Mavi Kapak Projesine Sende Destek Ol.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Visualikv
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Mavi Kapak Projesine Sende Destek Ol.

Mesaj gönderen Visualikv »

Bizim okulda toplanıyor Elazığda başka okullarda varmı bilmiyorum ama okul olarak bayağı destek verdik
HighVoltage
Kuklacı
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Iyorge yazdı:Merhaba İKV Severler

İstanbul Çapında Yürütülen Bir Projeden Sizlere Bahsetmek İstiyorum ;

Başta Esenler İlçesi Olmak Üzere Ve Tüm İstanbulda Yürütülen Mavi Kapak Projesi Herkesin Kolayca Katılabilecegi Ve Destek Olabilecegi Bir Proje.
Başta Ben Olmak Üzere Başlattıgımız Bu Proje İle Engelli Arkadaşlarımıza Destek Oluyoruz. Topladıgımız Her Bir Kapak Geri Dönüşüm Yolu İle Tekrardan Geri Dönüştürülerek Kullanıma Sunuluyor. Bu İşlevi Yapan Fabrikalar İle Görüştük Engelli Arkadaşlarımıza Tekerlekli Ve Aynı Zamanda Akülü Sandalye Almalarını Rica Ettik. Onlarda Bizleri Sagolsun Kırmadı. Sizlerde Bu Kampanyaya Destek Olmaya Nedersiniz ?

Yapmanız Gereken Çok Basit Kısaca Özetliyim Evde Bulunan Herhangi Bir Kapak Olabilir Örnegin : Su Şişesi , Şampuan Kapagı , Yağ Şişesi Kapagı V.b Bu Kapakları İlçenizde Bulunan Belediye Binasındaki Yetkililere Başvurunuz Size Yapmanız Gerekenleri Anlatacaklar. Ayrıca 1000 Adet Kapak Toplayan Arkadaşlarımıza Madalya İle Ödüllendiriyoruz.

Not : Projenin Adı Sadece Mavi Kapak Projesidir. Renk Ayrımı Yapmaksızın Tüm Kapak Çeşitlerini Toplayabilirsiniz...

Saygılarımla
xIYORGEx
EMİNÖNÜ SUNUCUSU
SeLamLar;
Teßrik ederim Kaan. DuyarLı İnsanLar destek vereceginden eminim.
eLimizden GeLen yardımı yaparız.
İyi ForumLar.
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Sifacixhezae yazdı:Öncelikle arkadaşın için baş saglıgı diliyorum.Allah rahmet eylesin.
Ayrıca böyle önemli konulardan birini burda paylaştıgın ve duyarlılıgın icin seni tebrik ederim.Elbette imkanlarım cevcevesinde ben kendi adıma belli yerlere yardımcı oluyorum.Peki yaş itibariyle kucuk olup belki kendi harcılıgı sebebiyle yardımcı olamayacak arkadaşlarımız ne yapmalı?Ailelerine göstersinler bu konuyu.Ki bu yardımları lösev olur cocuk esirgeme olur okul kampanyalarına yardım olur ne olursa olsun , bir yerden ellerinden birşey gelebilecegini dusunuyorum.
:idea:

Konu sağlık , önemli ve asla duyarsız olamaz kimse.Elinden hiçbirşey gelmiyorsa çeşitli paylasım sitelerinde paylasabilir... ;)

:!: Bu arada aklımdayken ve devam ettirdigim 2 yardım konusunu bende paylaşmak istiyorum. :!:

1)Şişe su,meyve suyu şişelerinin plastik kapaklarını biriktiriniz ve bulundugunuz ilde çevre koruma müdürlüğüne yada Türkiye Sakatlar Derneği'nin ilinizdeki şubesine teslim edebilirsiniz.

2)Birde bir çocugu okutmak.Burda para göndermiyorsunuz.Sadece çocugu seciyorsunuz , imkanlarınız dahilinde kalem , kitap gibi kırtasiye malzemelerini karsılıyorsunuz.Konuyla ilgili site http://www.kardesinisec.com/
Hiçbir maddi bag kurmuyorsunuz.
Ben şu anda 2 öğrenciye yardımcı oluyorum.Biri 7 kardeş,diğeri 8 kardeş.Ortak noktaları babaları yok , anneleri engelli.Kardeşlerinde engelli olanlar var,kendi acil ihtiyacları sebebiyle bir ekmek bir kira ödemek yakacak odun bulmak...okuyamıyor bu kızlar.

cocukların cinsiyeti , yaşı , hangi okulda kaçıncı sınıfta okudugu? ögretmeninin adı ve telefonu , ebeveyn durumu ,yaşam imkanları ne durumda gibi bircok bilgi var.Belki Lösev icin imkanı olmayan arkadaslarımız ufak bir kargo karsılıgında bi kac kalem ve kitap gönderebilirler bir kac ayda bir... :?:

Bu iki konuyu maddi bağış imkanı olmasa da bir yerlere yardımcı olmak isteyen arkadaşlar icin paylaştım.

