BeLaX Loncası Başvuru Form'u ...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: BeLaX Loncası Başvuru Form'u ...

Mesaj gönderen dabbela »

Susmak verilmesi gereken en zor cevaptır.. Konuşmaksa kolay olandır... Ben ''SUSTUM'' isteyen konuşsun...

Keşke sana kendi imzan kadar yakın olan bu kelimeleri kopyala / yapıştır yapmadan önce okuyup öğrenebilseydin yazık çok yazık..
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
BeLaXMoHiCaaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen BeLaXMoHiCaaN »

AyrıLan arkadaşlara BaşarıLar diLeRiz ...
BeLaXJuSTiCe ...BeLaXLaStMoHiCaN ....LaStMoHiCaaN..... Belaxmohikan
color]
BeLaX uLeyNNNN...!

^_^ iSmaiL ^_^

EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen PaSaHaKTaNYaNa »

BeLaX LoNCaSı'NA BAŞARILAR DİLERİM İNŞALAH GİDECEĞİ EN GÜZEL MEVKİLERE KADAR GELİR EN GÜZEL STRATEJİYLE KALKINIP YOLUNA DEVAM EDER.!
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
Kullanıcı avatarı
BeLaXMoHiCaaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Loncayı kapatıyorum Forum yöneticisi Konuya Kilit Lütfen **
color]
BeLaX uLeyNNNN...!

^_^ iSmaiL ^_^

EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
Kullanıcı avatarı
BeLaXMoHiCaaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Konuya kilit Yönetici arkadaş ...
color]
BeLaX uLeyNNNN...!

^_^ iSmaiL ^_^

Kullanıcı avatarı
MeMoCaN
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MeMoCaN »

dabbela yazdı:Susmak verilmesi gereken en zor cevaptır.. Konuşmaksa kolay olandır... Ben ''SUSTUM'' isteyen konuşsun...

Keşke sana kendi imzan kadar yakın olan bu kelimeleri kopyala / yapıştır yapmadan önce okuyup öğrenebilseydin yazık çok yazık..
sen benim imzama laf edemezsin. imzamda sanırım yerini bulmuş GEÇMİŞ OLSUN... ;) o imza gidecegi yeri biliyodu giti .
**IIxLeOxŞiFAxII******IHOPDEDİKI**

Ne Mutlu Türküm Diyene... CcCResim
Kullanıcı avatarı
MeMoCaN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MeMoCaN »

dabbela yazdı:Çookk açık ve net söylüyorum kim ne derse desin bu saatten sonra , loncadan ayrıldığım an BeLax konusuna yazdığım yazının ardından yazan herkes aslında benim kişiliğimle sahip olduklarımı benim aldıklarımı değil beni seçenleri , değer verdiklerini değil ihtiyaç gidermek istediklerini ve her densizin bu loncada ve dostlukta ne kadar gözü olduğunu nasıl takip ettiklerini ne yapmak istediklerini ve çıkarları uğruna ne kadar arsız ve çakal olabilceklerini gösterdi.. Gören gözler kılawuz istemez hesabıyla yola çıkan sewdiğim kişiler ki bunun en başı İsmail gördüğünü değil anlamak istediğini anlıyor ne yazıkki ilk ona söylemiştim bu durumu ve ne yazıkki hala ve hala düşünmeden konuşmasına engel olucak o konuşmayı yapamamış ona bu dawranışı öğretememişim bunun için Ö.dilerim hepinizden özellikle İsmail'den.. Hani benim lafımdır ya ''Dostu elekte ele kalan 1 tane bile dünyaya bedel'' Sewgili düşmanlarım kendilerine gün doğduklarını sanarken , bana yanımda olduğunu söyleyen her bir kitlenin yüzünü görme fırsatını buldum .. Bu fırsatı bulduğuma sevinmiyorum ama sizide güldürmedim buna mutluyum madem bu iş böyle bana tokat atana yumruk , yumruk atana tekme atmasınıda bilirim.. Ben yapıcağım her uzun vadeli planı düşünüp ender kişilerle paylaşırım onlara zaten bunların olucağınıda söylemiştim bir çoğunun zoruna gitti benim lodos olmam hatta T(e)L(e)OO olmam bunu aylar öncesinden zaten biliyordum ama benim karşıma geçen kişilerinde akıldan yana bu derece haz vermesi beni üzdü keşke daha zeki daha ahlaklı daha delikanlı dostlarım ve düşmanlarım olsa..
Kimse üstüne alınmasın sizler gibi isim vermeden yazdım ne yazıcaksam bekleyelim ve görelim daha zorunuza gidicek çok şeyler olucak oyunda ama benim sizlerle farkım hep 3 kelime olucak TIN..TIN..TIN... Hoş görünümlü olan bensem her akşam iş çıkışı kaba etini çalıştığını söylediği internet başında hergün 24 saat oturduğu sandalyesinden kaldırıp nerelerde ne şartlarda çalıştığımı okul harçlığımı çıkarmak için hangi günlük işlere gittiğimi , göstermek istediğim mesleğimin ne olduğunu bilmesini istediğim şahıslarda var.. Ve benimle ilgili İsmail'e neler dediğini buradada yazmış ne oyunlar çeviriyolar kuş beyinleriyle olmayan aklı tutmayan yaşıyla.. ''Birileri benim arkadamdan konuşuyorsa onlardan öndeyim demektir'' önünde olduğum çok kişi varmış bu sewindirici hiç olmassa ve son sözüm benden korkmayın ama güwenmeyinde oturduğunuz bilmem ne liderliğinden yine attırırım sizleri :) ,''Belaxbattle...2006-2011'',
1. sen benim düşmanım bile olamazsın çünkü artık hiçden sayılıyosun.
2.biz kimsenin arkasından konuşmayız gerektigi yerde gerektigi zamanda bunu göreceksin.
3. oyunu hiç bi zaman baglanmadım sevdiklerimle zaman geçirmek için oynadım BAZI kişiler yolunu seçti giti yolu açık olsun sevdiklerimle mutluyum ;) ama sen bu oyuna baglısın benim okadar nakitim ve itemlerim giti umrumda bile olmadı. ama sen 2 itemin 2 kuruş para gidince uzun yılardır beraber oldugun kişilerden şüpelendin. istedigin kadarda şüpelen SENİN NE PARANDA NE MALINDA NEDE BAŞKA BİŞEYİNDE GÖZÜMÜZ VARDI. çünkü benim olanlar bana yeterdi 4. çıkarları için konuşuyo diyosun sençıkaların için ÖZ kardeşimi bana püskürtmeyi başardın ha ne oldu oda hatasını anladı gerekeni yaptı ;) uzun lafın kısası sen oyununda dewam et istedigin gibi oynayabilirsin .çünkü sevdiklerim ve ben yokum şunun şurasında 1 ay bişiyim kaldı ondan sonra oyun umrumda olmaz ;) AMA ŞUNU HİÇ BİR ZAMAN UNUTMA ** ELBET BİRGÜN KARŞILAŞACAZ...

Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Senin sewdim dediğin kişiler 3ümüzün charları çalındığında skypede kesin Eren yaptı bence başka kim yapcak demişti değilmi memocan sonra zaten kendide böyle birşey dediğini itiraf etti ben neden şüphelenmeyim ? Ben kimseyi sana püskürtmedim ben gidipte kimseye memo şöyledir böyledir onunla konusan benımle konuşmasın demedim senin düşündüğün çocukça şeyleri düşünemem ben ... İllaki karşılaşırız Memocan benim herzaman misafire yerim var bilirsin .. Ayrıca ben oyuna girmiyorum bile nerede bağımlı olmuşum ama sen kendi özkardeşinin charlarını başka hesaba aktarıp oynamayı biliyosun

Yaw Memo aylar oldu tek kelime ne arkanızdan konuştum nede sizlere bişeyler ima etmedim değilmi ?
Şimdi sana ne oldu yok ben mutluyum yok ben haklıyım ? Yaw kardeşim bende mutsuz olsam belli ederdim dimi ben kendi dawama koşuyorum umrumda bile değil kimin ne yaptığı o yazılarında hepsini sana yazmadım üstüne alma tartışmak istemiyorum seninle yolun düşerse uğrarsın yüzyüze konusuruz olurmu biladerim hadi eyw..
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Olanlar karşısında hayretlikle karşılıyorum. Umarım ki en kısa toparlanıp , en büyük gücünüze ulaşırsınız. Arz klanının en büyük , en güçlü loncaları olursunuz.

İyi Forumlar
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
MeMoCaN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MeMoCaN »

dabbela yazdı:Senin sewdim dediğin kişiler 3ümüzün charları çalındığında skypede kesin Eren yaptı bence başka kim yapcak demişti değilmi memocan sonra zaten kendide böyle birşey dediğini itiraf etti ben neden şüphelenmeyim ? Ben kimseyi sana püskürtmedim ben gidipte kimseye memo şöyledir böyledir onunla konusan benımle konuşmasın demedim senin düşündüğün çocukça şeyleri düşünemem ben ... İllaki karşılaşırız Memocan benim herzaman misafire yerim var bilirsin .. Ayrıca ben oyuna girmiyorum bile nerede bağımlı olmuşum ama sen kendi özkardeşinin charlarını başka hesaba aktarıp oynamayı biliyosun

Yaw Memo aylar oldu tek kelime ne arkanızdan konuştum nede sizlere bişeyler ima etmedim değilmi ?
Şimdi sana ne oldu yok ben mutluyum yok ben haklıyım ? Yaw kardeşim bende mutsuz olsam belli ederdim dimi ben kendi dawama koşuyorum umrumda bile değil kimin ne yaptığı o yazılarında hepsini sana yazmadım üstüne alma tartışmak istemiyorum seninle yolun düşerse uğrarsın yüzyüze konusuruz olurmu biladerim hadi eyw..

1. kesin olarak eren çaldı demedik skypde bende vardım kimlerin çalabilecegini düşünüyoduk lafı nerden anlamışsın bilmiyom ama dedigim gibi kimsenin arkasından konuşmadık senin yüzünede söledik sendne şüpelendik diye .ben senni neler yaptıgını çok iyi biliyom sen merak etme kime ne dedigini kime ne yaptıgını kime ne yapacagını...kardeşinni charlarını aktarıyo diyosun sor bakalım charlar kime ayitmiş ? ben sıkıldıgım oyundan ona dewretim ve şifayı aldım ismini degiştim buda senin zoruna giti püskürmeye başladın skypten konuştuklarınızı duymuyorum mu sanıyosun bu yaşıma kadar çok insan tanıdım neyin ne oldugunu iyi bilirim senin de ne oldugunu iyi biliyom

“Genel Sohbet” sayfasına dön