ARKaDasLaR ÜyeLiGim OLan TTneT HeSaBımDan Oyuna GiRiORum. FaKaT SaaTLeRDiR: PLus PaKeTim İPTaL .,
TTneTTen FaTuRa ÜzeRinDen İsLeniOR PLusum Ama Gecen SeFeRKi GiBi Gene Bu SoRunu YasıORum..
Bu SoRunLaRa ALısTım SaHsen Bu NasıL BiR HizmeT NasıL BiR Düzen Bu Die YaRGıLamicam.
Ama İyice AnoRmaLLasan Bi DuRumDa Şu...; TTneT OLmasına RaGmen ÖLüp KaLKma / ÖRs / 6 Bin PaRa İLe İsLeniOR. HayReT ETTİm. KenDine Has ÖzeLLiGiDe KaLKmısmı BiLmiORum. Ama ARTIK İyice BunaLDım, Bu SoRunLaRDan..
BiRaz OLsun KaFa DaGıTmaya GiRiORum Bu Oyuna Ama PismanLıKLa KaLıORum. KaFa DaRmaDaGınıK HaaL ALıOR..
BiLGisi OLan Bu SoRunumu Bi AyDınLaTıRSa Memnun OLuRum ..!
İyi FoRumLaR..!
"AciL" TTneT'Den PLusu OLan VaRmı ..?
"AciL" TTneT'Den PLusu OLan VaRmı ..?
{EVİNADILEMIN} ı>v^v<ı {EviNA}
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
Re: "AciL" TTneT'Den PLusu OLan VaRmı ..?
OFFF OFFFF ÜzeRinDen Tam 2 Gün GecTi HaLen PLus 'um KaPaLı TTneTTenDe YaRaRLanamıORum.
TTneTi ARADIM Gene Bisi CıKmaDı YeTeR YaF NeDiR Bu SansızLıGım Yaw
Konu ile ilgili bilgiye aşagıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Yalcinbey
viewtopic.php?f=46&t=59007
TTneTi ARADIM Gene Bisi CıKmaDı YeTeR YaF NeDiR Bu SansızLıGım Yaw
Konu ile ilgili bilgiye aşagıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Yalcinbey
viewtopic.php?f=46&t=59007
{EVİNADILEMIN} ı>v^v<ı {EviNA}
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx