Dükkan'da İsim değiştirme kodu istiyoruz.
- CapeLxxintikam
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Dükkan'da İsim değiştirme kodu istiyoruz.
Artık dükkanda isim değiştirme koduda istiyoruz. Bu kadar zor bişeymi bu ya getirin artık bir çok kişinin işine yarıcak eminim.
GreGoRyxxİnTiKaM - ReaLove *** 
Re: Dükkan'da İsim değiştirme kodu istiyoruz.
İKV Dükkan'da şüphesiz en çok beklenen ürün "İsim Değiştirme Epini"
Dükkana gelecek ürünlerde, oyuncuların öneri ve isteklerini değerlendiriyolar. Bu kadar yoğun bir istekle istenen ürünün kısa zamanda dükkana geleceğini düşünüyorum, gelmesini bende çok istiyorum.
Dükkana gelecek ürünlerde, oyuncuların öneri ve isteklerini değerlendiriyolar. Bu kadar yoğun bir istekle istenen ürünün kısa zamanda dükkana geleceğini düşünüyorum, gelmesini bende çok istiyorum.
2009-2013
- CapeLxxintikam
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Konuya destek verelim arkadaşlar.
GreGoRyxxİnTiKaM - ReaLove *** 
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yöneticilerin de bu yönde mesajları var. Yakın zamanda gelebileceğini ben de düşünüyorum.JouRney yazdı:Bu kadar yoğun bir istekle istenen ürünün kısa zamanda dükkana geleceğini düşünüyorum, gelmesini bende çok istiyorum.
Yukarıdaki mesajlardaki gibi. İKV İsim Değiştirme Kodu'nu şu an için yalnızca KUTU'larda bulabilirsin.Oyun içi her hangi bir E-pin alım / satım'ı yasaklanmış durumda.İlgili açıklamayı yöneticiler yapmışlar.CapeLxxintikam yazdı:Artık dükkanda isim değiştirme koduda istiyoruz. Bu kadar zor bişeymi bu ya getirin artık bir çok kişinin işine yarıcak eminim.
- nanumeay
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Türk İntikam Tugayı
Kesinlikle isim değiştirme e-pini dükkanda satılmalı.En çok satan ürün olur satılırsa.Yok satılmayacaksa ille kutu ile alın denilecekse kutuları yaşadığımız yerde sorunsuzca bulalım bari.

- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
Anlamadığım şey de şu ya:MeLankoLkBanyemS yazdı:Yöneticilerin de bu yönde mesajları var. Yakın zamanda gelebileceğini ben de düşünüyorum.JouRney yazdı:Bu kadar yoğun bir istekle istenen ürünün kısa zamanda dükkana geleceğini düşünüyorum, gelmesini bende çok istiyorum.
Yukarıdaki mesajlardaki gibi. İKV İsim Değiştirme Kodu'nu şu an için yalnızca KUTU'larda bulabilirsin.Oyun içi her hangi bir E-pin alım / satım'ı yasaklanmış durumda.İlgili açıklamayı yöneticiler yapmışlar.CapeLxxintikam yazdı:Artık dükkanda isim değiştirme koduda istiyoruz. Bu kadar zor bişeymi bu ya getirin artık bir çok kişinin işine yarıcak eminim.
Adamlar yeni gözlükler, silah eklentileri, yeni yardımcılar getiriyorlar; yepyeni eklentiler kuruyorlar fakat bir isim değiştirme kodunu markete getiremiyorlar, bana çok enteresan geliyor doğrusu.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
MeLankoLkBanyemS yazdı:Yöneticilerin de bu yönde mesajları var. Yakın zamanda gelebileceğini ben de düşünüyorum.JouRney yazdı:Bu kadar yoğun bir istekle istenen ürünün kısa zamanda dükkana geleceğini düşünüyorum, gelmesini bende çok istiyorum.
Zamanındada fuar dısı hiçbir yerde satılmayacak deniliyordu. Ancak talep dogrultusunda yapıldı ?

Bence gelmesin Türkçe'mizi katletmek için gelicekse hiç gelmesin...! İsim değiştirme geldi hırsızlık arttı böyle iyi gidiyor bence :idea:
- TürhkBEBEq
- qaDiR Vb... isimler yakışmıyo bu Türk oyununa ama karakter sınırlaması olursa gelsin (WXQ)
Türkçe'miz Turhce Olmasın Arkadaşlar... :!:
- TürhkBEBEq
- qaDiR Vb... isimler yakışmıyo bu Türk oyununa ama karakter sınırlaması olursa gelsin (WXQ)

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
Hayal yazdı:Bence gelmesin Türkçe'mizi katletmek için gelicekse hiç gelmesin...! İsim değiştirme geldi hırsızlık arttı böyle iyi gidiyor bence :idea:
- TürhkBEBEq