Yahu illaki benzeyeceğiz.
O zaman oyunumuzda "level sistemi"nin olmaması lazım özgün olacaksak.
Ya da para kullanılmamalı.
Değil mi?
Tum oyuncularin destek veRecegi buyuk ONERİ
Re: Tum oyuncularin destek veRecegi buyuk ONERİ
"Everything starts in the head"

ikv sanki wow dan daha çok oynanıyomuş konuşyosunuz özgünlukten bahsedıyousunuz
Bu dediğim şey özentilik değil, ikv oyuncuları için bir çözümdür. Ama benim daha iyi bir fikrim var diyorsan, lütfen anlat dinlemek isterim!WHiTexDeWiL yazdı:Anca diğer oyunlardan özentilik olsun diyorsunuz yani. Neden farklı çözümler üretmek düşünülmüyorda hep akla ilk gelen diğer oyunlarda olan özellikler oluyor. ? İKV yi farklı kılmak adına diğer oyunlardan özenti öneriler bence olmamalı.
En son DarkShare tarafından 17 Nis 2011 19:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hadi bakalım.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
İKV'yi farklı kılıcak bir tavsiyede bulun öyleyse ...DarkShare yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:Anca diğer oyunlardan özentilik olsun diyorsunuz yani. Neden farklı çözümler üretmek düşünülmüyorda hep akla ilk gelen diğer oyunlarda olan özellikler oluyor. ? İKV yi farklı kılmak adına diğer oyunlardan özenti öneriler bence olmamalı.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Bir daha bak yanlış yolladım.Canceazi yazdı:İKV'yi farklı kılıcak bir tavsiyede bulun öyleyse ...DarkShare yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:Anca diğer oyunlardan özentilik olsun diyorsunuz yani. Neden farklı çözümler üretmek düşünülmüyorda hep akla ilk gelen diğer oyunlarda olan özellikler oluyor. ? İKV yi farklı kılmak adına diğer oyunlardan özenti öneriler bence olmamalı.
Hadi bakalım.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
tamam düzelttiğine göre problem yok.DarkShare yazdı:Bir daha bak yanlış yolladım.Canceazi yazdı:İKV'yi farklı kılıcak bir tavsiyede bulun öyleyse ...DarkShare yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:Anca diğer oyunlardan özentilik olsun diyorsunuz yani. Neden farklı çözümler üretmek düşünülmüyorda hep akla ilk gelen diğer oyunlarda olan özellikler oluyor. ? İKV yi farklı kılmak adına diğer oyunlardan özenti öneriler bence olmamalı.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

eseslisemi yazdı:Kim hayır Derki ??
Ayrıca Nıye desin
ben derim + ark ın dedigi dogru olur 3 seçenek var knight de öle bişey olsa harikaa olrdu
Mareeşal (49) ^
EtriZade(45) (beta)
EtriZade(45) (beta)
eşya değiştirme olsun. belli bir ücret karşılığı bir npc (giyisiler terziden, silahlar demirciden, takılar agoptan mesela) veya makine olabilir. ordan eşya değiştirilsin...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- Xxxgencinsanxxx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Selamlar
Bir çok kişide (çoğu set olarak ) alter takıları nuclues takıları 12 maraton ayakkabı gördüm çözüm bir tane olandan başka düşmesin .ancak çarın çalındı ve itemlerin yere atıldı kutu yada sigortan yok.Tekrar girdiğinde sende olmayanları düşürme şansın olmalı bu dediklerimiz olursa herkesin gönlü olur.(Başka oyunların taklıtınıde yapmamış oluruz.)Sırf "ona düşmesin bana gelsin " diyenlerdende arınırız.
Bir çok kişide (çoğu set olarak ) alter takıları nuclues takıları 12 maraton ayakkabı gördüm çözüm bir tane olandan başka düşmesin .ancak çarın çalındı ve itemlerin yere atıldı kutu yada sigortan yok.Tekrar girdiğinde sende olmayanları düşürme şansın olmalı bu dediklerimiz olursa herkesin gönlü olur.(Başka oyunların taklıtınıde yapmamış oluruz.)Sırf "ona düşmesin bana gelsin " diyenlerdende arınırız.
Xxxgencinsanxxx yazdı:Selamlar
Hadi bakalım.