor kötü alışkanlıkları var. :D

istediğimiz şeylere gelirsek.
1.başta lonca sistemi ki yıllardır sözü geçiyor belkide levelin artmasıyla gelecektir(siddin sene sonra)
2.pazar sistemi.oyuna saatlerce giremiyorum elimde onca maden var yada item.ama bunları satmak için alacak oyuncunun da oyunda olması gerekiyor.yada istediğin fiyata satamıyorsun.artık nasıl bir sistem düşünülür ne sınırlamalar getirilir yazmayacağım.oyun çok fazla kalabalık değil.ikvde pazar sistemi bazı oyuncuların piyasayı değiştirmesine eden olabileceği için sınırlamalar içermeli.çünkü oyun 700bin falan değil biliyor herkez :D
3.reklam.nekadar iyi olur bilmem.şu kadarcık oyuncuyla bile sistem altüst olabiliyor.yani arkadaşımı oyuna çağırıyorum.bakıyor benim çarıma.derken bankaya geliyorum.banka kalabalıksa kasmaya başlıyor.gelde oyuna başlat adamı.böyle örnek vermeği sevmiyorum ama başka oyunlarda yapılan etkinliklere bakıyorum onlarca oyuncu,skiller falan derken oyunda tık yok.eğer bu sorunu hallederlerse reklamı en iyi oynayanlar yapar.grafikleri bukadar güzel olan oyunumuz var ama şu kasma olayını çözemedik.
daha çok şey yazılabilir eklenebilir.yazdıklarım eleştirilebilir.hakaret içermeyen her fikire saygım vardır.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

1-)Şifreli kasa
2-)Ortak kasa
3-)Pazar sistemi
4-)Lag sorunu
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Kullanıcı avatarı
Aybakan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Aybakan »

Lag sorunu ve oyunun büyük bir eksikliği olan Lonca Sistemi en kısa zamanda bu sorunların giderilmesi en büyük beklentilerim.
Sokomander & Alayınaxsecond & MeGaxPaNoRa & MeGaxHeLL & Megaxsouth
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

grafik sorunu çözülsün başka birşey istemiyorum..... çıldırma durumuna geldim
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen aQuaLand »

MuRaTPoLaT yazdı:grafik sorunu çözülsün başka birşey istemiyorum..... çıldırma durumuna geldim
Kesinlikle katılıyorum grafikler berbat ötesi... Adamın dibindeyim menzil dışında diyor skill vurmuyor, depar açık adama zihin atıyorum space basıyorum adamın bir önüne bir arkasına geçiyorum... Bir arkadaşıma oyunu önerdim, beni biraz izledi ve bu ne kadar aptalca boşuna emek veriyorsun dedi ve bakmadı bile.. Biz sevdiğimiz için vazgeçemiyoruz bu oyundan fakat bu oyun pazarında bir yer sahibi olmak istiyorsa ikv kesinlikle bu grafik olayını çözmek zorunda..
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Nostalgie »

Şu gönüllülük sisteminin bir an önce bitmesi.. Çünkü ben gönüllü olmayı elini taşın altına koymak diye bilirim .Burdaki zihniyet, bal tutan parmağını yalar zihniyeti çok bariz ortada. ve yönetimdekilerin,incesini geçtim kalın bir süzgeçten geçirilmesi.. Bir çok şeyi düzelticektir.
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ceho55 »

Lonca Sisteminin Bir An Önce Gelmesi
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho

“Genel Etkileşim” sayfasına dön