./katılReiz yazdı:-Mafia Wars oyunu ile İKV'yi nasıl kıyaslıyabiliyorsun ben onu anlamadım?
-Mafia Wars oyunu web tabanlı facebook üzerinden oynanan bir oyundur ve tüm dünya çapında oynanmaktadır.
-Ve oyunda bazı ek özellikler almak için oyunun hayran sayfasını beğenmeniz gerekmektedir.
-Bu iki özellikten dolayıdır ki bu kadar fazla begenisi vardır.
-Lakin bu oyun web tabanlı değilde işlemci oyunu olsaydı hayran sayfasının bu kadar fazla üye barındırmayacağı aşikardır.
-Mafia Wars oyunu MMORPG Oyunu Değildir!
-Yapılan etkinliktede İKV'yi Dünyanın en çok beğenilen MMORPG oyunları arasına sokuyoruz denildiği görülüyor...
=Açaçağın konuya biraz dikkat etmelısın,biraz daha ayrıntılara inmeli,düşüncelerinizin başka yerlere varabileceğini farkında olmalısınız.
Belki Biraz Moraliniz Bozulacak Ama...
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Belki Biraz Moraliniz Bozulacak Ama...
- mrgizemli
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Kendi sitesinden indirilemeyen bir oyunundan bahsediyoruz değilmi arkadaşlar ?

- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
knight ve metin2 ye de bakın onların milyonlarca oyuncusu var ama facebook ta Nihat doğan kadar hayranları yok 
Buyrun arkadaşlar;
Metin 2 ve Wolf Team gerimizde;

Knight ile aramızda "dağlar" var ;

ve İKV;

Counter'in ise 145,912 beğenisi var.
Yinede umutsuz değiliz, hani belki birgün, birgün olur. Bu oyun Türkiye çapında henüz ama Knight vs. pek çok ülkede oynanabiliyor.
Metin 2 ve Wolf Team gerimizde;

Knight ile aramızda "dağlar" var ;

ve İKV;

Counter'in ise 145,912 beğenisi var.
Yinede umutsuz değiliz, hani belki birgün, birgün olur. Bu oyun Türkiye çapında henüz ama Knight vs. pek çok ülkede oynanabiliyor.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
facebook a reklam vermeedigi sürece 30.000 hayranı zor görürüz
...
En basit olarak çeşitli oyun sitelerine ( oyun indirme veya bilgisayar sitelerine) reklamlar verilmeli. Bu akçelerden kazanılan paralar bence birazı bu işlere yatırılsa daha iyi olacak. Ve de oyun ingilizce olarak oynanır ve uluslararası reklamlar yapılırsa oyuncu sayısı daha fazla artar ancak buda kısa vadede zor gibi duruyor 
Akçe paralarıyla Süpercan'a yatırım yapılır diye düşünüyorum...gadali yazdı:En basit olarak çeşitli oyun sitelerine ( oyun indirme veya bilgisayar sitelerine) reklamlar verilmeli. Bu akçelerden kazanılan paralar bence birazı bu işlere yatırılsa daha iyi olacak. Ve de oyun ingilizce olarak oynanır ve uluslararası reklamlar yapılırsa oyuncu sayısı daha fazla artar ancak buda kısa vadede zor gibi duruyor

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Arkadaşlar 2 3 şeye değinmek isterim.
Reklamdan bahsetmiş bazıları.Facebook reklamlarını hangi birimiz doğru dürüst okuyor ayrıca ben sen veya bir başkası destek vermezse hayran sayfası nasıl yükselir??Milyonlarca oyuncusu olan Knight Online nin bile 200b hayranı yok hesaplıyalım.Yuvarlak hesap 4 milyonda 200 bin hesap etsenize ne kadar oluyor.Facebook tabanlı oyunların hayran sayfalarının kişi sayısı fazla olur ama İstanbul Kıyamet Vakti gibi MMORPG gibi oyunların facebook üzerinde bir işi yoktur.Hangi mmorpg oyunu facebook üzerinden hediye veriyor hiç sordunuzmu kendinize.Metin2 dediğiniz oyunu bende oynadım tamamen saçmalık üzerine kurulmuş bir oyun ama İstanbul Kıyamet Vakti'ne gelince birbirinden has oko ve boss ları var.Metin 2 gibi 1 yaratığın lvlini yükseltip yeni isim koyarak 40 50 tane koymakla ilgili değildir.Bu çizgilere dikkat edelim.Zwartan'ın röportajını okumanızı öneririm
Reklamdan bahsetmiş bazıları.Facebook reklamlarını hangi birimiz doğru dürüst okuyor ayrıca ben sen veya bir başkası destek vermezse hayran sayfası nasıl yükselir??Milyonlarca oyuncusu olan Knight Online nin bile 200b hayranı yok hesaplıyalım.Yuvarlak hesap 4 milyonda 200 bin hesap etsenize ne kadar oluyor.Facebook tabanlı oyunların hayran sayfalarının kişi sayısı fazla olur ama İstanbul Kıyamet Vakti gibi MMORPG gibi oyunların facebook üzerinde bir işi yoktur.Hangi mmorpg oyunu facebook üzerinden hediye veriyor hiç sordunuzmu kendinize.Metin2 dediğiniz oyunu bende oynadım tamamen saçmalık üzerine kurulmuş bir oyun ama İstanbul Kıyamet Vakti'ne gelince birbirinden has oko ve boss ları var.Metin 2 gibi 1 yaratığın lvlini yükseltip yeni isim koyarak 40 50 tane koymakla ilgili değildir.Bu çizgilere dikkat edelim.Zwartan'ın röportajını okumanızı öneririm
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Merhaba!
O Yabancı Kaynaklı Face Sayfasnın AÇılış Tarihi Ve Yabancı Oyunculara Sahip Olması Aşikardır.
Ayrıca İkv Yalnızca Türkiye Ve Civarlarında Bilinen Bir Oyundur Ve Tamamen Türkçe Olduğu İçin
Yabancı kİŞİLER Oynayamamktadır...Mevlüt Dİnçe Yöneltilen Bir Soruda Arkadaşımız:Neden Sadece Türkçe
Olarak Yayın Yapılıyor Ve Neden Diğer Ülkelerin Diline Uyarlanmıyor...Mevlüt Dinç:
O Yabancı Kaynaklı Face Sayfasnın AÇılış Tarihi Ve Yabancı Oyunculara Sahip Olması Aşikardır.
Ayrıca İkv Yalnızca Türkiye Ve Civarlarında Bilinen Bir Oyundur Ve Tamamen Türkçe Olduğu İçin
Yabancı kİŞİLER Oynayamamktadır...Mevlüt Dİnçe Yöneltilen Bir Soruda Arkadaşımız:Neden Sadece Türkçe
Olarak Yayın Yapılıyor Ve Neden Diğer Ülkelerin Diline Uyarlanmıyor...Mevlüt Dinç:
Yıllardır Biz Yabancı Ülkelerin Dilinde Yabancı Oyunlar Oynadık..Şimdi İse oNLAR Bizim Dilimizde Bizim
Ülkemizin Oynunu Oynasın...
WHiTexDeWiL yazdı:./katılReiz yazdı:-Mafia Wars oyunu ile İKV'yi nasıl kıyaslıyabiliyorsun ben onu anlamadım?
-Mafia Wars oyunu web tabanlı facebook üzerinden oynanan bir oyundur ve tüm dünya çapında oynanmaktadır.
-Ve oyunda bazı ek özellikler almak için oyunun hayran sayfasını beğenmeniz gerekmektedir.
-Bu iki özellikten dolayıdır ki bu kadar fazla begenisi vardır.
-Lakin bu oyun web tabanlı değilde işlemci oyunu olsaydı hayran sayfasının bu kadar fazla üye barındırmayacağı aşikardır.
-Mafia Wars oyunu MMORPG Oyunu Değildir!
-Yapılan etkinliktede İKV'yi Dünyanın en çok beğenilen MMORPG oyunları arasına sokuyoruz denildiği görülüyor...
=Açaçağın konuya biraz dikkat etmelısın,biraz daha ayrıntılara inmeli,düşüncelerinizin başka yerlere varabileceğini farkında olmalısınız.