Oyunda 3 tane karakter okulu var : Savaşçı , büyücü ve şifacı . Bunlara ek olarak "Okçu" diye bir karakter ekler misiniz ? Lütfen dalga falan geçmeyin sadece bana özel bir düşünce ...
"Okçu" diye bir karakter okulu daha gelirse bana göre zevk gelir oyuna ... Savaşçıların hepsi oyunu bırakıyor baksanıza ..!
Okçu Karakter Okulu
- fiticann12
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Okçu Karakter Okulu
okçumu bilemem ama ilerde 4. bir sınıf gelebilir nedenmi şöyle söyleyeyim bir hesabda 4 ayrı karakter bulundurabiliyoruz belki ileriye dönük düşünceler olabilir.
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bir laf yazıyorsunuz bari lafı tam olarak öğrenin de yazın yanuriali68 yazdı:geçti bolunun pazarı sür eşeğini niğdeye
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
oyunda çiftelerin GBT lerin tesla tabancalarının olduğunu unutmayalım lütfen biraz mantık 
-
Dismotixxxx
- Cin Avcısı

Hee hatta ninja sura şaman'da gelsin tam benziyelim m2 ye şu an parasal açıdan zaten m2 kopyasıyız..!
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
Değişiklik veya eklenti yapacaklarını sanmıyorum. Geleceksede ikv'ye Türkiye'ye özgü birşeyler getirilmeli.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bana kalırsa 3 sınıf şuan için ve bundan sonrası içinde yeterli. Okçu falan saçma şeyler. Zaten biz bu oyuna para ve vakit harcıyorsak bunun en büyük nedeni bu oyun kendini diğer online oyunlardan farklı kılmasıdır.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
-
bugrahan97
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım