Ben Yaklasık 3 gun once carımı geri aLma talebi gondermistim simdi carım geLdi ama ne yazikki soyuluk silinmişti fundi yüzük kolye ibni cev mor pant fln yok
Nadide ve saheserlerimi geriye aLmak icin ne yapmam gerekiyor Lütfen bi yardım edermisiniz ?
ve Carım geLdiği icin Teşekkür Ediyorum...
Gm veya Forum Yetkilisi İCERİ LÜTFEN !
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Gm veya Forum Yetkilisi İCERİ LÜTFEN !
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gm veya Forum Yetkilisi İCERİ LÜTFEN !
Daha doğrusu Carım Calınmıstı ve icindeki nadideler İsportacıya veya Halimeye SatıLmıştı Ben saatini ve Gününü bLmiyorum tam olarak ne yapmalıyım ?
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
Re: Gm veya Forum Yetkilisi İCERİ LÜTFEN !
Merhaba,
Sıkıntınız hakkında, www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden destek ve bilgi alabilirsiniz. İKV Resmi Forumları dahilinde bu gibi konulara destek verilememektedir.
Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Sıkıntınız hakkında, www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden destek ve bilgi alabilirsiniz. İKV Resmi Forumları dahilinde bu gibi konulara destek verilememektedir.
Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)