Yorumlara bakarak konuşplayer yazdı:konu savascı degıl cemberlı tasRefresh yazdı:ya arkadaşım bu yorumları oyunu bilmeyen adamların yazdığı ne kadar belli hiç bir zaman gruba savaşcı hasar veriyor diye ALINMAZZ.SAvaşcı tank olsun diye alınır gruba bunu aklınızın bi köşesine yazın istediği kadar direnci olsun elemente bu sefer de büyücüler meteorit atar yani büyü ve şifa vazgeçilmezdir grubta bunu böyle bilin saçmasapan hayellere kapılmayın.SAvaşcı alınacaksa gruba tank diye alınır hasar veriyor diye alınmaz .
Çemberlitaş hakkınd büyücü adına birşey dikkatimi çekti
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Çemberlitaş hakkınd büyücü adına birşey dikkatimi çekti
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
sende alıntı yap.Refresh yazdı:Yorumlara bakarak konuşplayer yazdı:konu savascı degıl cemberlı tasRefresh yazdı:ya arkadaşım bu yorumları oyunu bilmeyen adamların yazdığı ne kadar belli hiç bir zaman gruba savaşcı hasar veriyor diye ALINMAZZ.SAvaşcı tank olsun diye alınır gruba bunu aklınızın bi köşesine yazın istediği kadar direnci olsun elemente bu sefer de büyücüler meteorit atar yani büyü ve şifa vazgeçilmezdir grubta bunu böyle bilin saçmasapan hayellere kapılmayın.SAvaşcı alınacaksa gruba tank diye alınır hasar veriyor diye alınmaz .
avakado=eminönü
Bir çok resimde gördüğümüz gibi Gaffar Bey elinde buz topu tutarken,beyaz büyücüler ise etrafa elektirik saçmaktadır.
Buda buz ve elektiriğe karşı dirençli olacaklarını gösteriyor bana göre.
Ayı'mı Çok Seviyorum...
Reiz yazdı:Bir çok resimde gördüğümüz gibi Gaffar Bey elinde buz topu tutarken,beyaz büyücüler ise etrafa elektirik saçmaktadır.
kenanla junonda elektrk vuruyor ama elektrge karsı dırenclerı yuksekmı ??
NeoWIN
Ben Kenan veya Junon'dan bahsetmedim.
Ayı'mı Çok Seviyorum...