Selamun Aleyküm öncelikle
Teşkilat sunucusunda oynuyorum..hidra geldi geleli (kadım)1 kere ölMÜŞ başkada öldüren yok lodosları Arzları birleştirdik fakat sonuc aynı.Elinizde İmkan varsa bunun Gücünü Düşürün..Umuyorum ki benim gibi düşünenler Bana hak verecektir..
oyundaki bazı ASALAKLAR yüzünden de Kesilmiyor kimsenin Görevi olmuyor
"TEŞKİLAT"Sunucusunda kadım Hidra görevi olan ""EN FAZLA"" 20 Kişi Çıkar..
bu sabah gelen güncellemeyle artık imkansız gibi bişe oldu. dikkat dağıtmalar artık yaratığı durduramıyo. halbuki dikkat dağıtma ve savaş narasıyla çok kolay kesilirdi. dün kesseydik iyi olcaktı, kaçtı fırsat.
Bence Yeşil Hidranın güçlendirilmesi yerinde kullanılan bir hareket. Güçsüz olması İKV oyuncularını yeni sürümler beklenmesini neden olabilirdi .. Yerinde kullanılan çok güzel bir şey oldu Yeşil Hidranın Güçlendirilmesi...
Koşun zıplayın oynayın diye oyalanıcak birşeyler sunuyorlar siz engelleri kaldıralım diyorsunuz. İlk zaman solucan da kesilmiyordu. İfliste öyle hatta philatos bile. Sonra çocuk oyuncağı olur. Keyfini çıkarın.
BENCE GAYET NORMAL EĞER GÖREVİ OLAN KADİM HİDRA GÖREVİ 20 KİŞİ YOKSA BU İNSANLARIN BENCİLLİĞİNDEN ANKA SUNUCUSUNA BAKIN KAÇ KİŞİ KESMİŞ
2 GRUBU AYNI ANDA BULMAK BİLE SORUN OLAN BİR SUNUCU
What Makes You Different andBeauruful is Your Speciality SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
withoutlove yazdı:BENCE GAYET NORMAL EĞER GÖREVİ OLAN KADİM HİDRA GÖREVİ 20 KİŞİ YOKSA BU İNSANLARIN BENCİLLİĞİNDEN ANKA SUNUCUSUNA BAKIN KAÇ KİŞİ KESMİŞ
2 GRUBU AYNI ANDA BULMAK BİLE SORUN OLAN BİR SUNUCU
İyide kardeş ben ankada oynayanları anlamıyorum ne gereği varki tek başına oynamanın