Herkese güzel bir hayat , güzel bir oyun dilerim.
daha önce yazmıstım her ilde her yerde yapabilirsiniz.yanisadece istanbul da degil :)
Kullanıcı avatarı
burakmustafa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen burakmustafa »

Evde boş boş oturuyorum. Ankarada kapak, verilebilcek biyer varmı varsa bilgi verirseniz bende toplarım arkadaşlar.
Rowxmustafa-Rowxburak => [^Ejder asa]-Rowxblaze

Resim
Kullanıcı avatarı
Titxaybala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxaybala »

Bu proje epey zamandır mevcut zaten sanırım arkadaş yeni öğrenmiş, bende istanbulda yaşamıyorum ama yaklaşık 4 aydır bu projeden bilgim var ve kapakları biriktiriyorum.
Yinede bilgisi olmayanları bilgilendirmek adına güzel düşünmüşsün.
umarım herkes destek verir.

İYİ FORUMLAR.
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı
Resim
Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı avatarı
burakmustafa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen burakmustafa »

Mavi kapak projesini örenmeden önce otobüs ego kartlarını topluyodum birazda mavi kapak toplayam.

Otobüs kartı sakat arkadaşlarımız ne için tekerlikli sandalye benzeri şeyler veriliyor.

ARKADAŞLAR LÜTFEN MAVİ KAPAK PROJESİNE HERKEZ KATILSIN... OTOBÜS KARTLARIDA TOPLAYABİLİRSİNİZ...
Rowxmustafa-Rowxburak => [^Ejder asa]-Rowxblaze

Resim
Kullanıcı avatarı
MaSGeRBeYSs
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen MaSGeRBeYSs »

ssssssssssss
Ayrıntıları boşver gerçeğine baksana xD
Kullanıcı avatarı
HasanAslan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HasanAslan »

7 ay önceydi yolda yürürken Önümden yürümekte olan bir ailenin 2 çocugu var gücüyle yerdekı pet şişe kapaklarını topluyorlardı, bir an aklıma geçmişten bizlerın gazoz kapagı ile oynadıgımız oyunlar aklıma geldi :) Bir süre sonra kapak toplama hakkında bilgi sahibi olup ev veya İş hayatımdaki kullanmış oldugum veya bulduğum kapakları Engelli arkadaşlarımında yararlanması için destek oldum, halende oluyorum ...

Bilgi paylaştıkça Güzel'dir arkadaşım Teşekkürler..
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
Kullanıcı avatarı
osmanali
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Shadow ofthe Sun

Mesaj gönderen osmanali »

Iyorge yazdı:Merhaba İKV Severler

İstanbul Çapında Yürütülen Bir Projeden Sizlere Bahsetmek İstiyorum ;

Başta Esenler İlçesi Olmak Üzere Ve Tüm İstanbulda Yürütülen Mavi Kapak Projesi Herkesin Kolayca Katılabilecegi Ve Destek Olabilecegi Bir Proje.
Başta Ben Olmak Üzere Başlattıgımız Bu Proje İle Engelli Arkadaşlarımıza Destek Oluyoruz. Topladıgımız Her Bir Kapak Geri Dönüşüm Yolu İle Tekrardan Geri Dönüştürülerek Kullanıma Sunuluyor. Bu İşlevi Yapan Fabrikalar İle Görüştük Engelli Arkadaşlarımıza Tekerlekli Ve Aynı Zamanda Akülü Sandalye Almalarını Rica Ettik. Onlarda Bizleri Sagolsun Kırmadı. Sizlerde Bu Kampanyaya Destek Olmaya Nedersiniz ?

Yapmanız Gereken Çok Basit Kısaca Özetliyim Evde Bulunan Herhangi Bir Kapak Olabilir Örnegin : Su Şişesi , Şampuan Kapagı , Yağ Şişesi Kapagı V.b Bu Kapakları İlçenizde Bulunan Belediye Binasındaki Yetkililere Başvurunuz Size Yapmanız Gerekenleri Anlatacaklar. Ayrıca 1000 Adet Kapak Toplayan Arkadaşlarımıza Madalya İle Ödüllendiriyoruz.

Not : Projenin Adı Sadece Mavi Kapak Projesidir. Renk Ayrımı Yapmaksızın Tüm Kapak Çeşitlerini Toplayabilirsiniz...

Saygılarımla
xIYORGEx
EMİNÖNÜ SUNUCUSU
arkadaşıma destek verıyorum biz bunu antalya manavgat ilçesinin bir okulunda bu okulda kendi okuduğum okuldur tam 100.000 kapak toplarayarak 10 adet tekerleklı sandayle sahıplerıne ulaştı ve hala kapak toplama işlemlerımızı devam edıyor bu kampanyayaı tüm Türkiye' ye yaymak için burdan bütün arkadaşlarımıza seslenıyorum okul müdürlüklerine bir tavsiye oalrak götürürseniz cok seviniriz saygılarımla.
BORMOS / SsToPKINg / SsToPKINq/BBORMOS
Kullanıcı avatarı
Harunyus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Harunyus »

Esenler'e yakışanda budur ! :)
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön