Sürekli Giriyorum ama Düşmüyor Diyenler İçeri...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Sürekli Giriyorum ama Düşmüyor Diyenler İçeri...

Mesaj gönderen SHooT »

Arkadaşlar benim bu konuda bi önerim olacak bunu desteğede yollayacam forumda tüm sunucularda ve genel etkileşimdede paylaşacam işte önerim;

Madalyaları 5 e ayıralım hepsinin altında farklı bi renk olsun hani saf madenlerin altında açık mavi bi renk olurya onun gibi şimdi toplam 5 boss var; Düşünen Adam, Motor, Kenan, Cent, Junon her birinden farklı şekilde madalya düşsün ve her madalya kendine ait bosstan düşecek item şansını yüzde 1 arttırsın ve madalyalar asla satılamasın nadide eşyalar gibi böylelikle en kötü ihtimal o bossa ait madalyanız 100ü bulduğunda iteminiz düşsün tabi her item düştüğünde ve biz aldığımnızda madalyalar sıfırlansın tabi şuda var mesela 70 madalya biriktirmişim junondan cevriye cevriye yüzük düştü bu yüzden sıfırlaanmasını istemem yada aynı zırh bidaha düşerse sıfırlanmasını istemem dolayısıyla item yerde kaldıkça madalyalar sıfırlanmayacak çantamıza çekince sıfırlanacak. Böylece fazla girip emek harcayanların düşürme olasılığı yükselecektir ve madalyaların bi anlamı olacaktır. Ayrıca kimse durumundan şikayet etmeyecek öldürdüğü her yaratık için emeğinin karşılığını almış olacaktır....

Yorumlarınızı bekliyorum tabi ki bende bi insanım yazdıklarımda hata olabilir eleştirilerinize açığım hertürlü düzenleme olabilir yanlış düşündüğüm yanlar varsa beraberce düzeltiriz

İyi Forumlar!...
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: <Never Walk Alone>

Re: Sürekli Giriyorum ama Düşmüyor Diyenler İçeri...

Mesaj gönderen ErNeSTo »

Güzel bir fikir ama cevriye cevriye yüzükte bir nadide dir. O yüzden sıfırlanmama gibi birşey yanlış bence o zaman kimse kabul etmez zırh düşürene kadar madalyalar para eder ve herkeste bir zırh görürsün :) ama güzel bir fikir ama düşecek her nadide veya şaheserde sıfırlanması daha iyi olur ve alışverişe nadideler gibi konulmaması iyi olabilir.
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

hocam kolaymı allah aşkına 100 kere junon kesmek yani herkes 100 kere junon kesebiliyorsa bırak herkeste de zırh olsun yani:) en azından ilk defa kesene düşmesinden iyidir.
Herakleitos
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Herakleitos »

Ben Sonuna kadar arkandayım . Düşündügün şey cokk mantıklı tüm meran karşı cıksın sana ben arkandayım birader .
Şu karşı cıkacaklar vardır biliyorum ama ben bi ışık kolye için 100 ü gecti kenan kesiyorum kasamda kenandan düşen herşeyden 2 set oldu ışık yok .2 set yaptıgım şeyden tekrar cıkınca almıyorum bile kimi ışık kolye için ugraşır ışık kolye gördügüm zaman cantada sölemedigim laf kalmıyor artık .

KARDEŞ KISACASI SEN YOLLA BEN 100 DEFA DAHA KENAN KESMEYE RAZIYIM SONUNA KADAR ARKANDAYIM.
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

Valla dostum gönderdim verdikleri yanıt ortada sizde bu konuda msj atarsanız en azından koyp. yapıştır yapıp daha etkili olabilir benim hiçbi eksiğim yok nucleus setim var alternator zırhıda nucleus düşürmek için düşürecektim bikereden nucleus düştü :) ama tek girişte düşürüp aylarca emeği boşa gidenleri görünce böyle bi fikir aklıma geldi ...

Talep Tarihi : 07.04.2011 01:35:17

Bildirim Tipi : Öneri

Sunucu : Meran

Üyelik Tipi : Sobee

Karakter Adı : YALNIZADAM

Yanıt :
Merhaba,

Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.

İyi eğlenceler.

Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.

Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.

IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com

Talebiniz :

Bildiğiniz gibi bi çok arkadaşımız defalarca gurup bölgelerine girmesine rağmen istedikleri eşyayı düşüremezken ilk defa yada bi kaç defa giren kişiler düşürebiliyor evet haklısınız bu bi şans işi ama hiç adil değil ve çok tepki almanıza neden oluyor ikv ekibi olarak benim bu konuda bi önerim olacak; Madalyaları 5 e ayıralım hepsinin altında farklı bi renk olsun hani saf madenlerin altında açık mavi bi renk olurya onun gibi şimdi toplam 5 boss var; Düşünen Adam, Motor, Kenan, Cent, Junon her birinden farklı şekilde madalya düşsün ve her madalya kendine ait bosstan düşecek item şansını yüzde 1 arttırsın ve madalyalar asla satılamasın nadide eşyalar gibi böylelikle en kötü ihtimal o bossa ait madalyanız 100ü bulduğunda iteminiz düşsün tabi her item düştüğünde ve biz aldığımnızda madalyalar sıfırlansın.Mesela 70 madalya biriktirmişim junondan cevriye cevriye yüzük düştü bu yüzden sıfırlanmasını istemem yada aynı zırh bidaha düşerse sıfırlanmasını istemem dolayısıyla item yerde kaldıkça madalyalar sıfırlanmayacak çantamıza çekince sıfırlanacak. Böylece fazla girip emek harcayanların düşürme olasılığı yükselecektir ve madalyaların bi anlamı olacaktır. Ayrıca kimse durumundan şikayet etmeyecek öldürdüğü her yaratık için emeğinin karşılığını almış olacaktır.... Saygılarımla...

“Genel Sohbet” sayfasına dön