sen kimsin annlamış degilim ama şunu bil beni sorgulayamssın ben yaşıman büyük oanlara ai derim şimdim karşıma gelmş akıl verion JZJZJZ bittibi yaranmı var çok konuştun neyse degri vericez ejderin zırh düşrem meran da atıcam ve zaman xteam bbbiticek daha neye laf atılır bilmemArkadaşın hangi dilden konuştuğunu tam çözemedim, dolayısı ile şifreli yazıları çözdükten sonra gerekli cevabı veririm
Loncamızla alakalı şahsın hiçbir ilişkisi olamaz. Zamanında ben de bu adam değil demiştim de özelden küfür yemiştim.
ZamanxTeaM bir alakam kalmadı...!!!!
Re: ZamanxTeaM bir alakam kalmadı...!!!!
Sekox yazdı:sen kimsin annlamış degilim ama şunu bil beni sorgulayamssın ben yaşıman büyük oanlara ai derim şimdim karşıma gelmş akıl verion JZJZJZ bittibi yaranmı var çok konuştun neyse degri vericez ejderin zırh düşrem meran da atıcam ve zaman xteam bbbiticek daha neye laf atılır bilmemArkadaşın hangi dilden konuştuğunu tam çözemedim, dolayısı ile şifreli yazıları çözdükten sonra gerekli cevabı veririm
Loncamızla alakalı şahsın hiçbir ilişkisi olamaz. Zamanında ben de bu adam değil demiştim de özelden küfür yemiştim.
zırhını zamanxteam düşürdü zaten var zırhın, ws meselesine gelince geç büyücüne istediğin miktara ataım artı avansta verebılım dünkü veletler gelmiş kafa tutuyor
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
Burhan büyücü zırhını düşürem atarım zırhı ayrıca ejdere yardım ettin ve borç olarak aldım malzemeleri kapiş savaşçımda zırhı tek aldım bunu unutma burhan vs de iyi degilim büyüde bunuda bile bile konuşuorsun savaşla atarım atacagım vsleri de hem çok uzattınız bunuda bilin yani .
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Serkan seni yeni yeni tanıdım loncamızdayken kardeş oluruz. Loncadan ayrıldınmı bi selam vermezsin. Hadi ayrıldın bırak git orda burda şov yapmaya gerek varmı? Unutma ama foto da al Zırhımı alıyım eşit şartlara gelelim her türlü neyine istersen ws de atarız. Canını sıkma sen! Savaşçıda illede ws istiyorsan loncamızdan biriyle QMCERDEMQ arkadaşımız seninle aşağı yukarı eşit (Işık Zırh vs.) onla at ilerde zırh düşüreyim benle at! Ama biraz saygın olsun eski loncanı karalamakta ne?Sekox yazdı:Burhan büyücü zırhını düşürem atarım zırhı ayrıca ejdere yardım ettin ve borç olarak aldım malzemeleri kapiş savaşçımda zırhı tek aldım bunu unutma burhan vs de iyi degilim büyüde bunuda bile bile konuşuorsun savaşla atarım atacagım vsleri de hem çok uzattınız bunuda bilin yani .
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Büyücü zırhın yokmu zaten nucleus zırh lonca sayesınde elde ettiğin zırh savaşçım yok ama olsaydı emin ol öylede atardık aslan parçası 2 avans vereyim büyücünle atalım wsSekox yazdı:Burhan büyücü zırhını düşürem atarım zırhı ayrıca ejdere yardım ettin ve borç olarak aldım malzemeleri kapiş savaşçımda zırhı tek aldım bunu unutma burhan vs de iyi degilim büyüde bunuda bile bile konuşuorsun savaşla atarım atacagım vsleri de hem çok uzattınız bunuda bilin yani .
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
Mahir sana saygım vardı ama geçen gördük nasıl biri oldugunu Eski Loncamda ben herkesle arkadaştım ama ayrıldıgımızda gördük neyin ne oldugunu Ama bunu bil ben burhan yüzünden çıktım Loncadan ve Hiç bir Loncaya girmeyi düşünmüorum burhan bu arada ben büyüyle vs atmıorum mahir senlede atarız zırhını al bi Kolye yüzük ne varsa düşür ama bana başkasının çarını övme itemim yok dersin olur biter bu kadar küçük düşmeyin be ZamanxYANGG geçen biri var çarına vs dior dior ama kendi çarıyla yemio yingg geçem dior bu kadar olmaz bare saygınız olsun biraz ben ne diorum Loncamdan ayrıldım burhan aşırı derecede Küçük düşürüodu ve bundan sonrada brothersxteamdan kimseyle bişey yapma diodu bana bende yapmıorum ama bana ana avrat küfür eden biriyle mıgrata gitçegini yeni örendim Ben ne diorum serkanla konuştuk ben anlattım burhanla konuşçam dedi ama sen çıkmışsın loncadan dedi Burhana desen nolurki gene 2 gün sonra aynı şekil olca Junona gidiodun burhan kenana çagrıoduk yok olmaz gidemem işim var sonra junon doguşla gelekmi dioz yok yer dion 2 dk sonra adamların arakdaşları gelio bu nasıl bişeydir peki ben kendimimi düşündüm her kenana gidişimde her mıgrata gidişimde arkadaşlarıma öncelik verdim çagırdım işi olmayanlara gelin diordum 50 kere yalvarıodum gelinki loncada zırh çoklugu olsun unutma burhan bunu Bizim Loncada kime sorsan bilir ben kolay kolay satmam ama sen üyeni aşagılıyan küfür eden biriyle mıgrata gidiorsun hEP sus felan filan ömermi ömer adam degil loncadan çıktım herif artislik yapıo ama görücez onuda meran bilio neyin ne oldugunu bu dediklerimi yalanla 'da görelim bakalım ne kadar deli kanlı oldugumu bilen bilir ama Loncadan çıktım ve aşırı derece uzattınız bunu bilin yani başarılar diledim çıktım o kadar uzattınızki Küçük düşüonuz artık sanki Jzjzjz olsaydı nolcaktı Savaşçıyıda ben dizdim de de görelim Pardon eceli sen ürettin demi özür dilerim burhan jzjzjz her zaman vardı yakında çekerim geri onada ecel üretirim istedigimlede kapışırım bak loncadaydım efendi adamdım ama çileden çıkarıolardı brothersxstronq diorumki gel vs diorum herif yemio nie korku g*t korkusu gel diorum abidin o nerde kaybolmuş ahahahahha unutma bunu burhan ben efendiyken dalaşan çok ama konuştummu adam yok
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Sekox yazdı:Mahir sana saygım vardı ama geçen gördük nasıl biri oldugunu Eski Loncamda ben herkesle arkadaştım ama ayrıldıgımızda gördük neyin ne oldugunu Ama bunu bil ben burhan yüzünden çıktım Loncadan ve Hiç bir Loncaya girmeyi düşünmüorum burhan bu arada ben büyüyle vs atmıorum mahir senlede atarız zırhını al bi Kolye yüzük ne varsa düşür ama bana başkasının çarını övme itemim yok dersin olur biter bu kadar küçük düşmeyin be ZamanxYANGG geçen biri var çarına vs dior dior ama kendi çarıyla yemio yingg geçem dior bu kadar olmaz bare saygınız olsun biraz ben ne diorum Loncamdan ayrıldım burhan aşırı derecede Küçük düşürüodu ve bundan sonrada brothersxteamdan kimseyle bişey yapma diodu bana bende yapmıorum ama bana ana avrat küfür eden biriyle mıgrata gitçegini yeni örendim Ben ne diorum serkanla konuştuk ben anlattım burhanla konuşçam dedi ama sen çıkmışsın loncadan dedi Burhana desen nolurki gene 2 gün sonra aynı şekil olca Junona gidiodun burhan kenana çagrıoduk yok olmaz gidemem işim var sonra junon doguşla gelekmi dioz yok yer dion 2 dk sonra adamların arakdaşları gelio bu nasıl bişeydir peki ben kendimimi düşündüm her kenana gidişimde her mıgrata gidişimde arkadaşlarıma öncelik verdim çagırdım işi olmayanlara gelin diordum 50 kere yalvarıodum gelinki loncada zırh çoklugu olsun unutma burhan bunu Bizim Loncada kime sorsan bilir ben kolay kolay satmam ama sen üyeni aşagılıyan küfür eden biriyle mıgrata gidiorsun hEP sus felan filan ömermi ömer adam degil loncadan çıktım herif artislik yapıo ama görücez onuda meran bilio neyin ne oldugunu bu dediklerimi yalanla 'da görelim bakalım ne kadar deli kanlı oldugumu bilen bilir ama Loncadan çıktım ve aşırı derece uzattınız bunu bilin yani başarılar diledim çıktım o kadar uzattınızki Küçük düşüonuz artık sanki Jzjzjz olsaydı nolcaktı Savaşçıyıda ben dizdim de de görelim Pardon eceli sen ürettin demi özür dilerim burhan jzjzjz her zaman vardı yakında çekerim geri onada ecel üretirim istedigimlede kapışırım bak loncadaydım efendi adamdım ama çileden çıkarıolardı brothersxstronq diorumki gel vs diorum herif yemio nie korku g*t korkusu gel diorum abidin o nerde kaybolmuş ahahahahha unutma bunu burhan ben efendiyken dalaşan çok ama konuştummu adam yok
ÇOK ACIKLI KONUŞMUŞ AĞLAMAK İSTİYORUM
HAYDİ ELLER MUCK MUCK
118 33
Konu kişisel tartışmaya dönüştügü için kapatılmıştır.
İyi Forumlar
Yalçınbey
İyi Forumlar
Yalçınbey