Büyük heykel derken ? Çemberlitaş Sütunu'nu mu kastettin ?Tremexhaqan yazdı:Rescuer yazdı:Konumuza kattıkların için teşekkürler...Tremexhaqan yazdı:Arkadaşlar biliyorum çok geç ama bu konuya rastladım tesadüfen ve size birkaç açıklama getireyim..
1) Gaffar Bey %83 lük bir paydayla (ihtimalle) buz atıcak.Çünkü ikv posterinde elinde buz tutuyordu.
Gb Makina İse: Elektriğe Direnci Oldukça Fazla,Meteorit Zırhından Dolayı kendisini korumakta,Buz oku zaten işlemiyor geriye bir tek çember (kritiği özellikle) kalıyor.
Ayrıca bölge elektriğe dirençli olmakla birlikte çemberlitaş surlarının üstünde tesla küreleri bulunmakta.
Gücü: Tesla Küresi x3 (43%12+9)
Semiha Ateşe dirençlidir..Buz'a direnci azdır..
Bahsi geçen periyodik sesler Eminönü'nde tahta direklere bağlı megafonlardan çıkan sesler olmayabilir. NEDEN Mİ?Sonweda yazdı:ya tamam sana bişey demedim dememde bundan sonra) yazıda hem ses hemde sebebi açıklanmış zaten burnunun dibinde ama sen sıgınak megafon başka nerden sürekli tekrarlanan ses cıkıyor diye onu düşünüyon:))) tmm kardeş bişi yok
Çemberlitaş'ta bir takım çalışmalar yapıldığı söyleniyor. Bu çalışmalar tıpkı Domuzkent'te duyduğumuz sanayi sesleri gibi ses çıkartıyor olabilir. Çemberlitaş'ın Eminönü'ne olan mesafesini de düşünürsek çalışmaların sürdüğü saatlerde bazı sesler duyulması normal karşılanabilir. Bunun dışında megafondan duyduğumuz sesler İsmet Bey'e ait olabilir.
Öncelikle o sanayi sesleri mezbaha dan geliyor..
2)si periodik ses çemberlitaş (büyük) heykelindeki erg den kaynaklanıyor.Videoda o heykel gözüktüğünde radyo dalgasına benzer yüksek frekans ta bir ses geliyordu.
Çemberlitaş İncelemesi; 2 !
Re: Çemberlitaş İncelemesi; 2 !

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Rescuer yazdı:Büyük heykel derken ? Çemberlitaş Sütunu'nu mu kastettin ?Tremexhaqan yazdı:Rescuer yazdı:Konumuza kattıkların için teşekkürler...Tremexhaqan yazdı:Arkadaşlar biliyorum çok geç ama bu konuya rastladım tesadüfen ve size birkaç açıklama getireyim..
1) Gaffar Bey %83 lük bir paydayla (ihtimalle) buz atıcak.Çünkü ikv posterinde elinde buz tutuyordu.
Gb Makina İse: Elektriğe Direnci Oldukça Fazla,Meteorit Zırhından Dolayı kendisini korumakta,Buz oku zaten işlemiyor geriye bir tek çember (kritiği özellikle) kalıyor.
Ayrıca bölge elektriğe dirençli olmakla birlikte çemberlitaş surlarının üstünde tesla küreleri bulunmakta.
Gücü: Tesla Küresi x3 (43%12+9)
Semiha Ateşe dirençlidir..Buz'a direnci azdır..
Bahsi geçen periyodik sesler Eminönü'nde tahta direklere bağlı megafonlardan çıkan sesler olmayabilir. NEDEN Mİ?Sonweda yazdı:ya tamam sana bişey demedim dememde bundan sonra) yazıda hem ses hemde sebebi açıklanmış zaten burnunun dibinde ama sen sıgınak megafon başka nerden sürekli tekrarlanan ses cıkıyor diye onu düşünüyon:))) tmm kardeş bişi yok
Çemberlitaş'ta bir takım çalışmalar yapıldığı söyleniyor. Bu çalışmalar tıpkı Domuzkent'te duyduğumuz sanayi sesleri gibi ses çıkartıyor olabilir. Çemberlitaş'ın Eminönü'ne olan mesafesini de düşünürsek çalışmaların sürdüğü saatlerde bazı sesler duyulması normal karşılanabilir. Bunun dışında megafondan duyduğumuz sesler İsmet Bey'e ait olabilir.
Öncelikle o sanayi sesleri mezbaha dan geliyor..
2)si periodik ses çemberlitaş (büyük) heykelindeki erg den kaynaklanıyor.Videoda o heykel gözüktüğünde radyo dalgasına benzer yüksek frekans ta bir ses geliyordu.
evet ama şöyle bişi var videoda 1 büyük bi çemberlitaş sütunu bi tanede şehirde bi sütun var..Yani büyük sütun tarihi çemberlitaş sütun u diil o bölgede ruh taşı göreviyle kullanılan bi sütun
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Arkadaşlar faer'de böyle demiş.
bu resim çemberlitaşta gelecek bir yapı ve bende eminim ki bu yapının altındaki uzantı ifliss'in oradaki spektrumdur.

MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
- starMad
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Herkes İYi Güzel Büyücü ve Savaşçıların hangisi Ön Planda oldugunu tartışıyor peki ya Şifacılar ???? Bence Bu Bölgede Şifacılar diğelerinden Ayrı daha ön plandan olucak diyeceksinizki şifacılar zaten gerekli can basmak için ama şifacılar bu eklentide can basmak için değil ASİT atmak içinn ön planda olucak demir'e ne buz ne elektirik ne fiziksel ne ateş ASİTİN VERDİĞİ HASAR KADAR ÇOK HASAR VEREMEZ...
GBM serisinde en çok hasarı asit vericektir. (BU SÖYLEDİKLERİMDE YANILMA PAYIMDA VAR.) :!:
GBM serisinde en çok hasarı asit vericektir. (BU SÖYLEDİKLERİMDE YANILMA PAYIMDA VAR.) :!:
Altefdört
ONA BUZ ŞUNA ELEK. ŞUNA METEORİT İŞLEMİCEK DİYEN ARKADAŞLAR HEP ÇEMBER DİYOR KİTAPÇIĞA BAKIN ÇEMBER WS İÇİN NEDEN BURALARDA MAX LAR DÜŞÜNÜLMÜYOR VEYA SAVAŞÇI ELEMENTLERİ ?
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
bilinmez yazdı:ONA BUZ ŞUNA ELEK. ŞUNA METEORİT İŞLEMİCEK DİYEN ARKADAŞLAR HEP ÇEMBER DİYOR KİTAPÇIĞA BAKIN ÇEMBER WS İÇİN NEDEN BURALARDA MAX LAR DÜŞÜNÜLMÜYOR VEYA SAVAŞÇI ELEMENTLERİ ?
Dediğine kesinlikle katılmıyorum.Kitapçıkta WS ler için diyebilir peki bu bölgedeki yaratıkların ateş direnci düşükse napıcaksın?
"Herşeyi Kitaplarda Bulamazsın..Ta ki Tecrübe adında bir kitap bulana kadar"
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
o kitabın yazarı benimTremexhaqan yazdı:bilinmez yazdı:ONA BUZ ŞUNA ELEK. ŞUNA METEORİT İŞLEMİCEK DİYEN ARKADAŞLAR HEP ÇEMBER DİYOR KİTAPÇIĞA BAKIN ÇEMBER WS İÇİN NEDEN BURALARDA MAX LAR DÜŞÜNÜLMÜYOR VEYA SAVAŞÇI ELEMENTLERİ ?
Dediğine kesinlikle katılmıyorum.Kitapçıkta WS ler için diyebilir peki bu bölgedeki yaratıkların ateş direnci düşükse napıcaksın?
"Herşeyi Kitaplarda Bulamazsın..Ta ki Tecrübe adında bir kitap bulana kadar"

