Mecx Loncasının Yaptıklarını ve Yönetim Şekli
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

Mecx Loncasının Yaptıklarını ve Yönetim Şekli
Bu bardağı taşıran son damla oldu bu belirttiğim lonca ile münakaşaya giren herkes anında blok yiyor ben küfür ettim açıkca söyleyim bloklandı ki halbuki susturma yemem gerekiyordu onu geçtim ya yanımdaki arkadaşım rebel odamı küfür etti adam beni susturmaya kalktı kendisi etmedi oda blok bu yönetimi kınıyoruz o mecxler yönetimden atılıp cezalarını bulana kadar susmuyacaz yavaş yavaş çoğalırız her gün mailler yollucam ben yollayanalrda bulurum ama bu haksızlığa son kafalarına göre ban verilemez yönetim konuyu boşa kitleme ben yine açarım uğraşma boşa zahmete girersin
nasıl olsak yükseklerede bildirilecek bu konu
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Mecx Loncasının Yaptıklarını ve Yönetim Şekli
Merhaba;
İkv yönetimi her oyuncusuna eşit yaklaşmaktadır. Almış olduğunuz cezanın haksız yere verildiğini düşünüyorsanız itiraz yolunuz açıktır.
Bunun için destek iletişim formumuzdan bildirim tipini Ceza İtiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip iletişime geçebilirsiniz.
İkv yönetimi her oyuncusuna eşit yaklaşmaktadır. Almış olduğunuz cezanın haksız yere verildiğini düşünüyorsanız itiraz yolunuz açıktır.
Bunun için destek iletişim formumuzdan bildirim tipini Ceza İtiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip iletişime geçebilirsiniz.
Koray YAR
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

bilader bilmediğin konulara karışma görevini yap çık adamlar kafalarına göre blok atıyor yöneticilik ayağı son burada sen kilitle konumu yada banla ben açayım görevimizi yapalım
++++++ eşitlik olmadığını sende gayet iyi biliyorsun
++++++ eşitlik olmadığını sende gayet iyi biliyorsun
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Forumumuzun ve oyuncularımızın huzuru için aynı konu niteliğindeki açmış olduğunuz diğer başlıklar silinmiştir.
Ayrıca İkv yönetimini tartışmaya çekmeye yönelik tavrınızdan dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
İyi Forumlar.
Forumumuzun ve oyuncularımızın huzuru için aynı konu niteliğindeki açmış olduğunuz diğer başlıklar silinmiştir.
Ayrıca İkv yönetimini tartışmaya çekmeye yönelik tavrınızdan dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
İyi Forumlar.
Koray YAR