Selamlar Arkadaslar
Öncelikle Velininde söyledigi gibi Erdi ve Atakani Yönetim kurulunda görmek istedigimiz icin Yönetime Davet ettik. Kendilerinin Loncaya simdiye kadar yaptiklari emekler icinde ayriyetten tesekkürlerimi sunarim. Ve bundan sonrada durmak yok cocuklar yola devam :arrow: Atakan Hayirli olsun abim.
Atamessi yazdı:
Cesurzade yazdı:İlk tebrik Benden olsun ...
Ati hayırlı olsun ashabı keyf'in
teşekkür ederim abi bu arada ali abi kendine dikkat öğrencilerin seni geçmesin
Demek beni gececeksin Bence sen saten Gecmisdin abicim. Biz Kocadik artik. Genclere Yol verme zamanimiz gelmisdi. Ama beni gecmekle is bitmiyo bunuda unutma. unutmaki hala senden daha iyi CK atiyorum. Tekrardan Hayirli olsun
Bu arada Conan dikkatli ol biraz kulagima bi kac söylenti geliyo hakkinda. Bu Aralar cok CIMLERE BASIYORMUSUN, basma CIMLERI EZIYORSUN yapma. :mrgreen: :mrgreen:
Börteçine loncası olarak hepinize esenlikler diliyorum, umarım tüm lonca üyeleriniz huzurlu, mutlu, birlik ve bereberlik içerisinde bol tebessümlü günler geçirirler, her şeyin gönlünüzce dileğiniz gibi olması temennesi ve bâki dostluk ile . . .
Çok teşekkürler ihsan kardeşim bizi dost bilen herkes bizim dostumuzdur saolasınız...
Börteçine loncası olarak hepinize esenlikler diliyorum, umarım tüm lonca üyeleriniz huzurlu, mutlu, birlik ve bereberlik içerisinde bol tebessümlü günler geçirirler, her şeyin gönlünüzce dileğiniz gibi olması temennesi ve bâki dostluk ile . . .
Güzel dilekleriniz icin tesekkürler sag olasin Kardesim. Size ve Loncanizdaki tüm dostlarimizada ayni sekilde güzel dileklerimizi sunariz. Hayirli Geceler Hepinize
Selam panterlerim
Atakan'cım öncelikle Asab-ı Kehf'in hayırlı olsun,senin adına çok sevindim.Gözümde canlandırıyorum da nasıl yakışmıştır şimdi sana.Bugün oyuna gel de bir foto alalım seninle yan yana
Conan çimlere basmaya devam ediyor,yok mu bunun bir çaresi :?: :mrgreen: :mrgreen:
Selamün aleyküm Anadolu panterleri.
NAsılsınız dostlar , hep iyi mutlu , sağlıklı ve başarılı olun dostlarım.
Sizleri ve diğer dostlarımı unutmayacağımı bilin lütfen , eskisi gib olmasa da esenleşmeye foruma geleceğim.
Esen kalın...