Sığınak yardım
Sığınak yardım
Beyler sığınak görevim var yardım edecekler klanlı klansız buraya yazsınlar lütfen gün ve saat verirseniz sevinirim
Cuma Cumartesi Pazar genelde sizleyim ama her gün olur lütfen yardımcı olmak isteyenler ilgilensin.
- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sığınak yardım
Bugsy yazdı:Beyler sığınak görevim var yardım edecekler klanlı klansız buraya yazsınlar lütfen gün ve saat verirseniz sevinirimCuma Cumartesi Pazar genelde sizleyim ama her gün olur lütfen yardımcı olmak isteyenler ilgilensin.
cuma günü sabah saat 05.00 da eminönü bayrakta ol .. sabah namazından sonra saldırıya geçicez :mrgreen:
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
O halde haydi eller havayafatihfenerkoliq yazdı:Bugsy yazdı:Beyler sığınak görevim var yardım edecekler klanlı klansız buraya yazsınlar lütfen gün ve saat verirseniz sevinirimCuma Cumartesi Pazar genelde sizleyim ama her gün olur lütfen yardımcı olmak isteyenler ilgilensin.
cuma günü sabah saat 05.00 da eminönü bayrakta ol .. sabah namazından sonra saldırıya geçicez :mrgreen:
188 odtuzzzz üçrockipsiz yazdı:O halde haydi eller havayafatihfenerkoliq yazdı:Bugsy yazdı:Beyler sığınak görevim var yardım edecekler klanlı klansız buraya yazsınlar lütfen gün ve saat verirseniz sevinirimCuma Cumartesi Pazar genelde sizleyim ama her gün olur lütfen yardımcı olmak isteyenler ilgilensin.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı
DUYGULANDIRCAKSINIZ LA BENİ :mrgreen: :roll: :mrgreen:Tokerx yazdı:188 odtuzzzz üçrockipsiz yazdı:O halde haydi eller havayafatihfenerkoliq yazdı:Bugsy yazdı:Beyler sığınak görevim var yardım edecekler klanlı klansız buraya yazsınlar lütfen gün ve saat verirseniz sevinirimCuma Cumartesi Pazar genelde sizleyim ama her gün olur lütfen yardımcı olmak isteyenler ilgilensin.
cuma günü sabah saat 05.00 da eminönü bayrakta ol .. sabah namazından sonra saldırıya geçicez :mrgreen:odtuz üç utduz üçç
ALASMANADIK ALLASMNADIK.
33 ÜN SONU
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
Cuma günü akşam 21.00 da kararlaşsak gönüller bir olsun 1.
He bu arada biraz önce oyundaydım arz oldum çünkü sıgınak onunde arzlar vardı yardım istedim ne cevap veren var ne gruba alan !
He bu arada biraz önce oyundaydım arz oldum çünkü sıgınak onunde arzlar vardı yardım istedim ne cevap veren var ne gruba alan !
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:rockipsiz yazdı:O halde haydi eller havayafatihfenerkoliq yazdı:Bugsy yazdı:Beyler sığınak görevim var yardım edecekler klanlı klansız buraya yazsınlar lütfen gün ve saat verirseniz sevinirimCuma Cumartesi Pazar genelde sizleyim ama her gün olur lütfen yardımcı olmak isteyenler ilgilensin.
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
fatihfenerkoliq yazdı:DUYGULANDIRCAKSINIZ LA BENİ :mrgreen: :roll: :mrgreen:Tokerx yazdı:188 odtuzzzz üçrockipsiz yazdı:O halde haydi eller havayafatihfenerkoliq yazdı:Bugsy yazdı:Beyler sığınak görevim var yardım edecekler klanlı klansız buraya yazsınlar lütfen gün ve saat verirseniz sevinirimCuma Cumartesi Pazar genelde sizleyim ama her gün olur lütfen yardımcı olmak isteyenler ilgilensin.
cuma günü sabah saat 05.00 da eminönü bayrakta ol .. sabah namazından sonra saldırıya geçicez :mrgreen:odtuz üç utduz üçç
ALASMANADIK ALLASMNADIK.
33 ÜN SONU
evet özletcek 33 reyiz kendini
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
Öyle demeyin kardeşi varTheanswer3 yazdı:fatihfenerkoliq yazdı:DUYGULANDIRCAKSINIZ LA BENİ :mrgreen: :roll: :mrgreen:Tokerx yazdı:188 odtuzzzz üçrockipsiz yazdı:O halde haydi eller havayafatihfenerkoliq yazdı:
ALASMANADIK ALLASMNADIK.
33 ÜN SONU

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı
[="Canceazi"]"Theanswer3"]fatihfenerkoliq yazdı:DUYGULANDIRCAKSINIZ LA BENİ :mrgreen: :roll: :mrgreen:Tokerx yazdı:188 odtuzzzz üçrockipsiz yazdı:O halde haydi eller havayafatihfenerkoliq yazdı:
ALASMANADIK ALLASMNADIK.
33 ÜN SONU
Öyle demeyin kardeşi varHem sesi de billur gibi ama bizim herifin yerini tutamaz ki
![]()
33 reyisssssssssss unutmayacağız senide.. :mrgreen:
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
TSKxSUBAY"s - KevınnasH