[GM] Aldığım Görevler Sürekli Siliniyor :(
- Dellqymagician
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
[GM] Aldığım Görevler Sürekli Siliniyor :(
Arkadaşlar Eminönünde " Redbullxvodka karakterimdeki görevler sürekli siliniyor gidip alıyorum yine siliniyor bu durumdan şikayetciyim daha nereye gidiıom almak iicin görevi yarıdm lütfen 
Kemalhan/49 [Ecel] Dellqymagician/49 Şifacıxlokman/49 Yakamozx/49 [Ejder]Redbullxvodka/49 Transformatör/38
İndim mahşer alanına bir kıyamet var, tek bir lonca ayakta ve hala savaşmakta, adını merak mı ettin, işte söylüyorum sakın unutma !!!
IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
İndim mahşer alanına bir kıyamet var, tek bir lonca ayakta ve hala savaşmakta, adını merak mı ettin, işte söylüyorum sakın unutma !!!
Re: [GM] Aldığım Görevler Sürekli Siliniyor :(
GBM-Anı 'mı neydi ona git [Mısır Çarşı'sında ]
ah güzel eski ikv'li günler...
görevlerin kendi kendine silinmesi normal bir durum değil. belki karakterinde bir sorun vardır. en iyisi desteğe müracat etmen olacak...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Bu konuyla ilgili benim de sorunum vardı. Görevlerim siliniyordu sürekli.
Ayrıca GB-Anı'dan da görevler alınmıyordu. Hızlı Destek'e konu açmıştım, cevap olarak;
Çünkü sürekli tekrar almak zorunda kalıyoruz görevleri.
Ayrıca GB-Anı'dan da görevler alınmıyordu. Hızlı Destek'e konu açmıştım, cevap olarak;
Düzeltildi mi, düzeltilmedi mi ? Bilmiyorum, umarım düzeltilmiştir.Merhaba;
Bildiriminiz için teşekkürler konuyu ilgili ekibe iletiyorum.
İyi Forumlar.
Çünkü sürekli tekrar almak zorunda kalıyoruz görevleri.
2009-2013
- Dellqymagician
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Herkezden Çok Teşekkür Ediyorum Düzeltildi

Kemalhan/49 [Ecel] Dellqymagician/49 Şifacıxlokman/49 Yakamozx/49 [Ejder]Redbullxvodka/49 Transformatör/38