••• VzLnoSx Loncası Kuruluyor •••
Re: ••• VzLnoSx Loncası Kuruluyor •••
hayırlı oLsun *
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Sağolasın Dostum .
- "Uyusun dα büyüsün" ninnileriyle büyüyen insαnlık ! Uyudun, büyüdün. Bi zαhmet uyαn αrtık !
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Hayırlı Olsun Mesajlarına Bakıyorumda ;
Hırsız NieTCzCThee Kendine Referans Olarak Gösterdiği xHANİBALx ( Lonca Başkanı ) CashofLowII Hepsi Hayırlı Olsun Demiş İlginç Doğrusu
Resim İsteyene Atarım
Beyazköşke Hayırlı Olucak Bir Hırsız Loncası Yoktur !
Hırsız NieTCzCThee Kendine Referans Olarak Gösterdiği xHANİBALx ( Lonca Başkanı ) CashofLowII Hepsi Hayırlı Olsun Demiş İlginç Doğrusu
Resim İsteyene Atarım

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Loncamıza İftira atmana gerek yok foto koy ben xHANNİBALx özgr abiye ve CaSfLoww çağlar abiye güvenrm onlardan asla böle birşey beklemeyemzsn. Niet isimli kullanıcı ne loncamızla ne de oyunda alakamz yok. Eğer Elimde FOTO var diyorsan koy Niet senden ne kadar çaldıysa x2 vereceğim...ChuckBartowsKi yazdı:Hayırlı Olsun Mesajlarına Bakıyorumda ;
Hırsız NieTCzCThee Kendine Referans Olarak Gösterdiği xHANİBALx ( Lonca Başkanı ) CashofLowII Hepsi Hayırlı Olsun Demiş İlginç Doğrusu![]()
Resim İsteyene Atarım![]()
••• anarKi ••• --> √
هاكان

Burda bir kişinin sözüne kanan kişiler cok ama böle iftiralara tokuz sana oyunda da dedm Niet isimli kişiyi tanımıyoruz. Kanıtın varsa koy foruma beyazköşk görsün !!! Ben xHANNİBALx ve CaSfLowwII e abilerme güveniyorum asla böle bişe yapmazlar... Adamn biri gelio forumda h.olsn diyor adamı bizim aramızdan sokuyorsunuz bu mu kanıtınız
biraz mantıklı düşünün yaa
••• anarKi ••• --> √
هاكان

Loncanız Köşke hayırlı olsun bu tarz girişimden sonra karşınıza engeller çıkacaktır elbette yukarıdaki kendini hamal sanan biri çıkmış saten
Kendini yaşça büyük gösteren yaptığı konuşmalarda ile kendi kendini aşşalayan dediklerini hayata geçirmeyen zavallılardan uzak durmanız dileği ile .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
Öncelikler Teşekür ederiz.FiaNNa yazdı:Loncanız Köşke hayırlı olsun bu tarz girişimden sonra karşınıza engeller çıkacaktır elbette yukarıdaki kendini hamal sanan biri çıkmış satenKendini yaşça büyük gösteren yaptığı konuşmalarda ile kendi kendini aşşalayan dediklerini hayata geçirmeyen zavallılardan uzak durmanız dileği ile .
Ben bunu en bastada söledm adamlara iftira atmaya hiç gerek yok ellerinde kanıtları varsa koyarlar sayfamıza eğer haklı ise ben ona ne isterse werrm zaten.Elbette oyunda en az 1 olmak şartıyla düşmanınız vardır bunlar bizi rahat bırakmayacak biliyoruz ama onlara karsı önlemimiz vardır.
Bizden Olanda Olmayanda Kardeşimizdir.
İyi Forumlar...
••• anarKi ••• --> √
هاكان

Teşekkür ederiz...FiaNNa yazdı:Loncanız Köşke hayırlı olsun bu tarz girişimden sonra karşınıza engeller çıkacaktır elbette yukarıdaki kendini hamal sanan biri çıkmış satenKendini yaşça büyük gösteren yaptığı konuşmalarda ile kendi kendini aşşalayan dediklerini hayata geçirmeyen zavallılardan uzak durmanız dileği ile .
zσяαвι
ιιχѕ¢яυƒƒуχιι
мєкαη 48
VzLnoSxHoLigaN ' 49 ' £ceL Getiren (^)
IIxScRuFFyxII ' 49 ' Ejder Asa
Aşk Bir Sabunsa Köpürt Beni '' PAKİZE ''
IIxScRuFFyxII ' 49 ' Ejder Asa
Aşk Bir Sabunsa Köpürt Beni '' PAKİZE ''
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
ne oluyor burda bende h.o dedim bendemi hırsızım kanıt bekliyorum kardeşim koyabiliyorsan koy koyamassın benle ilgili kanıtın yok neden hırsız deyilim azıcık insan olun be azıcıkhadi diyelim adamlardan biri veya bir kaçı hırsızlı kyapdı geçmişinde adam bu olayı unutup belki sıfırdan başlamak istiyor belki hırsızlık yapmadan alın teriyle oyun oynamak istiyor olamazmı illa ön yargılımı olacaksınız insanlara karşıChuckBartowsKi yazdı:Hayırlı Olsun Mesajlarına Bakıyorumda ;
Hırsız NieTCzCThee Kendine Referans Olarak Gösterdiği xHANİBALx ( Lonca Başkanı ) CashofLowII Hepsi Hayırlı Olsun Demiş İlginç Doğrusu![]()

- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
Tacsiz yazdı:ne oluyor burda bende h.o dedim bendemi hırsızım kanıt bekliyorum kardeşim koyabiliyorsan koy koyamassın benle ilgili kanıtın yok neden hırsız deyilim azıcık insan olun be azıcıkhadi diyelim adamlardan biri veya bir kaçı hırsızlı kyapdı geçmişinde adam bu olayı unutup belki sıfırdan başlamak istiyor belki hırsızlık yapmadan alın teriyle oyun oynamak istiyor olamazmı illa ön yargılımı olacaksınız insanlara karşıChuckBartowsKi yazdı:Hayırlı Olsun Mesajlarına Bakıyorumda ;
Beyazköşke Hayırlı Olucak Bir Hırsız Loncası Yoktur !![]()
Bak Kurtlar Vadisi Delikanlısı Sen Ve Yaşar Denen 2 Embesil Muhattabım Değilsiniz
Muhattabım Değilsin Yaşar Zorlama Kemik Atmıycam Sana

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN