The Godfrey

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CelalYILMAZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: The Godfrey

Mesaj gönderen CelalYILMAZ »

Cehennem'i kundaklayan Çılgın Türkler Hayırlı haftalar dilerim alayınıza :)
.

.
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

İyi Haftalar

Kurtlar lonca sayfasına yazdığım yazıdır...

Kurtlarxkadriye yazdı:Herkeze iyi haftalar...

Loncadan hiç bir yetkili yada üyenin başka loncaların yada bireylerin yapmış oldukları hatalar ve benzeri olaylar ile ilgili tüm bilgi ve kanıtları bireysel olarak özellikle forum sayfasına konu açarak yada forumdaki lonca konularına cevap yazarak çözüm bulmak yerine bizimle paylaşarak durumu ilk önce bize bildirmesini rica ederim...

Hangi durum olursa olsun.. Hangi lonca olursa olsun... her şeyin bi adabı usulü var.. bu konulara hassasiyet göstermenizi.. ve tabiri caizse pire için yorgan yakıcı hal ve hareketlerden uzak kalmanızı istiyorum... lütfen dış işler ile ilgili bize bilgi vermeden kimse yada hiçbir lonca hakkında yorum yapmayın... bu tarz konular hakkında şahsım adına hiç kimseye musaama göstermiyeceğimi ve durumun ciddiyetini bilmeniz gerektiğini düşünüyorum...

Herkeze iyi oyunlar.
Dost loncamız olarak sizden arz ettiğim şudur.. Loncamız ve personelimiz hakkında bu yukarıda yazmış olduğum yazıya riyaet etmeyen bir durumla karşılaşırsanız lütfen bana (Kurtlarxkadriye) yada Berkaya (Kurtlarxberkay) bildiriniz.

Bildirim konusunda sizden istediğim ayrıntı şudur.. bildirimi isterseniz forum sayfasında ÖZEL MESAJDAN isterseniz oyun içerisinde FISILDA KANALINDAN yaparsanız kendi içimizde lonca içi hiyeralşinin kısa sürede düzenleneceğini ve herşeyin sukunete kavuşacağını düşünüyorum...

Rahatsızlık verdiysem/verdiysek özür dilerim

Herkeze iyi oyunlar.

Lonca Kasa Sorumlusu
K. Gökçen ÖZALAN
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
amed
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen amed »

Kurtlarxkadriye yazdı:İyi Haftalar

Loncadan hiç bir yetkili yada üyenin başka loncaların yada bireylerin yapmış oldukları hatalar ve benzeri olaylar ile ilgili tüm bilgi ve kanıtları bireysel olarak özellikle forum sayfasına konu açarak yada forumdaki lonca konularına cevap yazarak çözüm bulmak yerine bizimle paylaşarak durumu ilk önce bize bildirmesini rica ederim...

Hangi durum olursa olsun.. Hangi lonca olursa olsun... her şeyin bi adabı usulü var.. bu konulara hassasiyet göstermenizi.. ve tabiri caizse pire için yorgan yakıcı hal ve hareketlerden uzak kalmanızı istiyorum... lütfen dış işler ile ilgili bize bilgi vermeden kimse yada hiçbir lonca hakkında yorum yapmayın... bu tarz konular hakkında şahsım adına hiç kimseye musaama göstermiyeceğimi ve durumun ciddiyetini bilmeniz gerektiğini düşünüyorum...

Herkeze iyi oyunlar.
Dost loncamız olarak sizden arz ettiğim şudur.. Loncamız ve personelimiz hakkında bu yukarıda yazmış olduğum yazıya riyaet etmeyen bir durumla karşılaşırsanız lütfen bana (Kurtlarxkadriye) yada Berkaya (Kurtlarxberkay) bildiriniz.

Bildirim konusunda sizden istediğim ayrıntı şudur.. bildirimi isterseniz forum sayfasında ÖZEL MESAJDAN isterseniz oyun içerisinde FISILDA KANALINDAN yaparsanız kendi içimizde lonca içi hiyeralşinin kısa sürede düzenleneceğini ve herşeyin sukunete kavuşacağını düşünüyorum...

Herkeze iyi oyunlar.

Lonca Kasa Sorumlusu
K. Gökçen ÖZALAN
Resim
Kullanıcı avatarı
Chardo
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Chardo »

CelalYILMAZ yazdı:Cehennem'i kundaklayan Çılgın Türkler Hayırlı haftalar dilerim alayınıza :)
Teşekkür ederiz Celal abi,güzel benzetme :) :)
Kurtlarxkadriye yazdı:İyi Haftalar

Herkeze iyi oyunlar.

Herkeze iyi oyunlar.

Lonca Kasa Sorumlusu
K. Gökçen ÖZALAN
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz.Bu konuda hassasiyet gösterilecektir.
Kullanıcı avatarı
StoryLine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen StoryLine »

Bilgetonyukuk yazdı:Merhabalar,

Börteçine Loncası olarak hepinize hayırlı cumalar diler, esenlikler içerisinde, huzur dolu, mutlu ve bir arada günler geçirmenizi temenni ederiz . . .

Bâki dostluk ile . . .
Teşekkür ederiz dilekler&duygular karşılıklı.
Resim
GodFreyxKorsaNx
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SpyderFreak »

Godfreyxspider07 forum üyeliği yerine artık bunu kullanacağım,bilginize.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Kullanıcı avatarı
Crossxyenichari
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Bloody Touch

Mesaj gönderen Crossxyenichari »

Selam herkese iyi forumlar hepinize hayırlı günler.
Resim
Kullanıcı avatarı
Chardo
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Chardo »

Aleyküm selam Buğra,şu asabı üret artık geciktirme :)
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

!..Herkese Hayırlı Geceler..!
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Crossxyenichari
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Bloody Touch

Mesaj gönderen Crossxyenichari »

Uretcmm maden satan bn madende oturaman oyle parasini veririm :)
Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön