Karakter Adı Değiştirme Dükkan'da!
Re: Karakter Adı Değiştirme Dükkan'da!
Şimdi Avea hattıma gidip 40 TL yüklettim.Daha sonra Dükkana 1000'er 1000'er yüklettim ve 4000 akçe oldu.Daha sonra ürünü satın al dedim.Ondan sonra e-pin orada yazıyor olacak mı alan varsa yardımcı olabilir mi alışveriş hakında detayları.

Saç sakal yüz değiştirme özelliğinide bekliyoruz.Elinize sağlık
liderrrr yazdı:Saç sakal yüz değiştirme özelliğinide bekliyoruz.Elinize sağlık![]()
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Yalnız gözümden kaçmadı not olarak düşeyim dedim.
Yanlış isem düzeltin ama ilk kez yapılan bir yeniliğe hiç bir kimseden şuana kadar olumsuz bir tavır gelmedi.
Sayfa teşşekür iletileri ile dolu
Gerçekten güzel bir şey bu 
Keyifli forumlar.
Yanlış isem düzeltin ama ilk kez yapılan bir yeniliğe hiç bir kimseden şuana kadar olumsuz bir tavır gelmedi.
Keyifli forumlar.
Herkesin isteği buydu bundada gelecek değildi artıkWHiTexDeWiL yazdı:Yalnız gözümden kaçmadı not olarak düşeyim dedim.
Yanlış isem düzeltin ama ilk kez yapılan bir yeniliğe hiç bir kimseden şuana kadar olumsuz bir tavır gelmedi.Sayfa teşşekür iletileri ile dolu
Gerçekten güzel bir şey bu
Keyifli forumlar.
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
Dükkan geldiğinden beri oyuncular tarafından merakla beklenen bir üründü.
Tüm camiaya hayırlı olsun,teşekkürler...
Tüm camiaya hayırlı olsun,teşekkürler...
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Bu ürün en çok loncalara yarar heralde. Sıfırdan karakter kasmalar baya bi azalır. İyi oldu bu yenilik :ugeek:
EARTH
DisToRtioN
Öncelikle yönetime Sobee Studios ekibine bu ürünü Dükkan raflarına koydukları için çok teşekkür ediyorum ve emeklerinden dolayı tebrik ediyorum.Bütün oyuncuların istediği bu ürünü dükkan'a ekleyerek yakın zamanda ki sancak savaşlarında ki isim e-pin olayınıda telafi etmiş oldunuz diyebilirim teşekkürler.
SOUTH
Ptt kadar gitmek yerine telden halledilebilir oldu sadece Sancak savaşlarındaki olayı telafi etmez bu :lol:South yazdı:Öncelikle yönetime Sobee Studios ekibine bu ürünü Dükkan raflarına koydukları için çok teşekkür ediyorum ve emeklerinden dolayı tebrik ediyorum.Bütün oyuncuların istediği bu ürünü dükkan'a ekleyerek yakın zamanda ki sancak savaşlarında ki isim e-pin olayınıda telafi etmiş oldunuz diyebilirim teşekkürler.
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
Nevizade yazdı:Şimdi Avea hattıma gidip 40 TL yüklettim.Daha sonra Dükkana 1000'er 1000'er yüklettim ve 4000 akçe oldu.Daha sonra ürünü satın al dedim.Ondan sonra e-pin orada yazıyor olacak mı alan varsa yardımcı olabilir mi alışveriş hakında detayları.
Dükkan'a gidiniz.
Buradan "Ürünlerim" bölümüne gidiniz.
Ürünleriniz arasında yer alan Karakter Adı Değiştirme ürünün altında bulunan Kullan butonuna basınız.
Gelen form ile adınızı değiştirebilirisniz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]