Arkdaşlar bızım sunucuda bir şifacı ıle bir savaşçı arkdasımız Ayı Ile Kangalı vs attırdılar ve ayı resmen kangalı küçük gibi ezdi geçti ayı bır kanatma ve verdıgı hasar ıle kangalın canını okudu gozcuyu soylememe bıle gerek yok kangal alıyor zaten teslayı..Ayrıca ayının kanatmazsı 60 sn suruyor ve buyucu kanatmayı yerse savaşçı çifte ıle rahatlıkla kesebılır şu saatten ıtıbaren savaşçı buyucuden bıraz daha ustun buyucu yıne savaşçıyı bazı durumlarda alabılır ama bir şifacının savaşçıya karşı şansı Milyarda/0 şimdi vs şifacı vs savaşçıyı açıklıyorum
Savaşçı once defansıf açıp ayıyı yollar ardından ayı kanatma atarak sıfacının kudretını tuketır ve ayı sıfacıya pençelerını geçırır sonra savaşçı ofansıfe geçer agır sert bütün gücüyle abanır ayının verdıgı kanatmanın hasarı + ıyıleştırme kotuleştırmesı+savascının normal vurusu + agır + sert vuruşu şıfacıyı ezip geçıyor zırhı 70 bıle olsa şifacı 50 kudretle can basamadna geberıp gıdıcek
Ayı ve Kangal Sonuç
Ayı ve Kangal Sonuç
KÖYDE EŞŞEGE KARIKOYDE FENERE BINILIR
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Ayı ve Kangal Sonuç
Harika açıklamışsın :lol: .
Bu kadar net açıklanamazdı.SIRRI yazdı: geberıp gıdıcek
EARTH
DisToRtioN
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
SIRRI yazdı:Arkdaşlar bızım sunucuda bir şifacı ıle bir savaşçı arkdasımız Ayı Ile Kangalı vs attırdılar ve ayı resmen kangalı küçük gibi ezdi geçti ayı bır kanatma ve verdıgı hasar ıle kangalın canını okudu gozcuyu soylememe bıle gerek yok kangal alıyor zaten teslayı..Ayrıca ayının kanatmazsı 60 sn suruyor ve buyucu kanatmayı yerse savaşçı çifte ıle rahatlıkla kesebılır şu saatten ıtıbaren savaşçı buyucuden bıraz daha ustun buyucu yıne savaşçıyı bazı durumlarda alabılır ama bir şifacının savaşçıya karşı şansı Milyarda/0 şimdi vs şifacı vs savaşçıyı açıklıyorum
Savaşçı once defansıf açıp ayıyı yollar ardından ayı kanatma atarak sıfacının kudretını tuketır ve ayı sıfacıya pençelerını geçırır sonra savaşçı ofansıfe geçer agır sert bütün gücüyle abanır ayının verdıgı kanatmanın hasarı + ıyıleştırme kotuleştırmesı+savascının normal vurusu + agır + sert vuruşu şıfacıyı ezip geçıyor zırhı 70 bıle olsa şifacı 50 kudretle can basamadna geberıp gıdıcek
şifacıların büyü bozması kanatmaları bozuyor diye biliyorum yani bu yeteneği bozamıyor mu?
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı

birde şöyle düşün şifacı her kanatmayı bozarsa 5 kudreti gidicek.ayı da 2 3 sn arayla vuruyor sürekli kanatmayı bozucam can basıcam derken vuramaz bileturkoxHAMSTER yazdı:SIRRI yazdı:Arkdaşlar bızım sunucuda bir şifacı ıle bir savaşçı arkdasımız Ayı Ile Kangalı vs attırdılar ve ayı resmen kangalı küçük gibi ezdi geçti ayı bır kanatma ve verdıgı hasar ıle kangalın canını okudu gozcuyu soylememe bıle gerek yok kangal alıyor zaten teslayı..Ayrıca ayının kanatmazsı 60 sn suruyor ve buyucu kanatmayı yerse savaşçı çifte ıle rahatlıkla kesebılır şu saatten ıtıbaren savaşçı buyucuden bıraz daha ustun buyucu yıne savaşçıyı bazı durumlarda alabılır ama bir şifacının savaşçıya karşı şansı Milyarda/0 şimdi vs şifacı vs savaşçıyı açıklıyorum
şifacıların büyü bozması kanatmaları bozuyor diye biliyorum yani bu yeteneği bozamıyor mu?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
xSagopaKajmerx yazdı:birde şöyle düşün şifacı her kanatmayı bozarsa 5 kudreti gidicek.ayı da 2 3 sn arayla vuruyor sürekli kanatmayı bozucam can basıcam derken vuramaz bileturkoxHAMSTER yazdı:SIRRI yazdı:Arkdaşlar bızım sunucuda bir şifacı ıle bir savaşçı arkdasımız Ayı Ile Kangalı vs attırdılar ve ayı resmen kangalı küçük gibi ezdi geçti ayı bır kanatma ve verdıgı hasar ıle kangalın canını okudu gozcuyu soylememe bıle gerek yok kangal alıyor zaten teslayı..Ayrıca ayının kanatmazsı 60 sn suruyor ve buyucu kanatmayı yerse savaşçı çifte ıle rahatlıkla kesebılır şu saatten ıtıbaren savaşçı buyucuden bıraz daha ustun buyucu yıne savaşçıyı bazı durumlarda alabılır ama bir şifacının savaşçıya karşı şansı Milyarda/0 şimdi vs şifacı vs savaşçıyı açıklıyorum
düzenlemeye gider bi yani kanatma atması devamlı olmaz doğrusu bu bence yani 10-15 sn de bir kanatma atması lazım.dediğiniz gibi olursa şifacı kesemez zaten.