halilumit yazdı:Arkadaşlar gördüğünüz bütün ikv reklamlarına tıklayın ıkv para kazansın )
başka sitelerdeki ikv reklamlarına tıklayınca ikv para kazanmaz o reklamı yayınlayan site sahibi para kazanır
biliyorum aslında dediğin gibi oluyor ama ben sunu kastettdim
o reklamlara tıklarsanız istatiskler de ıkv reklamlarının tıklanma oranı artacak ve ıkv reklamları gereksiz gibi görünmeyecek mesela ıkv reklamlarına tıklanma 50 olunca mı iyi olur 50.000 oluncamı bu çok şeyi değiştirir
Az once haberturk reklamlarda mevlut dinc i gordum microsoft un reklamindaydi en uzuldugum nokta bir kac unlunun isminin yazilip mevlut dinc in isminin yazilmamis olmasiydi yada ben goremedim ama itiraf etmeliyim cok karizmatik gorunuyordu. ikv reklamlarinda oynasa daha muhtesem olurdu.
halilumit yazdı:Arkadaşlar gördüğünüz bütün ikv reklamlarına tıklayın ıkv para kazansın )
reklamlara bizim tıklamamız ikv ye birşey kazandırmaz!
yeni kişilerin görmesi için para veriliyor o reklamlara!
yoksa sen bildiğin halde boş yere tıklarsan her tık başına belli bir ücret var o para ikv nin cebinden çıkar ve tıkladığın sitedeki site sahibine gider!
255 indexli günlü 250-450 ziyaretçili bloguma ve pagerank 2 toplist sitemin
en kral yerlerine ikv reklamını koydum...hiçbir karşılık beklemiorum.
sadece oyuncuların değerini bilsinler yeter
Splash yazdı:255 indexli günlü 250-450 ziyaretçili bloguma ve pagerank 2 toplist sitemin
42 bin indexli siteme bnde koymak isterm fakat bnmki adult günlük baya giren war
Splash yazdı:255 indexli günlü 250-450 ziyaretçili bloguma ve pagerank 2 toplist sitemin
42 bin indexli siteme bnde koymak isterm fakat bnmki adult günlük baya giren war