1 Pc de 1 den fazla İkv açılsın!!
Re: 1 Pc de 1 den fazla İkv açılsın!!
arkadaşlar yasal değil 1 pc den 2 ikv açmak ban yersiniz haberiniz olsun...Nerden biliyorsun diyorsan arkadaş yukarda açıklamasını yapmış ve ben daha önce mail attım 1 pc den 1 ikv açabilirsiniz diye cevap geldi
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®
Kod: Tümünü seç
http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigadeKod: Tümünü seç

Sözleşmenin içeriği değişirse bizi bağlar mıCIZIK yazdı:Tabi Oldugumuz kullanıcı sözleşmesine dayanarak;
istanbul kıyamet vakti 1 Bilgisayar - 1 Kullanıcı
Yazılım ile Bilgisayarı Lisanslamak yada Kullanıcıya dönük Herhangi bir limitleme sözkonusu degildir.
Varsa bile Bunu Sobe Sözleşmede Belirtmekle Mükelleftir. Sözleşmede Tanımlanmadıgı Sürece 1 Bilgisayarda 1den Fazla Oyun Açmak istanbul Kıyamet vakti oyununun dosyalarına müdahale edilmedigi sürece Serbesttir

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Öncelikle ben sandbox programını kullanıyorum ve bu programda yasak degil sözleşmede öyle bir şey yazmıyo oyun dosyalarına müdahale etmedikten sora kimse banlayamaz yiyosa banlasınlarda görelim eger yasaksa sözleşmeye yazsınlar
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
zaten yasak olabilme ihtimali yok!!!
çünkü 2 pc'n olursa serbest ama 1 pc'n olursa yasak..böle saçma şey olabilir mi? ikv bi pc firmasıyla mı anlaşmışta öle bi şey yapcak?
çünkü 2 pc'n olursa serbest ama 1 pc'n olursa yasak..böle saçma şey olabilir mi? ikv bi pc firmasıyla mı anlaşmışta öle bi şey yapcak?
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bu konuyu 1.5 ay önce felan GM NOCOMMENT'e sormuştum ve kendisinin cevabı hatırladığım kadarıyla
Hile olmadıktan sonra hiçbir sakıncası yoktur
Yasak olması söz konusu bile değil yani hile ile alakası yok
Hile olmadıktan sonra hiçbir sakıncası yoktur
Yasak olması söz konusu bile değil yani hile ile alakası yok

GodFreyxKorsaNx
- essperanza
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
1.5 senedir ekranın yarısında 1 çarım diğer yarısında bi çarımı açıyorum ama hiç bir ceza almadım 
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
- deliyureks55
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa
eskiden bu işlem güncellemeyle yasaklanmıştı aynı pc üzerinden birden fazla oyuna girişi farklı kullanıcılar dahil ikv yönetimi engellemişti
ayrıca yakın zamanda benzer bir konu daha açılmıştı orda da fikrimi danışmıştım aynı şekilde ve o konu gmler tarafında yasak olduğu üzere kilitlenmişti
fakat şimdi bu duruma belki göz yumuyor olabilirler bilgim olmadığı için bilemiyorum ama hala bu işlemin yasak olması lazım
ayrıca yakın zamanda benzer bir konu daha açılmıştı orda da fikrimi danışmıştım aynı şekilde ve o konu gmler tarafında yasak olduğu üzere kilitlenmişti
fakat şimdi bu duruma belki göz yumuyor olabilirler bilgim olmadığı için bilemiyorum ama hala bu işlemin yasak olması lazım
achiwasha
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Sandbox ile mümkün 
arkadaşlar Sandbox nerden indiricez ?? link veya site atarmısınız ???
CunieRSavaşÇı ~ CunieRBüYüCü
'' KoşuyoRum DoğduğumDan Beri Şark ÜzerindeKi Son Yarım aDaDa ..
'' KoşuyoRum DoğduğumDan Beri Şark ÜzerindeKi Son Yarım aDaDa ..
Artık Sandbox programı ile iki hesap açılmamaktadır.frthk yazdı:arkadaşlar Sandbox nerden indiricez ?? link veya site atarmısınız ???
Bu program oyunda bazı hatalara yol açtığından dolayı İstanbul Kıyamet Vakti için engellendi.
2009-2013