İçerik Düzenlendi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
duses088
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

İçerik Düzenlendi

Mesaj gönderen duses088 »

Teşkilat sunucusu oyun açığını kullanan oyuncuların başında gelmektedir. Ben zamanında kurmuş olduğu bana bono basmaktan beta karakter açmaktan çok bahsetti. Her hesabında milyonlarca para olduğunu söylemişti. Ben zamanında denen şahısın oyun açığını kullandığını fotoğraflarla kanıtlamıştım fotolar hala duruyor. ne oldu kayıp ortalarda yok başka çar açıp kasmadıysa. Şimdi sıra geldi. Düzenbaz herifin tekidir, sizden faydalanacağı birşey varsa konusunda üstüne yoktur. Şimdi fotoğrafıda koyuyorum dikkatlice bakın.

Resim ve kişi bilgi içerikleri silinmiştir.
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
Kullanıcı avatarı
duses088
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen duses088 »

helriders açtığım konuları bir bir siliyor! demekki kendininde faydalandığı birşer var. helriders eski teşkilat oyuncusudur. Şimdi aklıma gelen tek şey bu açığın yönetici tarafından ferite söylenmesi söyleyende konuyu silen helriders
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
Kullanıcı avatarı
BLACKMAN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BLACKMAN »

KONUYU SİLMEYİN SADECE KİTLEYİN HERKEZDE GÖRSÜN.
єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz” вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhabalar,

İKV Resmi forumları dahilinde başka kullanıcıların adını illegal yollar eşliğinde anmak yasaktır. Bu yönde içerikli konuların tespitinde konu direkt olarak silinir. Meramınız üzerine verilen bu bilgilerden son konuyu kapatıyor ve benzeri konuları tekrar tekrar açmamanızı rica ediyoruz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön