İstanbul Kıyamet Vakti Binek
Re: İstanbul Kıyamet Vakti Binek
Arkadaşlar fikirlerinize saygı duyarım ama beğenmedım açıkcası .. Maraton ayakkabı gözlük , savaşçıda depar kullanarak istediğimz yere kolayca gidebiliriz . Ama eminönündeki tramvayda boş dolaşmamalı 
Arkadaşlar aslında düşündümde
tranvay sadece eminönü için olur diğer bölgelerde yine tabana kuvvet
bir araba
bunun gibi çok yer kaplar oyuncular yol kapatır kast işi çok olur takside aynı şekilde tabiki
oyuna at gelse çok aşırı eski zamanı yansıtır bence şuanda oyuna yakışacak ve her oyuncunun binebileceği tek binek
Bisiklet : )
Yorumlarınızı bekliyorum ..
tranvay sadece eminönü için olur diğer bölgelerde yine tabana kuvvet
bir araba

oyuna at gelse çok aşırı eski zamanı yansıtır bence şuanda oyuna yakışacak ve her oyuncunun binebileceği tek binek

Yorumlarınızı bekliyorum ..

Merakla bekliyoruzz...

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
-
- Cin Avcısı
Arkadaşlar şöyle birşey olabilir balıkçının ordan komutana kadar bir tramvay yapılır tabii ara sokaklardan geçicek bir şekilde.Belli durakları olur ve durur binen biner ve belli bir ücreti olur örneğin balıkçıdan bankaya 20 bin şeklinde.Sizce nasıl olurdu neticede tramvay rayları var yapılabilr bir şey 
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Artık arzlar komutanda tramvayın önünü keser lodosları indirip öldürür .. nedersin.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Dismotixxxx yazdı:Arkadaşlar şöyle birşey olabilir balıkçının ordan komutana kadar bir tramvay yapılır tabii ara sokaklardan geçicek bir şekilde.Belli durakları olur ve durur binen biner ve belli bir ücreti olur örneğin balıkçıdan bankaya 20 bin şeklinde.Sizce nasıl olurdu neticede tramvay rayları var yapılabilr bir şey
bizde tramvayın içine bomba koyar önünü kestikleri anda g*tlerini patlatırız hacıXxDeLiKRaLxX yazdı:Artık arzlar komutanda tramvayın önünü keser lodosları indirip öldürür .. nedersin.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Dismotixxxx yazdı:Arkadaşlar şöyle birşey olabilir balıkçının ordan komutana kadar bir tramvay yapılır tabii ara sokaklardan geçicek bir şekilde.Belli durakları olur ve durur binen biner ve belli bir ücreti olur örneğin balıkçıdan bankaya 20 bin şeklinde.Sizce nasıl olurdu neticede tramvay rayları var yapılabilr bir şey

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
araba filan olursa eminönünde trafik sıkıntısı başlar
geçecek yer bulamayız 
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
bisiklet gelsin !!! arkadaşım binek hayvan vesaire gelmesine imkansız gözüyle bakıyorum, çünkü ikv haritası çok geniş bi harita değil. iğne atsan yere düşmüo
diğer oyunların haritaları daha geniş olduğu için gayet normal olması, fakat ikv de bu denli bir güncelleme görmemiz imkansız.
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
Gülmekten öldüm; Süper fikirlerTokerx yazdı:bizde tramvayın içine bomba koyar önünü kestikleri anda g*tlerini patlatırız hacıXxDeLiKRaLxX yazdı:Artık arzlar komutanda tramvayın önünü keser lodosları indirip öldürür .. nedersin.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Dismotixxxx yazdı:Arkadaşlar şöyle birşey olabilir balıkçının ordan komutana kadar bir tramvay yapılır tabii ara sokaklardan geçicek bir şekilde.Belli durakları olur ve durur binen biner ve belli bir ücreti olur örneğin balıkçıdan bankaya 20 bin şeklinde.Sizce nasıl olurdu neticede tramvay rayları var yapılabilr bir şey
TRAMVAY DESTEĞİNİ ÇOK ÖNCE YOLLAMIŞTIM YAKLAŞIK 1 YIL OLUYOR; FAKAT BİR CEVAP ALAMAMIŞTIM, EĞER HERKES BENİM HEMFİKİR İSE TEKRARDAN DESTEK YOLLAYABİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları