Nedir bu menekşelerin hali!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Nedir bu menekşelerin hali!!!!

Mesaj gönderen halilumit »

yamgur yazdı:Arkadaşlar burda herkez sunuculardaki menekşe fiyatlarını yazmış bence fikir belirtip düşüncelerimizi yazsak daha iyi olur. Benim fikrimse 3 sınıf madenlerin cıkma oranı biraz daha yükseltilebilir .
Çok doğru bir konuya değinmişşin bu çılgınlığı önlemek için menekşe elmasın çıkma olasılığını artırmak gerekiyor nedir bu ya madende sabahlayıp kafayımı yememiz lazım illa
HeliN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeliN »

halilumit yazdı:
yamgur yazdı:Arkadaşlar burda herkez sunuculardaki menekşe fiyatlarını yazmış bence fikir belirtip düşüncelerimizi yazsak daha iyi olur. Benim fikrimse 3 sınıf madenlerin cıkma oranı biraz daha yükseltilebilir .
Çok doğru bir konuya değinmişşin bu çılgınlığı önlemek için menekşe elmasın çıkma olasılığını artırmak gerekiyor nedir bu ya madende sabahlayıp kafayımı yememiz lazım illa
:idea: :arrow:
Resim
Kullanıcı avatarı
Toxit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Toxit »

59 veya ondan sonraki seviyelerde madalya fiyatlarında artıs bekliorum=)
Kullanıcı avatarı
starMad
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen starMad »

Toxit yazdı:59 veya ondan sonraki seviyelerde madalya fiyatlarında artıs bekliorum=)
Sende Madalya Stoklayanlardanmısın :D bi Ara Herkes :D Çemberlitaşa madalya ile giriliyor demişlerdi :D :D :D
HeliN yazdı:
halilumit yazdı:
:idea: :arrow:
Madenlerin Sayısı Kalıp Süresi Biraz Daha Kısaltılsa Hiç Fena Olmaz...
Altefdört
Kullanıcı avatarı
Toxit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Toxit »

starMad yazdı:
Toxit yazdı:59 veya ondan sonraki seviyelerde madalya fiyatlarında artıs bekliorum=)
Sende Madalya Stoklayanlardanmısın :D bi Ara Herkes :D Çemberlitaşa madalya ile giriliyor demişlerdi :D :D :D

evet halada devam ediyorum =)
Kullanıcı avatarı
sondurockx1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen sondurockx1 »

sadece menekşe yüksek...bunun fiyatımım düşmesini sağlamak için toplu degişiklik dil elmas madeni sayısı artirılsa yetr.bölece piyasada eşitlenir.ama bn şikayetci dilm şansla 2 günde 6 menekşe çektim.hiç sorununm yok :D
büyücü:MeGaxSonduROCK
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen halilumit »

sondurockx1 yazdı:sadece menekşe yüksek...bunun fiyatımım düşmesini sağlamak için toplu degişiklik dil elmas madeni sayısı artirılsa yetr.bölece piyasada eşitlenir.
mantıklı sadece menekşe elmas yüksek fiyatta menekşe elmasta ucuzalarsa fiyatlar çok dengeli bir hale gecelektir
Kullanıcı avatarı
xrtoo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xrtoo »

acıkcası ben alayamıyorum ya aylardır menekse bulamadıgım ıcın param var ha yanlıs anlamayın ama parasıyla bıle bulamıosun ceksen 1 senede anca cekersın bu menekseyı anlamadıgım sey se ben ejderı uretsem plus alcam hatta sılah yukseltme alıcam daha cok oyuna gırıcem belkı oyunu bırakmayıp devam edıcem ama bunu gorduklerı halde su madenlere bı care bulamadılar ya akıllarına sasıyorum dogrusu.ıkv kendısı satsa 50 ıkv parasına gıdıp alıcam agop tan 50 tl ye epınını satsa onuda alıcam ama nedır bu ılla oyundan sogutma cabaları anlamıs degılım....
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın

Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön