İsim değiştirme isteyenler..!
Re: İsim değiştirme isteyenler..!
bu ısım degıştırme hevesı nedır kımden kaçıyorsunuz ?
KÖYDE EŞŞEGE KARIKOYDE FENERE BINILIR
İlginiz için teşekkürler. Takipteyiz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Tam üstüne bastın kardeşim :roll:MeLankoLkBanyemS yazdı:(Burada da olmasın o kelime ? )Hayal yazdı: Burdada[/color](Yazıcam derken ? Yazacağım olmasın ?? )Hayal yazdı:Yazıcam;(Gelecek ise.)Hayal yazdı: gelicekse
Sanırım millete Türkçe yazmayı öğretmeye çalışmadan önce kendinin öğrenmesi gereken çok sayıda insan var
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
E yanibilall yazdı:Tam üstüne bastın kardeşim :roll:MeLankoLkBanyemS yazdı:(Burada da olmasın o kelime ? )Hayal yazdı: Burdada[/color](Yazıcam derken ? Yazacağım olmasın ?? )Hayal yazdı:Yazıcam;(Gelecek ise.)Hayal yazdı: gelicekse
Sanırım millete Türkçe yazmayı öğretmeye çalışmadan önce kendinin öğrenmesi gereken çok sayıda insan var
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bencede gelmeli ama 645 akçe gibi ucuz bir miktar vereceklerini sanmıyorum en az 1000 akçe ile ücretlendirilir bence
Ama fuarda 10 liraya hem isim değiştirme hem plus vermişlerdi belkide 10 liradan ucuz olur eminim ki herkes bunu umuyordur 
Lathander'in konuya yorum yaptığını görmek beni sevindirdi demekki dedikleri kadar foruma karşı ilgisiz değiller
İyi forumlar..
Lathander'in konuya yorum yaptığını görmek beni sevindirdi demekki dedikleri kadar foruma karşı ilgisiz değiller
İyi forumlar..
:lol: Haklısın ben hatalarımı kabul ediyorum ama ben orda yazıda %100 Türkçe kullanıyorum yada hata yapmadan yazıyorum dedinmiMeLankoLkBanyemS yazdı:(Burada da olmasın o kelime ? )Hayal yazdı: Burdada[/color](Yazıcam derken ? Yazacağım olmasın ?? )Hayal yazdı:Yazıcam;(Gelecek ise.)Hayal yazdı: gelicekse
Sadece Oyunda '' qadir '' - Behgbek '' vb... Nickler görmek istemediğimi Belirrtim :idea:
- Önce Konuyu Anla Sonra Benim Hatalarımı Göster :!:

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
karakter alım satımı kanunen yasaktır.böyle bir durumda ıkv oyununu ve yönetim mensuplarına dava açarak tazminat ve ceza isteğinde bulunabilirsiniz.Lathander yazdı:İlginiz için teşekkürler. Takipteyiz.
Böyle bir şey mümkün müdür?
Ben adalet meslek yüksek okulunda okuyorum.Ve kanun şudur:
Online oyunlarda,hesap alım satımı reel parayla yasaktır.Online oyun sorumluluları bu kanunu cigneyecek her türlü olaydan sorumludur.Ihtar olarak oyun kurucusuna yasal para cezası,2. Uyarıda kısa süreli oyuna erişim yasağı,3.uyarıda oyunu kapatma ve ağır para cezası ve kumar oynatma suçundanda hapis cezası sistemi uygulanır.ona göre yönetim ayağını denk al!
Arkadaşlar isteyen dava açar tazminatını alır.Savunma teziniz;
Üyeliğimin başlangıcından dava başlangıç süresine kadar;
Plus paket alarak,akçe alarak,e-pin şifresi ile isim değiştirme alarak oyuna reel para ile destekte bulundum.Ancak oyun içinde oyuncular tarafından reel para ile alınan oyun katagorileri sanal para ile satılmaktadır.Üye hesapları ve üyelere ait karakterlerde reel ve sanal para ile satılmaktadır.Sanal para kısmı siz hakimin mesuliyeti olmasa da reel para ile bir yasa dışı alışveriş söz konusudur.Ve yönetimin bu olaya karşı tedbiri düşüktür/yoktur.Yönetimin,benim vakit ve reel paramı tehlike konusu yapma olayından dolayı tazminat davası açmak istiyorum.
Bu kadar....

Kardeşim git nereye davanı açarsan aç sadece bu oyunda reel para ile silah yükseltme vb gibi itemler sadece bu oyunda satılmıyor.Böyle birşey olsa en başta türkiyede en çok oynanan oyun olarak m2 olurdu.Git nereye davanı açarsan aç zaten böyle bişi yasal olmasa adamlar dükkan diye plus diye bişi açmazlardı.Sanada bu oyunu zorla oynatan yok :evil:Kurmay yazdı:karakter alım satımı kanunen yasaktır.böyle bir durumda ıkv oyununu ve yönetim mensuplarına dava açarak tazminat ve ceza isteğinde bulunabilirsiniz.Lathander yazdı:İlginiz için teşekkürler. Takipteyiz.
Böyle bir şey mümkün müdür?
Ben adalet meslek yüksek okulunda okuyorum.Ve kanun şudur:
Online oyunlarda,hesap alım satımı reel parayla yasaktır.Online oyun sorumluluları bu kanunu cigneyecek her türlü olaydan sorumludur.Ihtar olarak oyun kurucusuna yasal para cezası,2. Uyarıda kısa süreli oyuna erişim yasağı,3.uyarıda oyunu kapatma ve ağır para cezası ve kumar oynatma suçundanda hapis cezası sistemi uygulanır.ona göre yönetim ayağını denk al!
Arkadaşlar isteyen dava açar tazminatını alır.Savunma teziniz;
Üyeliğimin başlangıcından dava başlangıç süresine kadar;
Plus paket alarak,akçe alarak,e-pin şifresi ile isim değiştirme alarak oyuna reel para ile destekte bulundum.Ancak oyun içinde oyuncular tarafından reel para ile alınan oyun katagorileri sanal para ile satılmaktadır.Üye hesapları ve üyelere ait karakterlerde reel ve sanal para ile satılmaktadır.Sanal para kısmı siz hakimin mesuliyeti olmasa da reel para ile bir yasa dışı alışveriş söz konusudur.Ve yönetimin bu olaya karşı tedbiri düşüktür/yoktur.Yönetimin,benim vakit ve reel paramı tehlike konusu yapma olayından dolayı tazminat davası açmak istiyorum.
Bu kadar....
senin kafan mi güzel he.oyuncular arası reel para ile satılması yasak diyorum.

Kanıtın varsa git şikayet et seni engelleyen yok :lol: