®Bu Kadro Dışında Hun Loncasına Ait Kimse Yoktur.Başka ÇarLardan MesuLiyet KabuL Etmıyoruz*
HUN LONCASI KURALLARI...
1.Lonca ÜyeLeri Sohbet İçerisinde İken (Küfür,Hakaret), Vb. İçeren Sözler Kesinlikle KuLLanmıcakLardır Aksi Takdirde Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar Alınarak Para Cezasına Ve UzakLastırma Cezasına Maruz KaLıcakdır.
2.Karşı KıLana Lonca Adını Taşıyan Hunx İsimLi Carı İLe İstek Üzerine KesinLikLe Karizma Vermicektir (Yasakdır)..
3.BeLirLenmiş oLan TopLantıLara Saatinde Ve Gününde Lonca Üyesinin KatıLması Mecburidir.Kişi GeLemicegi TopLantıya Mazeretini Yönetici KişiLere BiLdirmek ZOrundadır BiLdirmeyenLer Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar iLe(Para) Cezasına Maruz KaLıcakdır.
4.Lonca Üyesi Loncadan AyrıLdığında Hunx'AdLı Çarını SiLmek Zorundadır.
5.Lonca İçerisinde YapıLacak Ve YapıLmakda OLan EtknLikLer GizLi TutuLmak Zorundadır.
6.Yukardaki BeLirtiLen MaddeLere Lonca ÜyeLeri Uymak ZOrundadır
®Bu Kadro Dışında Hun Loncasına Ait Kimse Yoktur.Başka ÇarLardan MesuLiyet KabuL Etmıyoruz*
HUN LONCASI KURALLARI...
1.Lonca ÜyeLeri Sohbet İçerisinde İken (Küfür,Hakaret), Vb. İçeren Sözler Kesinlikle KuLLanmıcakLardır Aksi Takdirde Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar Alınarak Para Cezasına Ve UzakLastırma Cezasına Maruz KaLıcakdır.
2.Karşı KıLana Lonca Adını Taşıyan Hunx İsimLi Carı İLe İstek Üzerine KesinLikLe Karizma Vermicektir (Yasakdır)..
3.BeLirLenmiş oLan TopLantıLara Saatinde Ve Gününde Lonca Üyesinin KatıLması Mecburidir.Kişi GeLemicegi TopLantıya Mazeretini Yönetici KişiLere BiLdirmek ZOrundadır BiLdirmeyenLer Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar iLe(Para) Cezasına Maruz KaLıcakdır.
4.Lonca Üyesi Loncadan AyrıLdığında Hunx'AdLı Çarını SiLmek Zorundadır.
5.Lonca İçerisinde YapıLacak Ve YapıLmakda OLan EtknLikLer GizLi TutuLmak Zorundadır.
6.Yukardaki BeLirtiLen MaddeLere Lonca ÜyeLeri Uymak ZOrundadır
Selamun Aleykum Kolay Gelsin Cümleten Alp Paşam Ayar Çekecem Sen Rahat Ol Sana Gelince Semih Şafagın Karanlık Bitince Konuş Sen Şimdi Sus düşünemiyorum O Şafagın Bitmesini Ufff Geçmez:D
Uğraşmayın Semih'le yavv ne bu ya İsmail'den çekiyor ya sizlerden.
Yahu adam askerde , vatan borcunu ödüyor , şafağı karanlık da olsa dillendirmeyin
Neyse , tabi ki hepsi şaka ,
Geçen gün Serdar'la görüştüm ve ona da aynı şeyi söyledim.
Yine eskisi gibi , bir aile gibi , toplanıp esenleşelim.
Özledim sizleri , neyse , sizler iyi olun gerisi önemli değil.
Bir an evvel , topla ekibi Atom , bak karışmam bilesin...
Selamun Aleykum / As Paşam Az Kaldı Paşa Düzelecek İnşallah Önemli Olan Lonca Degil Dostluk Ve Arkadaşlıgın Baki Kalması Zincir Misali.. Cümleten kolay Gelsin Hayırlı Günler Diler.. /Flaket
selam benım güzel loncamın güzel insanları ya benım hesaplar gene ban yade 1 hafta önce 5 gün yedi benım hesap serkanınki ve osmanınki 1 hafta yedi benımki dün acıldı bgun hiç bişiy yapmamama rağmen sus yemış 5 gün bende desteğe cok güzel dileklerimi ileterek renkli bir şekilde kaydımm heralde hesap kople ban yer. die umuyorum .. cüçki bi hata yapmama rağmen sus yemek zoruma gitti mollet ana avat gayyo biz bi gerizekalı diyince sus yiyoz oda iymiş insanlara iltifat etmekde sus cezası yemek için bhane oldu artık )) Neyse herkeze iyi geceler.. Una göre haberiniz olsun pm atınca cvp vermeyince ney bunun derdi demeyin bana :P
Merhaba öncelikle Lonca sayfanızı Kirtlettiğim için özür dilerim. 03 05 2011 TArihinde StylxASİUSTA & Asiustax Charları çalınmıştır. Charların sahibi Şükrü abi Tarafından Savcılığa Suç duyurunda bulunulmustur. Siz lonca uyelerınızden de herhangi bir hırsızlık durumunda aynı hassasiyeti gösterip YASAL yollara baş vurmanızı beklemekteyiz. Oynamış olduğumuz oyunda yapmış olduğumuz hareket'in Heveslilerine ibret olacağını ve bu durumların Sunucumuzda daha az yaşanacağını düşünmekteyiz.
TEŞEKKÜRLER.
kayserilim yazdı:selam benım güzel loncamın güzel insanları ya benım hesaplar gene ban yade 1 hafta önce 5 gün yedi benım hesap serkanınki ve osmanınki 1 hafta yedi benımki dün acıldı bgun hiç bişiy yapmamama rağmen sus yemış 5 gün bende desteğe cok güzel dileklerimi ileterek renkli bir şekilde kaydımm heralde hesap kople ban yer. die umuyorum .. cüçki bi hata yapmama rağmen sus yemek zoruma gitti mollet ana avat gayyo biz bi gerizekalı diyince sus yiyoz oda iymiş insanlara iltifat etmekde sus cezası yemek için bhane oldu artık )) Neyse herkeze iyi geceler.. Una göre haberiniz olsun pm atınca cvp vermeyince ney bunun derdi demeyin bana :P
Alyy
IIxaLyxII
HuNxKaYSeRaLy
Aman salla Ali abi bu ikv yönetimi ne yapacagı belli degil :twisted:
Selamun Aleykum Cümleten Kolay Gelsin Car Çalınması Konusunda Bilgilendirdigin İçin Tşk Ederim Kardeşim İnşallah Hak Yerini Bulur Ve Haksız Cezasını Çeker Geçmiş olsun Dileklerimizi Sunarız..Eee Benim küçük Yaramaz Ailem Ne Ses Var Ne Soluk Cevap Verin Da