Choosens Loncası

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Choosens Loncası

Mesaj gönderen SHooT »

Evet arkadaşlar ben Ellectro.Lodos oldugum gun Choosensx loncasına (sözde lonca tabi ) girmeye karar verdim. Bir çok tanımadıgım lodos bana hata yapma dedı ama napalım onune gecılmıyor bazı seylerın ..
O arkadasların gun gectıkce ne demek ıstedıklerını gayet anladım ve bugun patladım..
Ok yaydan çıktı dursun efendii ..

Bu lonca birbirlerini soyan yarısı trabzonlu akrabalar , diger yarısı aksaraylı arkadaşlardan olusuyor , aksaraylılar trabzonluları trabzonlular aksaraylıları bırbırlerını soyup duruyorlar kısaca :)

Kendilerinden her türlü hırsızlık , küfür , aşağılık haraketler zaten beklenıyor ve ben bunları bı kaç arkadaşa kanıtlamak ıstedım . .

Öncelikle en zengın biziz diyen Choosensx lerin 1 kaç milyon dilendikleri fotograflar ..

Resim

Resim

Sırada Şerruh la attıkları vs de yaptıkları düzenbazlık . .

Resim

Resim

Sonra ıtem bende kralız dıyen choosensx lerın benden ıtem dilenişi ( ortagım fadullah dan )..

Resim

Resim

Daha bıtmedı . . ChoosensxSaNSaR , TiLKi , SıRTLaN adlı karakterlerın benden akçe satın alıp borçlarını ödemeyip üstüne küfretmeleri . . .

Resim

Resim

Vee ChoosensxSamples in 100 milyonluk borcundan kalan 10 milyonu ben verdım sana yanlıs hatırlıyorsun deyıp yalan söylemesi ..

Resim

Inanın bana ve daha nıcelerııııı . . .Lonca arkadaslarına boyle yapan adam dıger ınsalara nasıl davranır tahmın edebılırsınız umarım ..

Choosens Loncasından cıkmıs bulunmaktayım . Selametle .
Kullanıcı avatarı
alicanowww
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Choosens Loncası

Mesaj gönderen alicanowww »

Choosensxler bide bana ws dıyorlar işte bu yusden atmıyorum sizle ws Butun meran bu fotoları görunce ne dıcekler cok merak edıyorum hahahahahahahahah Choosensx REzilliği Dİlenci Choosensler :D
ResimResimResimResim

Deathxmagnetic...Blackthrine...
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

alicanowww yazdı:Choosensxler bide bana ws dıyorlar işte bu yusden atmıyorum sizle ws Butun meran bu fotoları görunce ne dıcekler cok merak edıyorum hahahahahahahahah Choosensx REzilliği Dİlenci Choosensler :D

Haklısın kardeşim nasıl gırdım ben buraya kendımı nasıl burda buldum bılmıyorum ..
Kullanıcı avatarı
alicanowww
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen alicanowww »

Dicek birşey yok valla fotograflar herseyı anlatıyor geçmiş olsunmu desem Hayırlımı olsun bılemedım :D Senın için en iyisi bu
ResimResimResimResim

Deathxmagnetic...Blackthrine...
Kullanıcı avatarı
OguzBsdmr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen OguzBsdmr »

Choosenxlerde sende beş para etmessiniz benim gözümde.Waffen loncasından cıktıktan sonra çok dost kaybettin abdullah her şeyi kanıtlama çabasındasın anlamıyorm adam yaptıysa bile bunu foruma dökmenn amacı ne olabilirki kendi kendinizi rezil edıyorsunuz ne diyeyim.
DeaTHxFeVeR
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DeathLord »

Veni,vidi,vici... ;)

Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
OguzBsdmr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen OguzBsdmr »

DeathLord yazdı:Veni,vidi,vici... ;)

Veni,Vidi,dolandırıldım daha dogru olur:D
Choosenslar ne cvp verecekler acaba:)
DeaTHxFeVeR
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

Ah be apom hey gidi hey sana demiştim demeyeceğim. Zararın neresinden dönersen kardır. Evet çok sevdiğim (beni bir palyaço gibi eğlendiren) choosensx loncası ne halt ettiğiniz ortada hey gidi hey :D :D Aaa bakın choosensxkralın trilyonları vardı dimi niye hala item dileniyor bunlar :D :D Neyse Abdullah kardeşim sen kendinden taraf ol yeter. Ben bu oyunda çok şey gördüm ama bunlar kadar düzenbaz birilerini görmedim. He bu arada bu Aynadakiyalan yani pabucumun kralı Helper ile attığı vs den kaçma yolunu chembers tan öğrenmiş olmalı :D :D
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

alicanowww yazdı:Dicek birşey yok valla fotograflar herseyı anlatıyor geçmiş olsunmu desem Hayırlımı olsun bılemedım :D Senın için en iyisi bu

Saolasın inşallah hayırlı olur ..
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

DeathLord yazdı:Veni,vidi,vici... ;)

Aynen öyle ..
Kilitli