SUNUCULAR ARASI geçiş !!
SUNUCULAR ARASI geçiş !!
1 karakteri yalnızca 1 defa geri dönüşü olmamak kaydı ile sunucular arası transfer sistemi gelseydi sizce nasıl olurdu fikirlerimizi iyi yada kötü yönde forum kurallarına uyarak saygı çerçevesinde yazalım
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: SUNUCULAR ARASI geçiş !!
Güzel öneri ancak her sunucudaki kasma koşulları farklı mesela Anka - Eminönü anlatabildiysem ne mutlu bana...
İyi Forumlar
İyi Forumlar
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Ne ankası yahu adamlar açtıkları sunucuyu unutmuş adam diyor bana oyuna gir ama plusun işlemeyecek anka diye sunucu açmış haberi yok. anka zeki oyuncuların olduğu bi sunucu ama açan adam yaptığı şeyi unutursa anlamı kalmaz. Dediğin şey gelir mi bilmem ama gelirse yeni açılacak bi sunucu bekler geldiği gün aktarırım çarlarımı.1 haftada 700 bin kp kasmışız ama 3 ayrı çara ayrı plus aldık.Dün ttnete bi girmedi aldığımız kp arttrıcı da sorun oldu %100 ex avantajı da hikaye oldu.Sonra her açtığım konuya aynı şeyi yapıştırıyolar.
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Furkan ankaya kastım yok
Madem kızdın şöyle diyim Eminönünde Ejder Asa üretmek ile Meran'da Ejder üretmek arasındaki fark 
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
SİZ ÇOK AKILLISINIZ GALİBA ÖRNEĞİN: EÖ DEN MENEKŞELERİ 1 M DEN ALIN 100-200 TANE BEYAZ KÖŞKE AKTAR ÇARINI 1 TANESINI 80 M SAT ?
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Afrodisyak yazdı:Furkan ankaya kastım yokMadem kızdın şöyle diyim Eminönünde Ejder Asa üretmek ile Meran'da Ejder üretmek arasındaki fark
yok sana demedim genel olarak söyledim
- OguzBsdmr
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
Fikir güzel ama gunumuz şartlarında saçma olurdu örnegin ben gider anka sunucusunun boslugundan yararlanarak madenlerımı cekerim şaheserimi uretırım sonrada oynadıgım sunucuya aktarırım dengesiz olur:)
DeaTHxFeVeR
sendeki bu zekayla ülkeye başbakan olmalısın eminim bu dediğini bi tek sen düşünüyosundur herkesde senin gibi yapıp gelip 1m den toplar ordada 80 den satar emin ol bunu bi tek sen düşündün şimdi ! bu öneriyi senin gibi sivriler çıkıpta saptrmasa şaşardım yazık ..9zaza yazdı:SİZ ÇOK AKILLISINIZ GALİBA ÖRNEĞİN: EÖ DEN MENEKŞELERİ 1 M DEN ALIN 100-200 TANE BEYAZ KÖŞKE AKTAR ÇARINI 1 TANESINI 80 M SAT ?
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe