PULUS ALAMIYORUMM...
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: PULUS ALAMIYORUMM...
bana foruma yaz dedıler + sen nerden cıkyın öle yürü bi git baska kapıya welet
İradeni de kullan o zaman.xsemih1059 yazdı:bana foruma yaz dedıler
Aklımdan geçenleri söylemek istemiyorum beni velet sanan kişi.xsemih1059 yazdı: + sen nerden cıkyın öle yürü bi git baska kapıya welet
Üslubunu düzeltirsin umarım.
Yardım isteyen efendi olur,dayılık taslayan ahmak olur.
"Everything starts in the head"

- GizemliCocuk
- İri Fare Avcısı
Herkez Mantıksız Cvp vermiş Ben sana YARDIMCI OLİM TURKCELL VODOFONE AVEA HANGİ TELEFONSAN ONU ARA MOBİL ÖDEMEYE ÜYE OL ÜYE OLURKEN PARA ALMIYORLAR SADECE ARADINDAN DOLAYI 40 KURUŞ ALIYOR.
onlar SOsyeteNİN CoCukLArı Biz WAroŞLaRın PİSkoPaTlaRı onlaR TakaR BEliNe KaLitE keMeR bİİz taKArıZ BeLimiZE 30'Luk DÖnER...!!!
-
- Salgın Koruyucusu
bana foruma yaz dedıler
-
- Salgın Koruyucusu
walla beyler gm ler kaybeder
30 tl ben dil m2 oynarım da ii en azından o oyunda carını satıp gercek para kazanıyon bos bı oyun dıl
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
Aman gelme sakıınnn adımını atayım dedim hemen metin 2 ye başka ikv diye bir oyun olmadığını hayal et sakın gelme zaten yeterince çocuk yetiyo oyuna sende gelme lütfen oyunda huzur olsunxsemih1059 yazdı:walla beyler gm ler kaybeder30 tl ben dil m2 oynarım da ii en azından o oyunda carını satıp gercek para kazanıyon bos bı oyun dıl
-
- Salgın Koruyucusu
ii ozman walla ben de bu oyunu bırakırım sankı cok ta fıfı bı kere ben dıl gm ler kaybeder ar ay 12 tl weryorum alah bılır yılda ne kadar para edıyo m2 oynarım da ii en asından o yunda bu oyun kadar bos dıl m2 oyunu gercek para yapa bılyon cok rahat bı sekılde
-
- Salgın Koruyucusu
Aman gelme sakıınnn adımını atayım dedim hemen metin 2 ye başka ikv diye bir oyun olmadığını hayal et sakın gelme zaten yeterince çocuk yetiyo oyuna sende gelme lütfen oyunda huzur olsun[/quote]
bı kere sını ilgilendırmez bana cocuk dıyorsun ama kendı koydugun ısme bak kralxhayalet bune saçma bi isim anca senin gibiweletlerden beklenılır
bı kere sını ilgilendırmez bana cocuk dıyorsun ama kendı koydugun ısme bak kralxhayalet bune saçma bi isim anca senin gibiweletlerden beklenılır
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
kardeş sen bırakırsan gmler batcan yaa :S her ay 12 tl kaybetcekler napıcaklar şimdi gitme lütfen :Sxsemih1059 yazdı:ii ozman walla ben de bu oyunu bırakırım sankı cok ta fıfı bı kere ben dıl gm ler kaybeder ar ay 12 tl weryorum alah bılır yılda ne kadar para edıyo m2 oynarım da ii en asından o yunda bu oyun kadar bos dıl m2 oyunu gercek para yapa bılyon cok rahat bı sekılde