Oyun için Degermi ??

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kaan251907
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Oyun için Degermi ??

Mesaj gönderen kaan251907 »

Selamlar.. Arkadaşlar

Oynadıgımız sonucta bır oyun , bu oyun ıcınde tartismalar yasanabılır.. Oyun bıze bazı şeyler sunuyor mesela ../op ../nah ../gül ws gibi bunları ıstedıgımız zaman ıstedıgımız kısılere kullanabılırız..Ama ARZLAR dan bir arkadasımız kesılmeyı hazmaedemedı.. Laf soyleyınce ../op yaptım ve bana soyledıgı kelımeler suan resımde var ..Şikayet edılmemek ıcın oyundan cıkıp baska charına gırıyor ve aynı haysıyetsız sozlerı yıne kullanıyor..Bu arkadasımızın acızlıgını ikv emınonu sunucusundakı arkadaslarıma ve buyuklerıme gostermek ıstedım...

Şahıs : AlemdarxPolat

oOIIKaaNIIOo IIOoKaaNoOII Quaptanxşifa

Resimler... http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... 55104.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/80 ... 55330.jpg/
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyun için Degermi ??

Mesaj gönderen aQuaLand »

evet bu kufur edıp oyundan cıkma olayıyına bende bır kac defa maruz kaldım buna çözüm getirilmeli
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim
Kullanıcı avatarı
HOPDEDIKS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Raiders of AnatoliA

Mesaj gönderen HOPDEDIKS »

Bunun bi çözümü var zaten resim alıp desteğe mail atmak bunca yıldır ögrenemediniz mi ?
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Nostalgie »

Resim alıp desteğe başvuranlara gönderilen cevapları 2 gün önce forumda gördük. Konuya verebilicek cevapları olmıyanların, konuyu apar topar forumdan kaldırdıkları için görememiş olmanız normal...
anektod2
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Malazgirt Loncası

BİLMEM İLGİNİZİ ÇEKERMİ???

Mesaj gönderen anektod2 »

DESTEK MAİL BİLDİRİMİ yazdı: Talep Tarihi : 19.03.2011 21:50:29
Bildirim Tipi : Soru-Cevap
Sunucu : Eminonu
Üyelik Tipi : Sobee
Karakter Adı : ????

Talebiniz :

Akçe, şans artırıcılar, plus paketler ve benzeri ürünlerin sobee yönetiminin belirlediği ve belirttiği yerler dışında satılamayacağını ve bunun aksi bir durum ile karşılaşmamız durumunda siz destek ekibimizle irtibata geçmemiz konusunda forum ve oyundaki kanallar vasıtası ile bize bildiriyorsunuz. Bizde sizin bu kuralınıza aykırı hareket eden kişileri tespit ettiğimizde destek forumu vasıtası ile iletişime geçiyoruz. Ama kişi ile yaptığımız yazışmayı sizinle paylaştığımızda sizin belirttiğiniz kuralların dışına çıkan kişiyi işaret ettiğimiz halde siz destek olmuyor aksine kendi düşen ağlamaz diyerek oyuncunuzun yanlız başına kalmasını sağlıyorsunuz. siz henüz bu durumda bir yasaklama yapmamışken oyun içerisinde sadece güvendiğiniz kişilerden alışveriş yapın diye bizlere tavsiye verirken, dolandırıcılığa uğradığımızıda beyan ettik lakin ozamanda ne bir cevap yazdınız nede bu kişiye bir ceza verdiniz. karakter çalınması ile alakalı size yani desteğe yolladığımız gerekli bilgilerden sonra bize dönmediniz. şimdide bize olumlu yönde kanıtı ile gönderdiğimiz kişinin ceza alamayacağını söyleyen mail cevabı yolluyorsunuz. afedersiniz ama siz oyuncudan değil kaptığını kaçan sonra isim değiştirip yine ikv ye gönül verenlerin huzurunu kaçıran kişilerin yanında yer alıyorsunuz. bukadar yazılan yazılara karşılık kısa bir cevap vermek yerine ceza işlemi gerektirecek bir durum tespit ettiğimiz oyuncunun resimlerini ve yazışmalarını göndermemizi istemeniz inanın çok makbule geçecektir. kasım 2007 den beri sizin bir oyuncunuzum ve bu kadar yazı yazdıktan sonra sizden olumlu bir yanıt almak inanın beni mutlu edecektir. iyi çalışmalar.

Yanıt :

************************************************************************************************************************
************************************************************************************************************************

Merhaba,

Oyunda rahatsız olduğunuz kullanıcıların yazışmalarını şikayet ederek ilgili ekiplere iletilmesini sağlayabilirsiniz. Ekran görüntüleri ile ceza işlemleri uygulanması mümkün değildir.

Bilginize.

Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.

Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.

IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
Hala resim al gönder diyen kişilere atfolunur...

anektod
Bu Bir Oyun..
SNOX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen SNOX »

gerçek para ile çar satmaya çalışanları süresiz banlayan yönetim. Sülalemize küfür edenlere kayıtsız kalıyor, eskisi gibi banlanmalı 2 - 3 günlük susturulma çok hafif.
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen aQuaLand »

Şevket senin kadar bende eskiyim bu oyunda. Resim yollandığını bende biliyorum. Fakat şikayet butonu adam oyundan çıkınca işe yaramıyor artı resimlerde şikayet artık dile getirilmiyor.bunu Sen öğrenemedin mi ? Bak adam kanıtıyla koymuş.
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim
Kullanıcı avatarı
necatialperen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen necatialperen »

şikayet edip oyundan çıkan Generalxsavaşçı nın fotosunu alarak desteğe yolladım ve destekden bana gelen cevap şu oyuncunun oyundan çıktığına dair bir kanıt yok ceza vermeyiz lütfen oyundan şikayet et butonuna basınız diyor bana yolladığım resimde ana avrat sövmüş ve gm bunu görüyor fakat ceza vermiyor nedenide kanıt yok oyunda şikayet et diyor bana ...
xNeCaTix IIxXBIgBaNgXxII [CHARLARIMI JOOP JoOoP isimli karakterdeki Mehmet diye bir şahıs çalmıştır] Sizlere Önerim Arkadaşlık Kurmayın Dostluk ve Alışveriş Yapmayın İlerde Ben Demiştim Demeyeyim...

O'da Artık Bir Emekli...
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

Merhaba,

Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayetinizi İKV Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipi üzerinden gerçekleştiriniz.

Bilginize.
Kullanıcı avatarı
MaTRaX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen MaTRaX »

Schiller yazdı:Merhaba,

Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayetinizi İKV Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipi üzerinden gerçekleştiriniz.

Bilginize.

:)
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön