Üyelikal sorunu !
- essperanza
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Üyelikal sorunu !
Cuma günü arkadaşıma kutu almak için parayı pttden yatırdım ve eve geldiğimde havala bildir yaptım ama kod hala gelmedi bir gm yardımda bulunursa sevinirim
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Re: Üyelikal sorunu !
üyeliakal.com un iletişim adresini kulanın ilgileneceklerdir .
Kardeş bizde sipariş veremiyoruz kutu bulamadım sitede ya tükendi yada artık satılmayacak inşallah dükkan'a eklenir!

Aynen bu dükkana ekleneceğine bir işaret olabilir ! :lol:Nevizade yazdı:Kardeş bizde sipariş veremiyoruz kutu bulamadım sitede ya tükendi yada artık satılmayacak inşallah dükkan'a eklenir!
- essperanza
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
ben sipariş verdim ve parayı yatırdım cuma gününden beri stok bekleniyor diyorNevizade yazdı:Kardeş bizde sipariş veremiyoruz kutu bulamadım sitede ya tükendi yada artık satılmayacak inşallah dükkan'a eklenir!
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
İnşallah :lol:essperanza yazdı:ben sipariş verdim ve parayı yatırdım cuma gününden beri stok bekleniyor diyorNevizade yazdı:Kardeş bizde sipariş veremiyoruz kutu bulamadım sitede ya tükendi yada artık satılmayacak inşallah dükkan'a eklenir!
Tamam yeni stoklar gelmemiştir o zaman oysa ki cuma günü online destekten yetkiliyle görüştüm cumartesi gelecek demişti gecikmiştir heralde.rockipsiz yazdı:Aynen bu dükkana ekleneceğine bir işaret olabilir ! :lol:Nevizade yazdı:Kardeş bizde sipariş veremiyoruz kutu bulamadım sitede ya tükendi yada artık satılmayacak inşallah dükkan'a eklenir!

- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
Merhaba;
Destek takımı uyelikal firması ile ilgili işlem uygulayamamaktadır. Lütfen www.uyelikal.com adresindeki online destek veya müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz.
İyi Forumlar.
Destek takımı uyelikal firması ile ilgili işlem uygulayamamaktadır. Lütfen www.uyelikal.com adresindeki online destek veya müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz.
İyi Forumlar.
Koray YAR
Bu ürünün artık Dükkan'a gelmesi gerekiyor bunu sizde biliyorsunuz inşallah kısa zamanda eklenecektir lütfen sobee yetkililerine bu konu hakkında her gün baskı yapınız!HellRiDerS yazdı:Merhaba;
İyi Forumlar.