Arkadaşlar, datalara dayanarak onun direnci böyle, şunun direnci şöyle derseniz çok yanılırsınız. O dirençler, o seviyeler, o isimler daha çok kere değişecek ve en son halini siz güncelleme geldiğinde görebileceksiniz. Size bir örnek vereyim;
Grup Bölgeleri "Sığınaklar ve Migrat" gelmeden önce datalarda Kenan'ın karşısında 100 seviye yazıyordu, şimdi görüyoruz Kenan 100 seviye mi ?
Dirençler konusunda şuan söylenenlerin gerçek, kesin bir dayanağı olamaz !
Bazıları elinde kalan efsunaları satmak için bu işleyecek tarzında ufak yalanlar söyleyebilir, piyasa açısından veya bazıları bilmez, tahminine göre söyler böyle böyle der, ama kesinlikle ve kesinlikle hangi hasarın işleyeceğini şimdiden bulamazsınız. Şu da bir gerçektirki her ne kadar beğenilmese de diğer oyunlara oranla İKV'de ki sınıflar arası denge gayet yerinde ve güzel, kullanmasını bilene... Her bölge de sınıflar için en uygun şekilde, en dengeli şekilde tasarlanılmaya çalışılıyor. Sığınaklar'a savaşçı giremiyor deniyordu, max. 6 kişi olacak kuralı max. 3 kişi olacağa düşürüldü ve 1 savaşçı, 1 büyücü, 1 şifacının Kenan kestiği videolar paylaşılmaya başlandı, e ozaman bu Sığınak için de farklı taktikler geliştirilebilir, çok sayıda savaşçıyla girilebilirmiş demekki...
Çemberlitaş da bu şekilde olacaktır, karakterler arası ayrım olmaz !
Grup Bölgeleri "Sığınaklar ve Migrat" gelmeden önce datalarda Kenan'ın karşısında 100 seviye yazıyordu, şimdi görüyoruz Kenan 100 seviye mi ?
Bazıları elinde kalan efsunaları satmak için bu işleyecek tarzında ufak yalanlar söyleyebilir, piyasa açısından veya bazıları bilmez, tahminine göre söyler böyle böyle der, ama kesinlikle ve kesinlikle hangi hasarın işleyeceğini şimdiden bulamazsınız. Şu da bir gerçektirki her ne kadar beğenilmese de diğer oyunlara oranla İKV'de ki sınıflar arası denge gayet yerinde ve güzel, kullanmasını bilene... Her bölge de sınıflar için en uygun şekilde, en dengeli şekilde tasarlanılmaya çalışılıyor. Sığınaklar'a savaşçı giremiyor deniyordu, max. 6 kişi olacak kuralı max. 3 kişi olacağa düşürüldü ve 1 savaşçı, 1 büyücü, 1 şifacının Kenan kestiği videolar paylaşılmaya başlandı, e ozaman bu Sığınak için de farklı taktikler geliştirilebilir, çok sayıda savaşçıyla girilebilirmiş demekki...

Tılmesa
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
Rescuer yazdı:Arkadaşlar, datalara dayanarak onun direnci böyle, şunun direnci şöyle derseniz çok yanılırsınız. O dirençler, o seviyeler, o isimler daha çok kere değişecek ve en son halini siz güncelleme geldiğinde görebileceksiniz. Size bir örnek vereyim;
eğer ki göndermen bana ise...ben hiçbir şekilde data yayınlamam..Tecrübelerime,tarihçeye ve karakter analizlerine dayanırım..
Teşekkürler.
Yoo hayır, gönderme yapmadım, sadece izleyeceğiniz yolda size yardımcı olacak bir yazı. Bir öneri, sana değil üstüne alınanlara.Tremexhaqan yazdı:Rescuer yazdı:Arkadaşlar, datalara dayanarak onun direnci böyle, şunun direnci şöyle derseniz çok yanılırsınız. O dirençler, o seviyeler, o isimler daha çok kere değişecek ve en son halini siz güncelleme geldiğinde görebileceksiniz. Size bir örnek vereyim;
eğer ki göndermen bana ise...ben hiçbir şekilde data yayınlamam..Tecrübelerime,tarihçeye ve karakter analizlerine dayanırım..
Teşekkürler.

Tılmesa