OYUNDA ÇOK DEGER VERDİĞİM ABİMİN ÇARLARI ŞAHSİYETİ BOZUK ALLLAH KORKUSU EMEGE SAYGISI OLMAYAN AŞAĞILIK İNSANLAR TARAFINDAN CALINMISTIR....
ÖNCELİKLE ABİME EN İÇTEN DİLEKLERİMLE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM SONRA ELİMİZDEN NE GELIYORSA YAPACAGIMI BİLDİRİYORUM...
BU ARADA STYLXASİUSTAVE ASİUSTAX CARLARI İLE HERHANGİBİR ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ...
stylx loncası ne kadar düşmanımız daolsa bi gecmiş olsun dileğinde bulunmanızı öneriyorumn kardeşim tabiki karar sizin ama
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Dostxemre

- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bildiğiniz üzre Tılsımın ilk mareşali olarak beklediğimiz abimiz mareşale 1 milyon kp uzakdaydı. Tamamen dizili savaşçısını ve 4 milyon Şan a ulaştığı Karakterini Kaybetmiştir. Çalan kişiler Henüz belli değildir. Eğer yüklenen Plus epinleri bulunursa Karakter geri alınabilir. Alındığı Forumda Asiusta tarafından bizzat Belirtilmedikçe Alışveriş yapmamanız önemle RİCA olunur. En içten geçmiş olsun dileklerimi belirtiyorum. Umarın emeğini geri alırsın abicim =S En azın senin kadar üzüldüm bilesin
.
benım sevdiğim ve saydıgım bi abimdir bilginizze
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
Dostxemre

- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
TÜRKÇÜLÜK bilincli bir Türk genci,
ilim sahibi bir müslüman olmaktan gecer,
TÜRKÇÜLÜK Türk ülküsünün, Kizilelmanin yoludur, TÜRKÇÜLÜK binlerce yillik tarihtir, sereftir.
3 Mayis 1944 te titreyen ve kendine dönen Türk gencleri!
Bugünü unutturmak isteyenlere inat 3 Mayis Türkcülük günümüz kutlu olsun.
Gecmis Türk'ün gecmisidir, gelecek Türk'ün gelecegi olacaktir. ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSIN.
ilim sahibi bir müslüman olmaktan gecer,
TÜRKÇÜLÜK Türk ülküsünün, Kizilelmanin yoludur, TÜRKÇÜLÜK binlerce yillik tarihtir, sereftir.
3 Mayis 1944 te titreyen ve kendine dönen Türk gencleri!
Bugünü unutturmak isteyenlere inat 3 Mayis Türkcülük günümüz kutlu olsun.
Gecmis Türk'ün gecmisidir, gelecek Türk'ün gelecegi olacaktir. ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSIN.
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
Dostxemre

- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
serserixemre yazdı:Bildiğiniz üzre Tılsımın ilk mareşali olarak beklediğimiz abimiz mareşale 1 milyon kp uzakdaydı. Tamamen dizili savaşçısını ve 4 milyon Şan a ulaştığı Karakterini Kaybetmiştir. Çalan kişiler Henüz belli değildir. Eğer yüklenen Plus epinleri bulunursa Karakter geri alınabilir. Alındığı Forumda Asiusta tarafından bizzat Belirtilmedikçe Alışveriş yapmamanız önemle RİCA olunur. En içten geçmiş olsun dileklerimi belirtiyorum. Umarın emeğini geri alırsın abicim =S En azın senin kadar üzüldüm bilesin.
Geçmiş Olsun aga
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
STYLXASİUSTA VE ASİUSTAX
KP ÇARLARI ASİUSTAX DE 4 M ŞAN VARDI
KP ÇARLARI ASİUSTAX DE 4 M ŞAN VARDI
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
Dostxemre

- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
bu arada ihsan bu çatlıxdevil in benle ne sorunu varmıs kardeşim loncamızdan ama bana karsı bi tutum sergiliyor arkadaşını çarından fear adlı kişi ile bir olmuslar bana laf yetiştirmeye kalkışıyor bilgin olsun
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
Dostxemre

- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
Kardeş O Çatlıxdevil velediyle hiç muhatap olma muhtemelen sana 17 yasındayımdır demiştir ama gerçek yaşı 13 tür genellikle bızım loncadan adamlarla çok tartışo senle muhatap olursa yasakla gıtısn bnm butun çarlarımda yasaklı oserserixemre yazdı:bu arada ihsan bu çatlıxdevil in benle ne sorunu varmıs kardeşim loncamızdan ama bana karsı bi tutum sergiliyor arkadaşını çarından fear adlı kişi ile bir olmuslar bana laf yetiştirmeye kalkışıyor bilgin olsun
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Ne yaptığı belli değil. Bi çarları arkadaşa verdim diyor bir başka çarla bu benim çar arkadaşdan aldım diyor. Çatlıxdevil de Onur'mu var oda belli değil. Yasakla gitsineseslisemi yazdı:Kardeş O Çatlıxdevil velediyle hiç muhatap olma muhtemelen sana 17 yasındayımdır demiştir ama gerçek yaşı 13 tür genellikle bızım loncadan adamlarla çok tartışo senle muhatap olursa yasakla gıtısn bnm butun çarlarımda yasaklı oserserixemre yazdı:bu arada ihsan bu çatlıxdevil in benle ne sorunu varmıs kardeşim loncamızdan ama bana karsı bi tutum sergiliyor arkadaşını çarından fear adlı kişi ile bir olmuslar bana laf yetiştirmeye kalkışıyor bilgin olsunsuan oyundakı en sevmedıgım karaketrsız kişidr
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
Moreblood yazdı:Ne yaptığı belli değil. Bi çarları arkadaşa verdim diyor bir başka çarla bu benim çar arkadaşdan aldım diyor. Çatlıxdevil de Onur'mu var oda belli değil. Yasakla gitsineseslisemi yazdı:Kardeş O Çatlıxdevil velediyle hiç muhatap olma muhtemelen sana 17 yasındayımdır demiştir ama gerçek yaşı 13 tür genellikle bızım loncadan adamlarla çok tartışo senle muhatap olursa yasakla gıtısn bnm butun çarlarımda yasaklı oserserixemre yazdı:bu arada ihsan bu çatlıxdevil in benle ne sorunu varmıs kardeşim loncamızdan ama bana karsı bi tutum sergiliyor arkadaşını çarından fear adlı kişi ile bir olmuslar bana laf yetiştirmeye kalkışıyor bilgin olsunsuan oyundakı en sevmedıgım karaketrsız kişidr
![]()
+++ rep
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Şukuladım panpaeseslisemi yazdı:Moreblood yazdı:Ne yaptığı belli değil. Bi çarları arkadaşa verdim diyor bir başka çarla bu benim çar arkadaşdan aldım diyor. Çatlıxdevil de Onur'mu var oda belli değil. Yasakla gitsineseslisemi yazdı:Kardeş O Çatlıxdevil velediyle hiç muhatap olma muhtemelen sana 17 yasındayımdır demiştir ama gerçek yaşı 13 tür genellikle bızım loncadan adamlarla çok tartışo senle muhatap olursa yasakla gıtısn bnm butun çarlarımda yasaklı oserserixemre yazdı:bu arada ihsan bu çatlıxdevil in benle ne sorunu varmıs kardeşim loncamızdan ama bana karsı bi tutum sergiliyor arkadaşını çarından fear adlı kişi ile bir olmuslar bana laf yetiştirmeye kalkışıyor bilgin olsunsuan oyundakı en sevmedıgım karaketrsız kişidr
![]()
+++ rep![]()
![]()
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe