İKV yönetimi içeri girebilir misiniz??

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
rbdxtri
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: İKV yönetimi içeri girebilir misiniz??

Mesaj gönderen rbdxtri »

Suçlama yapıyormuşuz..Tüm Sancak sunucusunun bildirdiği bu durum sizde hala SUÇLAMA olarak mı görülüyor? Herkes mi yalan söylüyor? Recep,Gürkan,Ömer abi'nin karakterlerinin sınırsız blok yemesinin nedenleri nelerdir? AMACINIZ NEDİR? Üst yetkililer nerededirler? Bu sabah olanlara bakınız. Dadawa ve ben birisi ile tartışıyoruz. Dadawa blok. Aradan 5 dk'a geçiyor ve bir blokta bana. NE OLUYOR? Bu kadar emek harcadığımız bu oyunda blok vermek bu kadar basit mi? Bütün sorulara cevap verecek ÜST YETKİLİLER neredeler?..
Resim
ReBeLDexTRix ( Ejder Asa )
Rebelde ( Ejder Asa )

GÖKxReBeLDe ( Ashab-ı Keyhf )
GÖKxByTaBu ( Ecel Getiren )
Kullanıcı avatarı
bygloyn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bygloyn »

Bu oyun maden bizim aldıgımız akcelerle pluslarla yenilikler getiritiliyor veya ihtiyacları karsılanıyor ozman yönetim bizim dediklerimize kulak vermek zorunda biz mec lerle ilgili konu acınca DoNotDontburg mudur nedir hemen kilitliyor konuyu buraya adam akıllı DEV veya GM baksın bu sunucuda Parthenious la Hanzalada Arge ekibinden onlarla ilgili niye bi şikayet yok da mec dekilerle ilgili var ARGE ekibi ne katılan kişiler bir kere bile susturma yememiş olnası gerekmezmi CAZGIR yeniçerixblack a ana bacı sövdü yarım saat bölgeden sonra arge ekibine alınmıs sadece yazıklar olsun diyorum TARAFLI YÖNETİME hayır. Madem hakımmızı yiyorsunuz aldıgımız akçelerde pluslarda haram olsun..
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FERRO »

Destek e mail atarak yönetimden şikayetçi olmanız işe yaramaz.
Sobee yi aramalısınız.
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Ferro ya katılıyorum. Zaten bana göre destek maillerine bakanlarda sonuçta tam yetkili kişiler değil oyunculardan oluşan destek ekip sonuçta. Bence konun developer lar tarafından incelenmesi gerekir.
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Merhaba,

Sistemin işleyişi ile ilgili bir kaç açıklamada bulunacağım..

Destek ekibi kimdir?
Destek ekibi tamamen gönüllüler tarafından kurulmuş bir birimdir.
Destek ekibi nasıl çalışır?
Destek ekibine katılan bir kişi öncelikle sabit ip alır ve bu ip sobee ekibi tarafından panele girilmeden panele erişim sağlayamaz.
Destek ekibi üyeleri kendi sunucusunda ceza verebilir mi?
Hayır veremez destek ekibindeki tüm oyuncular farklı sunucularda kişilerin nicklerini görmeden hareket eder.
Destek ekibindeki bir kişinin kendi sunucusuna bakmadığı nasıl anlaşılır.?
Destek ekibini kontrol eden üst birim DES ekibi ve Denetim ekibi sorumlu GMleri sık sık logları kontrol eder, art niyetli bir durum varsa kişinin ekiple bağlantısı o an kesilir.
AR-Ge ekibi kimdir ne işe yarar?
Ar-ge oyun hatalarını konu alan gönüllü bir birimdir.
Ar-ge ekibinin yetkileri nelerdir.?
Arge ekibinin oyun içi herhangi bir yetkisi yoktur. Ar-ge ekibi test sunucusunda test lideri tarafından verilen görevleri yapıp test liderlerine raporlar.
AR-GE ekibi cezalara hükmedermi?
Arge ekibi hiçbir şekilde denetim paneline erişememektedir.
Falanca kişiyi kestim blok aldım , gmler kafasına göre blok atıyor?
GM ekibi oyun dünyasında yüksek yetkilerle donanmış bir birimdir. Fakat hiç bir sebep veya kanıt göstermeksizin herhangi bir oyuncuyu banlayamaz. Herhangi bir hata şüphesi taşıyorsa bunu sobee ye bildirir gerekli araştırmalar yapılır karakterde herhangi bir illegal durum yoksa karakter iade edilir.
GM ekibinin bu işi doğru yaptığını nerde bileceğiz?
Gm ekibinin yaptığı tüm işlemler [DEV] ekibi tarafından titizlikle incelenmektedir.

Ekibimizin işleyişi tam olarak yukarıda bahsettiğimiz esaslara dayanır. Bir kaçgündür forumda gördüğümüz tepkiler üzerine sizlere madde madde açıklamayı uygun gördük.. Gerekli gördüğünüz durumda bu konu ile ilgili başka sorularınız varsa cevaplanacakdır bu sebeple konuya kilit konulmamıştır bilginize...

İyi Oyunlar
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Bunlar boş şeyler ahmet insanların emeğini bir çırpıda siliyorsunuz bu en büyük yanlışınız ikv denetmen ekibi profesyonel ekipten ve oyun ile ilişkisi olmayan kişilerce yapılmadıkca bu sorun hep yasanacaktır.
Resim®
SİNCE 2007...
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Sebepsiz yere hiç bir oyuncunun emeği gözardı edilemez , eğer bir oyuncunun karakteri büyük bir ceza alıyorsa , kullanıcı sözleşmesini tekrar gözden geçirmesini öneririm....
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kullanıcı avatarı
rbdxtri
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen rbdxtri »

Herşeyi oyuncularda aramanız biraz mantıksız.Kendi içinize bakın.Belki problem oradadır? ;)
Resim
ReBeLDexTRix ( Ejder Asa )
Rebelde ( Ejder Asa )

GÖKxReBeLDe ( Ashab-ı Keyhf )
GÖKxByTaBu ( Ecel Getiren )
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

CaptainATX yazdı:Sebepsiz yere hiç bir oyuncunun emeği gözardı edilemez , eğer bir oyuncunun karakteri büyük bir ceza alıyorsa , kullanıcı sözleşmesini tekrar gözden geçirmesini öneririm....
Sen bile kendini profesyonel yöneticiyim diye sanıyosun ancak sadece kendinizi düşünmekten baska bi amacınız yok. beni şikayet eden sahıs bile hangi amaçla şikayet ettiğini sizlere bildiriyor ancak karekterim ceza almasını geçtim cevap vermeye bile tenezzül edecek kadar emeklerimizi boşa alıyorsunuz. sizlere hakkım varsa sizin gelişmenizde az bi katkım olmussa hepsi haramdır ve iki elimde yakanızdadır.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

yarar yazdı: ikv denetmen ekibi profesyonel ekipten ve oyun ile ilişkisi olmayan kişilerce yapılmadıkca bu sorun hep yasanacaktır.
Bu cümleye katılıyorum ek olarak bir sorum olacak yanıtlanırsa sevinirim.

Hadi diyelim denetmen ekibi üyesi oyundan biri. Peki oyundan olmasını anladıkta bir loncada olması normalmi sizce? Bknz DoNotDisturb adlı forum yetkilisi aynı zamanda Mecx loncasına ait bir üyedir. Kaldıki lonca bile diyemiyorum çünkü oyunda resmi olarak bir lonca sistemi yok olsaydı şaayet lonca savaşları olur veya lonca konuşma kanalı kullanıma açık olurdu. Şuanda lonca dediğimiz gruplar bir isim altındaki arkadaş gruplaşmalarından öte değildir.

Peki şunu söylemek istiyorum. Oyun içerisinde bir lonca altında olan ve aynı zamanda forum yetkilisi olup loncası hakkında açılan konulara sayın game masterlarımızın yanıt vermesini beklemeden kilitleyen bir arkadaşa tarafsızlık açısından siz nasıl bakardınız?

Gelin empati yapalım. Siz kendinizi bizim yerimize koyup bu konuyu birde o açıdan yanıtlayınız. ?

Keyifli forumlar.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön