sizde kardeşlik üst seviyede arzlar lodoslar yardımlaşıo bizim sunucuda nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeSariyerli yazdı:Zor bir canavar değil sadece dirençleriniz full ateş olmalı her grupta 2 şifa olcak ve toplam 5 grup dalıcak her grup şifacılarından birinde dirençlerin 2 yeteneğide 15 olmalı gerisi birlik beraberlik fasa fiso
TILSIM'IN GÜCÜ :mrgreen:
kadim hidra (alıntıdır)
Re: kadim hidra (alıntıdır)

Esselam,
Kesilmesi çok kolay ve tecrübesi büyük olan bir Boss'tur.Eceli kazanmak için BÜYÜK bir fırsat.
Muhammed Ali.
Kesilmesi çok kolay ve tecrübesi büyük olan bir Boss'tur.Eceli kazanmak için BÜYÜK bir fırsat.
Muhammed Ali.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
doğru söylüyorsun kardeşim ama herkes kendini düşünüyo bana hep bana anlıycağın lodosların ve arzların bir olmaıs lzmRapkoliq yazdı:Esselam,
Muhammed Ali.

- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
MORDuMan yazdı:doğru söylüyorsun kardeşim ama herkes kendini düşünüyo bana hep bana anlıycağın lodosların ve arzların bir olmaıs lzmRapkoliq yazdı:Esselam,
Muhammed Ali.
bizdede parazitler var kardeş göreve giderken kesildiğimi çok hatırlıyorum ama şükür ki insan gibi insanlar çoklukta sadece hidra geldiğinde diil daha eveldede biz çok görevde arz lodos beraber yaptık ee 1 elin nesi 2 elin sesi dimi ama
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
ArkadasLar Kadim Hidra Görewinden Ne Veriyor . . .?
dediğim gibi bizim loncada kardeşilik duygusu en alt seviyede bu gidişle zor keserizSariyerli yazdı:MORDuMan yazdı:doğru söylüyorsun kardeşim ama herkes kendini düşünüyo bana hep bana anlıycağın lodosların ve arzların bir olmaıs lzmRapkoliq yazdı:Esselam,
Muhammed Ali.
bizdede parazitler var kardeş göreve giderken kesildiğimi çok hatırlıyorum ama şükür ki insan gibi insanlar çoklukta sadece hidra geldiğinde diil daha eveldede biz çok görevde arz lodos beraber yaptık ee 1 elin nesi 2 elin sesi dimi ama

Loncada KardeşLik duyqusu en aLt Seviyedemi Oyuna qirdiqinmi Var Lem Nerden biLion xD
#υκαLαXηιѕяσ¢#
' ~ ßéLki ßirÇok Şéyi KaybéttiK ... Amaa qüLüŞüMüz Yiné ~ 1o Numara ' !
' ~ ßéLki ßirÇok Şéyi KaybéttiK ... Amaa qüLüŞüMüz Yiné ~ 1o Numara ' !
kız bak herşeye maydonoz olma kalcan ayağamın altında xDQueeN yazdı:Loncada KardeşLik duyqusu en aLt Seviyedemi Oyuna qirdiqinmi Var Lem Nerden biLion xD