Beyaz Köşkümüzün Hatıra Resimleri.
- Amaseia
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Hangover
Re: Beyaz Köşkümüzün Hatıra Resimleri.
yanlız burdakı isimler Eminönü sunucusunda oynayanların resmi :S
ModelXL
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
- Bulutut
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Yanlış Konuştun 1.Ve 2. Resim Beyaz Köşk Olması zembekoglu Ve shadowking Olmasıdır 2. Resim Zaten Aynı.3. Resim Evet Eminönü Olabilir Tam Hatırlamıyorum Özürdilerim.Fakat Sonresim Açıkça Ortada ki Yakamozs İle LODOSMUHAFIZI Orda Olmaları.Amaseia yazdı:yanlız burdakı isimler Eminönü sunucusunda oynayanların resmi :S

- hakan9648
- Sahaf Yardımcısı
Yha orası ney öyle.Foto olrak gördüm beta zamannı pek bimliyom
.Ama çok güzel fotolar
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech
Nigtwishx
Astech
- Bulutut
- İskele Babası
Teşekür Ederim. Senin Merak Ettigin Yerler Galiba 1. ve 2. Fotolar Orası Kılan Turnuvası Alanı.hakan9648 yazdı:Yha orası ney öyle.Foto olrak gördüm beta zamannı pek bimliyom![]()
.Ama çok güzel fotolar

- Amaseia
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Hangover
Bulutut yazdı:Yanlış Konuştun 1.Ve 2. Resim Beyaz Köşk Olması zembekoglu Ve shadowking Olmasıdır 2. Resim Zaten Aynı.3. Resim Evet Eminönü Olabilir Tam Hatırlamıyorum Özürdilerim.Fakat Sonresim Açıkça Ortada ki Yakamozs İle LODOSMUHAFIZI Orda Olmaları.Amaseia yazdı:yanlız burdakı isimler Eminönü sunucusunda oynayanların resmi :S
ama benım bıldıgım lazpanyol ve abim olan eski eminönun yöneticisi olan Binay orda o yüzden Eminönü sunucusu oyuncuları oldunu düşünüyorum 1 ve 2. resimlerdeki
ModelXL
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
- Bulutut
- İskele Babası
Peki Sende Biliyosun zembekoğlu Ve shadıwking Beyaz Köşkte Oynuyan İki Oyuncu Onlara Ne Demeli Peki.Amaseia yazdı:Bulutut yazdı:Yanlış Konuştun 1.Ve 2. Resim Beyaz Köşk Olması zembekoglu Ve shadowking Olmasıdır 2. Resim Zaten Aynı.3. Resim Evet Eminönü Olabilir Tam Hatırlamıyorum Özürdilerim.Fakat Sonresim Açıkça Ortada ki Yakamozs İle LODOSMUHAFIZI Orda Olmaları.Amaseia yazdı:yanlız burdakı isimler Eminönü sunucusunda oynayanların resmi :S
ama benım bıldıgım lazpanyol ve abim olan eski eminönun yöneticisi olan Binay orda o yüzden Eminönü sunucusu oyuncuları oldunu düşünüyorum 1 ve 2. resimlerdeki

ARKADAŞLAR HEPİNİZ BİLMEDEN KONUSUYORSUNUZ .....Bulutut yazdı:Peki Sende Biliyosun zembekoğlu Ve shadıwking Beyaz Köşkte Oynuyan İki Oyuncu Onlara Ne Demeli Peki.Amaseia yazdı:Bulutut yazdı:Yanlış Konuştun 1.Ve 2. Resim Beyaz Köşk Olması zembekoglu Ve shadowking Olmasıdır 2. Resim Zaten Aynı.3. Resim Evet Eminönü Olabilir Tam Hatırlamıyorum Özürdilerim.Fakat Sonresim Açıkça Ortada ki Yakamozs İle LODOSMUHAFIZI Orda Olmaları.Amaseia yazdı:yanlız burdakı isimler Eminönü sunucusunda oynayanların resmi :S
ZEMBEKOGLU VE BİNAY EMİNONU SUNUCUSU YONETİCİSİYDİ VE AYRICA İLK İKİ RESMİN CEKİLİŞ MEKANI KAN KAPANI DENİLEN ETKİNLİKTE CEKİLDİ Kİ BU ETKİNLİK BEYAZKÖŞKTE YAPİLMADI...YANİ İLK İKİ RESİM EMİNONÜ SUNUCUSUNDA DIR..
SADECE SON RESİM YANİ İSTİHBARAT SUBAYININ ONUNDE CEKİLEN RESİM BEYAZKÖŞKE AİTTİ O RESİMDE BEN DAHİL BİR COK ESKİ ARKADASIM VAR
İYİ OYUNLAR
- Bulutut
- İskele Babası
Vallahi Ne Bileyim Ben Öyle Hatırlıyorum.Ama Sen Yinede Yok Dersen Bu Resimlerin Beyaz Köşkü Sende İse Bi Koyda Bakalım.xMICIRx yazdı:ARKADAŞLAR HEPİNİZ BİLMEDEN KONUSUYORSUNUZ .....Bulutut yazdı:Peki Sende Biliyosun zembekoğlu Ve shadıwking Beyaz Köşkte Oynuyan İki Oyuncu Onlara Ne Demeli Peki.Amaseia yazdı:Bulutut yazdı:Yanlış Konuştun 1.Ve 2. Resim Beyaz Köşk Olması zembekoglu Ve shadowking Olmasıdır 2. Resim Zaten Aynı.3. Resim Evet Eminönü Olabilir Tam Hatırlamıyorum Özürdilerim.Fakat Sonresim Açıkça Ortada ki Yakamozs İle LODOSMUHAFIZI Orda Olmaları.Amaseia yazdı:yanlız burdakı isimler Eminönü sunucusunda oynayanların resmi :S
ZEMBEKOGLU VE BİNAY EMİNONU SUNUCUSU YONETİCİSİYDİ VE AYRICA İLK İKİ RESMİN CEKİLİŞ MEKANI KAN KAPANI DENİLEN ETKİNLİKTE CEKİLDİ Kİ BU ETKİNLİK BEYAZKÖŞKTE YAPİLMADI...YANİ İLK İKİ RESİM EMİNONÜ SUNUCUSUNDA DIR..
SADECE SON RESİM YANİ İSTİHBARAT SUBAYININ ONUNDE CEKİLEN RESİM BEYAZKÖŞKE AİTTİ O RESİMDE BEN DAHİL BİR COK ESKİ ARKADASIM VAR
İYİ OYUNLAR