Dükkan'da İsim değiştirme kodu istiyoruz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CapeLxxintikam
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Dükkan'da İsim değiştirme kodu istiyoruz.

Mesaj gönderen CapeLxxintikam »

Artık dükkanda isim değiştirme koduda istiyoruz. Bu kadar zor bişeymi bu ya getirin artık bir çok kişinin işine yarıcak eminim.
GreGoRyxxİnTiKaM - ReaLove *** <3
HeliN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Dükkan'da İsim değiştirme kodu istiyoruz.

Mesaj gönderen HeliN »

Evet illa kutu ile satılmasın...
Resim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

İKV Dükkan'da şüphesiz en çok beklenen ürün "İsim Değiştirme Epini"
Dükkana gelecek ürünlerde, oyuncuların öneri ve isteklerini değerlendiriyolar. Bu kadar yoğun bir istekle istenen ürünün kısa zamanda dükkana geleceğini düşünüyorum, gelmesini bende çok istiyorum.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
CapeLxxintikam
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen CapeLxxintikam »

Konuya destek verelim arkadaşlar.
GreGoRyxxİnTiKaM - ReaLove *** <3
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

JouRney yazdı:Bu kadar yoğun bir istekle istenen ürünün kısa zamanda dükkana geleceğini düşünüyorum, gelmesini bende çok istiyorum.
Yöneticilerin de bu yönde mesajları var. Yakın zamanda gelebileceğini ben de düşünüyorum.

CapeLxxintikam yazdı:Artık dükkanda isim değiştirme koduda istiyoruz. Bu kadar zor bişeymi bu ya getirin artık bir çok kişinin işine yarıcak eminim.
Yukarıdaki mesajlardaki gibi. İKV İsim Değiştirme Kodu'nu şu an için yalnızca KUTU'larda bulabilirsin.Oyun içi her hangi bir E-pin alım / satım'ı yasaklanmış durumda.İlgili açıklamayı yöneticiler yapmışlar.
Kullanıcı avatarı
nanumeay
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Türk İntikam Tugayı

Mesaj gönderen nanumeay »

Kesinlikle isim değiştirme e-pini dükkanda satılmalı.En çok satan ürün olur satılırsa.Yok satılmayacaksa ille kutu ile alın denilecekse kutuları yaşadığımız yerde sorunsuzca bulalım bari.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

MeLankoLkBanyemS yazdı:
JouRney yazdı:Bu kadar yoğun bir istekle istenen ürünün kısa zamanda dükkana geleceğini düşünüyorum, gelmesini bende çok istiyorum.
Yöneticilerin de bu yönde mesajları var. Yakın zamanda gelebileceğini ben de düşünüyorum.

CapeLxxintikam yazdı:Artık dükkanda isim değiştirme koduda istiyoruz. Bu kadar zor bişeymi bu ya getirin artık bir çok kişinin işine yarıcak eminim.
Yukarıdaki mesajlardaki gibi. İKV İsim Değiştirme Kodu'nu şu an için yalnızca KUTU'larda bulabilirsin.Oyun içi her hangi bir E-pin alım / satım'ı yasaklanmış durumda.İlgili açıklamayı yöneticiler yapmışlar.
Anlamadığım şey de şu ya:
Adamlar yeni gözlükler, silah eklentileri, yeni yardımcılar getiriyorlar; yepyeni eklentiler kuruyorlar fakat bir isim değiştirme kodunu markete getiremiyorlar, bana çok enteresan geliyor doğrusu. :)
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
HeliN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HeliN »

MeLankoLkBanyemS yazdı:

Zamanındada fuar dısı hiçbir yerde satılmayacak deniliyordu. Ancak talep dogrultusunda yapıldı ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Hayal
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Hayal »

Bence gelmesin Türkçe'mizi katletmek için gelicekse hiç gelmesin...! İsim değiştirme geldi hırsızlık arttı böyle iyi gidiyor bence :idea:

- TürhkBEBEq
- qaDiR Vb... isimler yakışmıyo bu Türk oyununa ama karakter sınırlaması olursa gelsin (WXQ) ;)

Türkçe'miz Turhce Olmasın Arkadaşlar... :!:
Resim

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

Resim

' Hayati '
Kullanıcı avatarı
Thune
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Thune »

Hayal yazdı:Bence gelmesin Türkçe'mizi katletmek için gelicekse hiç gelmesin...! İsim değiştirme geldi hırsızlık arttı böyle iyi gidiyor bence :idea:

- TürhkBEBEq
- qaDiR Vb... isimler yakışmıyo bu Türk oyununa ama karakter sınırlaması olursa gelsin (WXQ) ;)

Türkçe'miz Turhce Olmasın Arkadaşlar... :!:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön