Evet loncadaşlarım...
Şu an bir dürüstlük abidesiyle karşı karşıyasınız.
Genel Etkileşimde 7000 gösterimi aşan ve 35. sayfasında olan, hala güncel durumda bulunan "Çemberlitaş İncelemesi 2" adlı konumda yaptığım bir hatadan dolayı KENDİ KENDİMİ ŞİKAYET ETTİM ! Bu nedenle forum hesabım 7 gün forumdan uzaklaştırıldı. 4 Mayıs gecesi cezası bitecek. Bu süre zarfında forumda takılmayı PLANLAMIYORUM.
Hepinize mutlu günler dilerim.
Oyunda görüşürüz umarım. Gelene kadar kendinize iyi bakın, sonra ben bakarım. :mrgreen:
GBxOsLacrimale yazdı:Evet loncadaşlarım...
Genel Etkileşimde 7000 gösterimi aşan ve 35. sayfasında olan, hala güncel durumda bulunan "Çemberlitaş İncelemesi 2" adlı konumda yaptığım bir hatadan dolayı KENDİ KENDİMİ ŞİKAYET ETTİM ! Bu nedenle forum hesabım 7 gün forumdan uzaklaştırıldı. 4 Mayıs gecesi cezası bitecek. Bu süre zarfında forumda takılmayı PLANLAMIYORUM.
Oyunda görüşürüz umarım. Gelene kadar kendinize iyi bakın, sonra ben bakarım. :mrgreen:
GBxOsLacrimale yazdı:Evet loncadaşlarım...
Selam,
Ben muhittin nasılsınz abilerim ablalarım ,
Kurtlarxalemci bakıyormda hemen sildinz beni aranızdan
Abim Emrah Tünceli pertekde askerligine devam ediyor.
VE kadriye abla sancak sunucusunda bana ulas az konusalım Berkay abi sende
kendinize iyi bakın.Allaha emanet olun .
Bir insanı doğru yapmak isterseniz ona güveniniz; düzenbaz yapmak isterseniz ona güvenmeyiniz .