Ciddisinmi? Rüya görmüş olabilirsin , 6bin görürsen seviniyorsunfenomen yazdı:7 bınden fazla vurursun denedım 10k nın ustune kadar cıkıyormelodrama44 yazdı:ÜArünüz full bilge cevriye olsa direnç atıp konstrasyon açıp bir savaşçıya vursanız en fazla 7 bin vurursunuz.xDESTANBEYx yazdı:Klana girecekseniz buzcu olun kasacaksanızda buzcu olun full bilge kağan cevriye bir takımla bir büyücü bir savaşçıya kaç vurur tahmin edebilirmisiniz.. Direk öldürebilir... Aynı şekilde yaratıklar içinde geçerlidir. Konsantrasyon ada 15 puan verin konsantrasyon açıp savaşçıya bu şekilde vurursanız garanti kritik olur ve garanti 10 binin üzerinde olur...
Buz şarjlı gözlükte cabası...
ve ustun cevrıye olmasada krtık vuruyor
ÖNERİ
Re: ÖNERİ
ıstersen dene ustunu bılge dız dırenc at kons ac buyuk ıhtımal krtık vururCeviz yazdı:Ciddisinmi? Rüya görmüş olabilirsin , 6bin görürsen seviniyorsunfenomen yazdı:7 bınden fazla vurursun denedım 10k nın ustune kadar cıkıyormelodrama44 yazdı:ÜArünüz full bilge cevriye olsa direnç atıp konstrasyon açıp bir savaşçıya vursanız en fazla 7 bin vurursunuz.xDESTANBEYx yazdı:Klana girecekseniz buzcu olun kasacaksanızda buzcu olun full bilge kağan cevriye bir takımla bir büyücü bir savaşçıya kaç vurur tahmin edebilirmisiniz.. Direk öldürebilir... Aynı şekilde yaratıklar içinde geçerlidir. Konsantrasyon ada 15 puan verin konsantrasyon açıp savaşçıya bu şekilde vurursanız garanti kritik olur ve garanti 10 binin üzerinde olur...
Buz şarjlı gözlükte cabası...
ve ustun cevrıye olmasada krtık vuruyor
konsantrasyon zaten verılen hasarı yukseltır baya vurursun
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- melih1245
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ben Full Bilğe Değilken Konsantrasyon 15 Direnç Kırma 15 Buz/Bilgi15 Yapmıştım Kritk Denemek İçin YakLaşk 7Bin Civarında Vurmuştum Ama Foto aLamadım İnanmıyanLar Varsa Tekrar YapabiLirim 7Binide Geçicegime İNanıyorum ...
««««« Beyazölümx »»»»
«««««« Kratosx »»»»»»»»
««««««« Aresx »»»»»»»

«««««« Kratosx »»»»»»»»
««««««« Aresx »»»»»»»

- xxxyusufxxx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
BİLGE CEVRİYE BULMAK KOLAY DEĞİL HER YİĞİDİN HARCIDA DEĞİLDİR..AMA DEDİĞİN GİBİ OLSA SÜPER OLUR