KADİM HİDRA YETENEKLERİNE DÜZENLEME İSTİYORUZ[TıLSıM]
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
Re: KADİM HİDRA YETENEKLERİNE DÜZENLEME İSTİYORUZ[TıLSıM]
çogu kişi cafeden oyuna giriyor bu adam 7 sata oyunda durabilecek mi veya işi cıkıyor 7 saat oyunda durabilcekmi ? kimileri kestigi için sazan gibi atlıyo ha kolaysa bidaha git kes bilki bunda zırnık kadar yardım alamıyacaksın !!
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
HarbicocuK yazdı:çogu kişi cafeden oyuna giriyor bu adam 7 sata oyunda durabilecek mi veya işi cıkıyor 7 saat oyunda durabilcekmi ? kimileri kestigi için sazan gibi atlıyo ha kolaysa bidaha git kes bilki bunda zırnık kadar yardım alamıyacaksın !!
sen şuna 7 levellik tüftüf cini ile aynı güçte olsun desene ?MasumprenS yazdı:Öncelikle Herkese İyi Forumlar...
Hidra hidra dedik zor bişeyler gelsin dedik sağolsun yönetici arkadaşlarımız bizi kırmadılar Hidra eklentisini yayınladılar fakat çok fazla abartılmamış mı Hidralar sizce de ?
Yeşil hidraya sözümüz yok eywallah 2 grupla çok rahat kesiliyor!
Kadim Hidra ilk kendi sunucumuzda yaklaşık 10 grupluk bir oyuncu sayısı ile zar zor 6 saatlik bir çalışma ile kesildi fakat gerçekten zor yaratık istedik diye bu kadar abartılması çok saçma geldi bizlere!
Yönetimden Kadim Hidra ' nın yetenekleri ile ilgili yeni bir düzenleme yapılmasını talep ediyoruz!
Nasıl mı hangi yeteneklerimi Açıklayayım;
1- Ateş püskürtme olayı tamam güzel hoş olmuş ama neden sadece ilk vuruş yapan grubu yada kişiyi etkilemiyorda neden herkesi etkiliyor ? Bu yetenekte düzenleme yapılması gerekli gözlemlerimize göre ya kafasını çevirdiği kişiyi tek etkilesin yada kafasını çevirdiği kişinin grubununa sadece etki etsin buna bi düzenleme gelmesi şart!
2- Kükreme olayı herkesi etkilemesi çok saçma bi durum bence kudret doldurmaya çalışan şifacılar büyücüler + savaşçı arkadaşlar bundan mağdurlar. Kükreme yeteneğide aynı ifliste oldugu gibi ya görev grubu dışını etkilesin sadece yada görev grubunda bulunan kişileri etkilesin bunada düzenleme gözlemlerimize göre şart gibi görünüyor!
3- Ölülerden beslenme olayı yani kısacası kendisine can basması olayı bu yetenekte gerçekten çok fazla abartılmış bir durumda! Bu yetenekte de düzenleme yapılsın ve ya görev grubunun ölülerinden beslensin yada görev grubu olmayan destek olarak bulunan kişilerin ölülerinden beslenmesi sağlanabilir daha mantıklı ve güzel olabilir gözlemlerimize göre!
4- Deprem yani ayağını yere vurması olayı süper bir olay gerçekten efekt bakımından şu ana kadar beğendiğim en güzel kısım ama buda ifliste oldugu gibi sadece görev gurubu dışını yada görev gurubunu etkilemeli diye düşünüyoruz!
Yukarda açıkladığım ve belirttiğim gibi bulunan yeteneklere düzenleme gelmesini ben ve benim gibi çok sayıda İkv oyuncusu istemekte bu konuda yönetimden düzenleme talep ediyoruz umarım yapılır düzenleme yoksa ben ve sunucum dahil çoğu sunucularda bu görevin yapılması imkansız gibi birşey diye görünüyor!
Eğerki Belirttiğim yeteneklerde bir düzenleme yapılırsa Kadım Hidra 3 veya 4 grupla çok rahat kesilebilir diye düşünüyorum. Bu konuyla ilgili olarak tüm Arkadaşlardan da destek bekliyorum...
Herkese İyi Eğlenceler Şimdiden...
- Sevimsiz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu durumun ortaya çıkmasında oyuncuların etkisi çok büyük. Birçok mesajda "iflis iflis dediniz 3 5 kişi kesiyor" ," zor olsun biz zoru severiz" vb. yorumlur sonucu kusura bakmayın millet biraz kaşındı. Güncelleme geldiği ilk gün her yerde konu açtılar yeşil hidra yok şu kadar kesildi kadim hidrada kesilir bişey yok vb. iletilerle yönetime o kadar gerilim yaptınız foss çıktı hidra bu mu en güçlüsü oyunun dediler hakettiler bunu.Aynı gün tılsımda da kesildi zaten. Sonra hop ufak bi ayarlama kes de göreyim hidrayı. 12 13 grupla zor kesiliyorsa normal bi zamanda kesmemiz imkansız . Etkinlik istiyorduk iyi oldu kendi aramıda haberleşip hidra kesme etkinliği yaparız artık
.
- AmisosxxDueLLo
- Cin Avcısı
Kaç kere kesildi ki sanki. Sunucumuzda 1 kere kesildi, adamların havasından yanında durulmuyor. Abiminde dediği gibi " Madem çok kolaydı hadi bir daha kes ! "
Yaratığın enejisi 7 ye iniyor tam 45 sn. sonra 21 oluyor.
Dün bir kere daha denedik. Sonuç tam 3 saatin boşa gitmesinden ibaret.
Bazı oyuncular " Kesilmez bu yaratık. " diyerek oyundan çıkar oldu artık.
Ben dahil Lodos & Arz klanı oyuncuları bıraktık yaratığı kesmeyi.
En kolayından bir çözüm yolu göstersinler !..
Yaratığın enejisi 7 ye iniyor tam 45 sn. sonra 21 oluyor.
Dün bir kere daha denedik. Sonuç tam 3 saatin boşa gitmesinden ibaret.
Bazı oyuncular " Kesilmez bu yaratık. " diyerek oyundan çıkar oldu artık.
Ben dahil Lodos & Arz klanı oyuncuları bıraktık yaratığı kesmeyi.
En kolayından bir çözüm yolu göstersinler !..
Sadece bir boşluk seziyorum içimde.
Yeni kullanıcı hesabım açılana kadar bununla forumda olacağım.
Amisos loncası ile hiç bir ilişkim yoktur..
o halde büyücününde ateş çemberi etraftaki herkese değil sadece seçtiği kişiye yada yaratığa etki etsin ? çünkü aynı yetenek !inoky yazdı:Bence düzeltilmesi gereken dikkat dağıtmanın etki etmesi ve ateş püskürtünce sadece püskürttüğü kişiye etki etmesi gerekmektedir.Çünkü kafasını sadece birine yönlendiriyor.
- AmisosxxDueLLo
- Cin Avcısı
Kesebiliyorsan buyur kes Müdürüm. Biz olayı o kadar küçültmek istemedik. Ama sen öyle anlamışsın. İyi ozaman hadi kes bizde izleyelim? Biz zorlandığımızı dile getirdik millet desteğe köstek oluyor. Sanki başka zaman işiniz düşse Kadim Hidra'yı kesmeye KESEBİLECEK MİSİN?ilker3491 yazdı: sen şuna 7 levellik tüftüf cini ile aynı güçte olsun desene ?
En son AmisosxxDueLLo tarafından 22 Oca 2010 19:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yetenek sistemi ve şu anki gücü düşürülürse, her daim Kadim Hidra kesilcek duruma gelir, herkez istedikleri şaheser eşyayı üretebilir ve sonuçta herkezin elinde şaheser silah olur bu durum kimsenin hoşuna gitmez sanırım.
Hikaye gereği zaten IKVnin şuanki en güçlü yaratığı Kadim hidradır bu kadar olsun ama diymi?
Kadim hidra devamlı ve çok kez kesilirse bu durum kişileri oyundan soğutur.
Hikaye gereği zaten IKVnin şuanki en güçlü yaratığı Kadim hidradır bu kadar olsun ama diymi?
Kadim hidra devamlı ve çok kez kesilirse bu durum kişileri oyundan soğutur.
hocam oynun en zor yaratığı değilmi bu kadim hidra ? hikayelerdede yazmıyormu bunun ne kadar güçlü olduğu ? eöde arzlar lodoslar herkes birleşti handanı nazımı agah yinede tek kafası koptu denmiyormu ? e ozamn sen ne bekliyorsun bu yaratığı ? oldu ozaman al yanına 3 grup 10 dakika a kes ama 1 ay sonrada foruma gelipte yeni level isteriz yeni bölge isteriz diye konu açma yada açana destek olma !AmisosxxDueLLo yazdı:Kesebiliyorsan buyur kes Müdürüm. Biz olayı o kadar küçültmek istemedik. Ama sen öyle anlamışsın. İyi ozaman hadi kes bizde izleyelim? Biz zorlandığımızı dile getirdik millet desteğe köstek oluyor. Sanki başka zaman işiniz düşse Kadim Hidra'yı kesmeye KESEBİLECEK MİSİN?ilker3491 yazdı: sen şuna 7 levellik tüftüf cini ile aynı güçte olsun desene ?
- AmisosxxDueLLo
- Cin Avcısı
ilker3491 yazdı:hocam oynun en zor yaratığı değilmi bu kadim hidra ? hikayelerdede yazmıyormu bunun ne kadar güçlü olduğu ? eöde arzlar lodoslar herkes birleşti handanı nazımı agah yinede tek kafası koptu denmiyormu ? e ozamn sen ne bekliyorsun bu yaratığı ? oldu ozaman al yanına 3 grup 10 dakika a kes ama 1 ay sonrada foruma gelipte yeni level isteriz yeni bölge isteriz diye konu açma yada açana destek olma !AmisosxxDueLLo yazdı:Kesebiliyorsan buyur kes Müdürüm. Biz olayı o kadar küçültmek istemedik. Ama sen öyle anlamışsın. İyi ozaman hadi kes bizde izleyelim? Biz zorlandığımızı dile getirdik millet desteğe köstek oluyor. Sanki başka zaman işiniz düşse Kadim Hidra'yı kesmeye KESEBİLECEK MİSİN?ilker3491 yazdı: sen şuna 7 levellik tüftüf cini ile aynı güçte olsun desene ?
Ben kişisel düşüncemi söyleyeyim ozaman.
Bak Müdürüm :
Tamam güçlü olsun. gene 10 grup kesilsin. Ama biz uğraşmısız 7 saat ve hiç beklemediğimiz bir anda enejisi 7 den 21 e yükseliyor.
Gene zor kesilsin. Fakat zorluğunda bir derecesi olmalı. GM ekibi ve TT ler Test sunucusunda kesti. Ama nasıl biliyor musun?
Söyleyeyim Ecel getirenlerle, Latiflerle, Asab-ı Keyflerle, Ejder Asalar ile.
Sen yine bildiğini oku. Ama biz bu durumdan Şİ-KA-YET-Çİ-YİZ.