Belki Biraz Moraliniz Bozulacak Ama...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Belki Biraz Moraliniz Bozulacak Ama...

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Reiz yazdı:-Mafia Wars oyunu ile İKV'yi nasıl kıyaslıyabiliyorsun ben onu anlamadım?
-Mafia Wars oyunu web tabanlı facebook üzerinden oynanan bir oyundur ve tüm dünya çapında oynanmaktadır.
-Ve oyunda bazı ek özellikler almak için oyunun hayran sayfasını beğenmeniz gerekmektedir.
-Bu iki özellikten dolayıdır ki bu kadar fazla begenisi vardır.
-Lakin bu oyun web tabanlı değilde işlemci oyunu olsaydı hayran sayfasının bu kadar fazla üye barındırmayacağı aşikardır.
-Mafia Wars oyunu MMORPG Oyunu Değildir!
-Yapılan etkinliktede İKV'yi Dünyanın en çok beğenilen MMORPG oyunları arasına sokuyoruz denildiği görülüyor...

=Açaçağın konuya biraz dikkat etmelısın,biraz daha ayrıntılara inmeli,düşüncelerinizin başka yerlere varabileceğini farkında olmalısınız.
./katıl
Kullanıcı avatarı
mrgizemli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen mrgizemli »

Kendi sitesinden indirilemeyen bir oyunundan bahsediyoruz değilmi arkadaşlar ?
Resim
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

knight ve metin2 ye de bakın onların milyonlarca oyuncusu var ama facebook ta Nihat doğan kadar hayranları yok =)
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Buyrun arkadaşlar;

Metin 2 ve Wolf Team gerimizde;

Resim
Resim

Knight ile aramızda "dağlar" var ;
Resim

ve İKV;
Resim

Counter'in ise 145,912 beğenisi var.
Yinede umutsuz değiliz, hani belki birgün, birgün olur. Bu oyun Türkiye çapında henüz ama Knight vs. pek çok ülkede oynanabiliyor.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
PisKoPoS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PisKoPoS »

facebook a reklam vermeedigi sürece 30.000 hayranı zor görürüz
...
Kullanıcı avatarı
gadali
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen gadali »

En basit olarak çeşitli oyun sitelerine ( oyun indirme veya bilgisayar sitelerine) reklamlar verilmeli. Bu akçelerden kazanılan paralar bence birazı bu işlere yatırılsa daha iyi olacak. Ve de oyun ingilizce olarak oynanır ve uluslararası reklamlar yapılırsa oyuncu sayısı daha fazla artar ancak buda kısa vadede zor gibi duruyor :D
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

gadali yazdı:En basit olarak çeşitli oyun sitelerine ( oyun indirme veya bilgisayar sitelerine) reklamlar verilmeli. Bu akçelerden kazanılan paralar bence birazı bu işlere yatırılsa daha iyi olacak. Ve de oyun ingilizce olarak oynanır ve uluslararası reklamlar yapılırsa oyuncu sayısı daha fazla artar ancak buda kısa vadede zor gibi duruyor :D
Akçe paralarıyla Süpercan'a yatırım yapılır diye düşünüyorum...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Bymamisho »

Arkadaşlar 2 3 şeye değinmek isterim.

Reklamdan bahsetmiş bazıları.Facebook reklamlarını hangi birimiz doğru dürüst okuyor ayrıca ben sen veya bir başkası destek vermezse hayran sayfası nasıl yükselir??Milyonlarca oyuncusu olan Knight Online nin bile 200b hayranı yok hesaplıyalım.Yuvarlak hesap 4 milyonda 200 bin hesap etsenize ne kadar oluyor.Facebook tabanlı oyunların hayran sayfalarının kişi sayısı fazla olur ama İstanbul Kıyamet Vakti gibi MMORPG gibi oyunların facebook üzerinde bir işi yoktur.Hangi mmorpg oyunu facebook üzerinden hediye veriyor hiç sordunuzmu kendinize.Metin2 dediğiniz oyunu bende oynadım tamamen saçmalık üzerine kurulmuş bir oyun ama İstanbul Kıyamet Vakti'ne gelince birbirinden has oko ve boss ları var.Metin 2 gibi 1 yaratığın lvlini yükseltip yeni isim koyarak 40 50 tane koymakla ilgili değildir.Bu çizgilere dikkat edelim.Zwartan'ın röportajını okumanızı öneririm
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Merhaba!
O Yabancı Kaynaklı Face Sayfasnın AÇılış Tarihi Ve Yabancı Oyunculara Sahip Olması Aşikardır.
Ayrıca İkv Yalnızca Türkiye Ve Civarlarında Bilinen Bir Oyundur Ve Tamamen Türkçe Olduğu İçin
Yabancı kİŞİLER Oynayamamktadır...Mevlüt Dİnçe Yöneltilen Bir Soruda Arkadaşımız:Neden Sadece Türkçe
Olarak Yayın Yapılıyor Ve Neden Diğer Ülkelerin Diline Uyarlanmıyor...Mevlüt Dinç:
Yıllardır Biz Yabancı Ülkelerin Dilinde Yabancı Oyunlar Oynadık..Şimdi İse oNLAR Bizim Dilimizde Bizim
Ülkemizin Oynunu Oynasın...
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen waffle »

WHiTexDeWiL yazdı:
Reiz yazdı:-Mafia Wars oyunu ile İKV'yi nasıl kıyaslıyabiliyorsun ben onu anlamadım?
-Mafia Wars oyunu web tabanlı facebook üzerinden oynanan bir oyundur ve tüm dünya çapında oynanmaktadır.
-Ve oyunda bazı ek özellikler almak için oyunun hayran sayfasını beğenmeniz gerekmektedir.
-Bu iki özellikten dolayıdır ki bu kadar fazla begenisi vardır.
-Lakin bu oyun web tabanlı değilde işlemci oyunu olsaydı hayran sayfasının bu kadar fazla üye barındırmayacağı aşikardır.
-Mafia Wars oyunu MMORPG Oyunu Değildir!
-Yapılan etkinliktede İKV'yi Dünyanın en çok beğenilen MMORPG oyunları arasına sokuyoruz denildiği görülüyor...

=Açaçağın konuya biraz dikkat etmelısın,biraz daha ayrıntılara inmeli,düşüncelerinizin başka yerlere varabileceğini farkında olmalısınız.
./katıl

“Genel Etkileşim” sayfasına dön