Çemberlitaş İncelemesi; 2 !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Thune
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Çemberlitaş İncelemesi; 2 !

Mesaj gönderen Thune »

İçerik silinmiştir.

Forum hesabınızı 1 haftalığına kapatıyorum

TATLISU
GBxOsLacrimale
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen GBxOsLacrimale »

Kendi kendimi şikayet ettim, ne kadar iyi bir adamım ben. :) Forum hesabı açılır açılmaz bu konunun da kilitlenmesini talep edeceğim, artık güncel kalmasına gerek yok. :) Bol eğlenceler, 4 Mayıs'ta cezam bitiyor, kalın sağlıcakla arkadaşlar.

Rescuer.
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

GBxOsLacrimale yazdı:Kendi kendimi şikayet ettim, ne kadar iyi bir adamım ben. :) Forum hesabı açılır açılmaz bu konunun da kilitlenmesini talep edeceğim, artık güncel kalmasına gerek yok. :) Bol eğlenceler, 4 Mayıs'ta cezam bitiyor, kalın sağlıcakla arkadaşlar.

Rescuer.
Yasin ne yazdın da kapandı :D
Kullanıcı avatarı
Dekolte
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Dekolte »

Arkadaşlar Çemberlitaşa giriş büyük ihtimal meteordan datalardanda anlıcagınız gibi.
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Arkadaşlar oyuna 4 ay önce ara vermiştim bi kaç gündür geri döndüm akçe sistemi fln anca çözebildim. Bu saatte tüm 35 sayfayı okudum tektek tüm yorumları. Ve ocak şubat ayındaki yorumlardan çıkardıklarımın bi kısmı sonrala doğru doğru gibi geldi. Dataları okuyan arkadaşlarada sorum olacak.

Tarihçeyi tekrar okuyacağım ama benim çıkardığım şey küçük tünellerden çeteci mağarasına doğru giden bi tünel olacak. Çünkü meteor bölgesinde bi çok su borusu var. Ve çeteci mağarası girişinden tepegözlere giderken bir kemer mevcut. Ayrıca siperlerde bence bir ipucu. Kırmızı örümceklerle mezarlık arasındaki bölgeye bakıyo siperler. yıkıntılar sayesinde artık ulaşılamasada orda e.ö ye yönelmiş savunma mızrakları flnda gözüme çarptı. Gaffar bey buralardan geçemeyeceği için meteordan tünel aracılığı ile geçebilir diye tahmin ediyorum.

Eğer saçma bi durum varsa artık normaldir sonuçta bu kadar yorumu okuduktan sonra biraz baş ağırsı oluyo :D

Ayrıca saldırı sistemi biraz değişecek bence. Kesinlikle tank savaşçılar ön plana çıkacak. Ama saldırı olarak büyücüler değil ASİT ten dolayı şifacılar saldırı gücünü oluşturacak diye düşünüyorum. Ayrıca haritalardan tahmin edilen bölge sığınağın üst kısmına denk geliyo. Yani hikayeye gayet uygun. Yani gruplarda normal bi şifacı bulunurken bitanede asit şifacısı bulunması gerekir.

Bu arada çıkış zamanıyla ilgili bi bilgi varmı arkadaşlar?
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Frm28b
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Frm28b »

sızıntılar 3 de şifacımız meteorda duruyordu bu meteordan gireceğimiz anlamına geliyor durduğu yer tam olarak kurt mağarasının karşısıydı e azından ben öyle gördüm daha sonra brden çemberlitaş gösterildi bu durumda akılda kalan yer meteor oluyor buda benim görüşüm

hayırlı forumlar...
Kullanıcı avatarı
mrgizemli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen mrgizemli »

Bende meteordan olacagını düşünüyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Freezetime
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Freezetime »

Frm28b yazdı:sızıntılar 3 de şifacımız meteorda duruyordu bu meteordan gireceğimiz anlamına geliyor durduğu yer tam olarak kurt mağarasının karşısıydı e azından ben öyle gördüm daha sonra brden çemberlitaş gösterildi bu durumda akılda kalan yer meteor oluyor buda benim görüşüm

hayırlı forumlar...

/katıl Doğru bir Yaklaşım Ama arkaplanda neresi gözüküyor Buna 3 şık koyuyorum

1-)İstihbaharat Subayı
2-)Şah Kobra (Olmaması Büyük ihtimal) :?:
3-)Kurt Mağarası
IIxOBLIVIONxII [(^) Ecel Getiren]

IIIxOBLIVIONxIII [(^) Ejder Asa]

IxExPeNExoTiCaxI [Mevlana Asa]
Kullanıcı avatarı
bariskirkici1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen bariskirkici1 »

Arkadaşlar çemberlitaşla ilgili bazı öğrendiğim bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum:

Çemberlitaşta savaşçılar da bölgeye alınacak ve bu bölgeye en az bir savaşçı bir büyücü ve bir şifacı,yani tüm sınıflardan birer oyuncu alınacak.Çemberlitaş girişi%100 meteor bölgesinde olacak.Bölgede sığnaktaki deli,zırdeli gibi normal yaratıkları öldürmek için büyücüler,boss yaratıkları öldürmek için ise savaşçılar gerekecek.Bu eklentiyle yeni zırhlar ve şaheserler gelecek.Çemberlitaştaki boss yaratıklar sığnak ve migrattakilerden çok daha güçlü olacağından şahesersiz veya nadidesiz grupların bölgeyi bitirmesi çok zor olacak.Örneğin kenan ın enerjisi 2000000 olmasına karşın gaffar bey in enerjisi9000000 olacak.Şimdilik diyeceklerim bunlar arkadaşlar.İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFirelifex »

Datalarda eskiden çemberli girişine eminönü yazıyordu değiştirmişler meteorda olacak :?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön