SORUMSUZ GMLER
Re: SORUMSUZ GMLER
ne kadar zamandır düşünülüyor bu etkinlik 1 hafta savşaçılar büyücüler diğer hafta şifacıalrınkisini yapsalar anlarız ama şifacılar hiç yok ortada biz bu carları niye kastık ozaman madem işleri güçleri war niye gm oluyorlar kardeşim gidip işlerine güçlerine baksınlar doğru düzgün su oyunu yöneten kişiler gelsin ozaman buraya

- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
sakin ol şampiyon !!!
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: <Never Walk Alone>
Hayatın post olmuş ota 13ok a yorum atıyosun şampiyon fln suyunu çıkardın.Theanswer3 yazdı:sakin ol şampiyon !!!
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

ErNeSTo yazdı:Hayatın post olmuş ota 13ok a yorum atıyosun şampiyon fln suyunu çıkardın.Theanswer3 yazdı:sakin ol şampiyon !!!
önüne bak sen kendi işinle ilgilen
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- MiketysonCELAL
- İskele Babası

Çok boş adam gördümde senin gibi siktir 'ip giden görmedim .. :!:Theanswer3 yazdı:sakin ol şampiyon !!!
Püskevit ^^ asker'De.. 
Açılın Zindanlar HEY DOST ŞAH ' A GİDELİM ..
!
Açılın Zindanlar HEY DOST ŞAH ' A GİDELİM ..
!Re: SORUMSUZ GMLER
bende senin kadar #@!? görmedim ciddiyim lan sen ne #@!? adamsın #@!? herif isteyen istediğini yapar git rapor et şikayetçiysen boş beyinli her konunun sonunda senin saçma sapan koyduğun fotolardan bıktım #@!? çocuğu :!:MiketysonCELAL yazdı:Çok boş adam gördümde senin gibi #@!? 'ip giden görmedim .. :!:Theanswer3 yazdı:sakin ol şampiyon !!!

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!