karakter alım satımı kanunen yasaktır.böyle bir durumda ıkv oyununu ve yönetim mensuplarına dava açarak tazminat ve ceza isteğinde bulunabilirsiniz.
Böyle bir şey mümkün müdür?
Ben adalet meslek yüksek okulunda okuyorum.Ve kanun şudur:
Online oyunlarda,hesap alım satımı reel parayla yasaktır.Online oyun sorumluluları bu kanunu cigneyecek her türlü olaydan sorumludur.Ihtar olarak oyun kurucusuna yasal para cezası,2. Uyarıda kısa süreli oyuna erişim yasağı,3.uyarıda oyunu kapatma ve ağır para cezası ve kumar oynatma suçundanda hapis cezası sistemi uygulanır.ona göre yönetim ayağını denk al!
Arkadaşlar isteyen dava açar tazminatını alır.Savunma teziniz;
Üyeliğimin başlangıcından dava başlangıç süresine kadar;
Plus paket alarak,akçe alarak,e-pin şifresi ile isim değiştirme alarak oyuna reel para ile destekte bulundum.Ancak oyun içinde oyuncular tarafından reel para ile alınan oyun katagorileri sanal para ile satılmaktadır.Üye hesapları ve üyelere ait karakterlerde reel ve sanal para ile satılmaktadır.Sanal para kısmı siz hakimin mesuliyeti olmasa da reel para ile bir yasa dışı alışveriş söz konusudur.Ve yönetimin bu olaya karşı tedbiri düşüktür/yoktur.Yönetimin,benim vakit ve reel paramı tehlike konusu yapma olayından dolayı tazminat davası açmak istiyorum.
Bu kadar....
Reel parayla artık son
Re: Reel parayla artık son
Karakter alımı, satımı gibi eylemlerin yasak olduğu halihazırda Kullanıcı Sözleşmesinde de belirtilmektedir.Kurmay yazdı:karakter alım satımı kanunen yasaktır.böyle bir durumda ıkv oyununu ve yönetim mensuplarına dava açarak tazminat ve ceza isteğinde bulunabilirsiniz.
Her oyuncumuz oyunumuza üye olarak Kullanıcı Sözleşmesinin maddelerini kabul etmiş sayılır.
Sözleşmenin 1. Maddesinin 2. Paragrafının son cümlesinde de belirtildiği üzere;
"Sitelerimizi ve Oyunu kullanma hakkınızı ve bu amaçla size verilmiş şifreleri veya size tanınmış herhangi bir başka hakkı başkalarına devredemezsiniz."
Bilgilerinize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Ya şöyle düşürseniz?
Oyun içinde sohbet alanında yapılan reel para alış veriş sistemi ve bunu engellemeye yetmeyen ''Şikayet Et'' sistemi ve ayrıca resim gönderme ile herhangi bir işleme tabi tutulmamasını ön gören Sobee Şirketi mesuliyet kabul etmeme gibi bir durum söz konusu değildir.Kullanım koşullarını kabul etmek üyelerin isteğine bağlıdır ki bu zatihalinizde zorunludur.Lakin bu kullanım koşullarını kabul eden üyelerin ise uyarı/ceza almaları ve bunların yetersiz olduğunu düşündüğü halde tedbir artışı sağlanmaması Sobee Şirketini bilhassa tehlikeye ve önemli sorumluluğa tabi tutar.
Oyun içinde sohbet alanında yapılan reel para alış veriş sistemi ve bunu engellemeye yetmeyen ''Şikayet Et'' sistemi ve ayrıca resim gönderme ile herhangi bir işleme tabi tutulmamasını ön gören Sobee Şirketi mesuliyet kabul etmeme gibi bir durum söz konusu değildir.Kullanım koşullarını kabul etmek üyelerin isteğine bağlıdır ki bu zatihalinizde zorunludur.Lakin bu kullanım koşullarını kabul eden üyelerin ise uyarı/ceza almaları ve bunların yetersiz olduğunu düşündüğü halde tedbir artışı sağlanmaması Sobee Şirketini bilhassa tehlikeye ve önemli sorumluluğa tabi tutar.

- PROF
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunu oynayan herkes kullanım koşullarını kabul etmiş sayılır. Madem bu kadar bilgilisin niye dava açmıyorsun?Kurmay yazdı:Kullanım koşullarını kabul etmek üyelerin isteğine bağlıdır ki bu zatihalinizde zorunludur.
bir varmış bir yokmuşum
Kardeş oyunu yüklerken gelen şözleşmeyı dıkkatlı okumanı öneririm orda senın anlattıkların ile alaka konular mevcut.Yönetımın ticari amaçlı sattığı şeyleri oyun içersınde kötü amaçlı kullanım sobeyi mağdur konumuna getirir bu durumda konunun davacı tarafı sobe olur.Fakat bu kötü niyetı, oyun içersındekı bır ceza ile cezalandırmanın dışında kanuni bir yaptırıma gitmek Sobe'nın İSTEĞİNE BAĞLI bir durumdur.İsteğe bağlı şikayet hakkını kullanmamak sobeyi suçlu haksız konumuna getirmez birde şöle bir durum var bu tarz 700 bin civarında kullanıcıya hitap eden bir oyununun illakı Hukuki işlerini üstlenen hukuki konularda akıl ve yol yöntem gösteren Danışmanları mevcuttur bu işi sallambaç yapmazlar..
Redstrom
yahu çok saçmalıyorsunuz alan alınır kimsenin ruhu duymaz amam bazı enayielr burda konu açıyor kaşınıyor binevi karakter alcam diye alcaksan al seni kim durdurcak
bizlerin oyunu yüklerken kabul ettiğimiz gibi, yapımcılar veya şirketlerde sözleşmeler imzalar. ve çok büyük şirketler 50 avukatı olup çok iyi bi sözleşme yapmış olmasına rağmen maddi olmasada manevi tazminat davası kaybetmişlerdir. Dolayısıyla geçmişte kazanılmamış olması dava açıldığında kazanılmıycak demek değildir. İlkler olur ve emsal teşgil eder..... Yine dolayısıyla fazla gaflete düşmemek lazım ...Lathander yazdı:Karakter alımı, satımı gibi eylemlerin yasak olduğu halihazırda Kullanıcı Sözleşmesinde de belirtilmektedir.Kurmay yazdı:karakter alım satımı kanunen yasaktır.böyle bir durumda ıkv oyununu ve yönetim mensuplarına dava açarak tazminat ve ceza isteğinde bulunabilirsiniz.
Her oyuncumuz oyunumuza üye olarak Kullanıcı Sözleşmesinin maddelerini kabul etmiş sayılır.
Sözleşmenin 1. Maddesinin 2. Paragrafının son cümlesinde de belirtildiği üzere;
"Sitelerimizi ve Oyunu kullanma hakkınızı ve bu amaçla size verilmiş şifreleri veya size tanınmış herhangi bir başka hakkı başkalarına devredemezsiniz."
Bilgilerinize sunar, iyi eğlenceler dileriz.