Yok ArTıK!
Yok ArTıK!
Çoğunuzun bildiği yeni hayvanlar geldi ve ayı gibi bir yardımcı geliyor diyorlar.Bence yanılıyorlar! Videoyu izlerken hayvanın yanında adam olmadığını fark ettim.Bence yaratığa dönüşe bilces ki bu çoğu oyunda var.Öyle olursa eğlenceli olacağa benziyo
Delikanlı Pokemon toptan çıkmaz.
Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !
İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur...
Alayına Şifaaa!.....
Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !
İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur...
Alayına Şifaaa!.....
Re: Yok ArTıK!
yok daha neler adam hayvanı çağırıp kameranın görüş açısından çıkmıştır
ıkv de hayvana filan dönüşme oyun bünyesine hikayesine ters bence öyle birşey olmazz
ıkv de hayvana filan dönüşme oyun bünyesine hikayesine ters bence öyle birşey olmazz
Oyunda yanlış hatırlamıyorsam f7 tuşuna basıldığında karakter, silahı hariç oyuncuya gözükmüyor. Büyük ihtimal böyle çekmişlerdir videoyuda.

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
CoLDxoNe yazdı:Oyunda yanlış hatırlamıyorsam f7 tuşuna basıldığında karakter, silahı hariç oyuncuya gözükmüyor. Büyük ihtimal böyle çekmişlerdir videoyuda.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
F6TURKIYEIMPARATOR yazdı:CoLDxoNe yazdı:Oyunda yanlış hatırlamıyorsam f7 tuşuna basıldığında karakter, silahı hariç oyuncuya gözükmüyor. Büyük ihtimal böyle çekmişlerdir videoyuda.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