M. A. Saygılı Modeli V2.0 [Hareket Hızı]: 2,400 125.000 KP
M2.5 Hedef Netleştiren [Saldırı]: 18,600 62.500 KP
M2.5 Ateş Şarjlı [Büyü Hasarı (Ateş)]: 101,000 93.750 KP
M2.5 Buz Şarjlı [Büyü Hasarı (Buz)]: 101,000 93.750 KP
M2.5 Elektrik Şarjlı [Büyü Hasarı (Elektrik)]: 101,000 93.750 KP
M2.5 Zehir Yoğunlaştıran [Büyü Hasarı (Zehir)]: 101,000 93.750 KP
M2.5 Asit Yoğunlaştıran [Büyü Hasarı (Asit)]: 101,000 93.750 KP
M2.5 Fiziksel Şarjlı [Büyü Hasarı (Fiziksel)]: 101,000 93.750 KP
M2.5 Şifa Yoğunlaştıran [İyileştirme Büyüleri]: 152,000 62.500 KP
M. A. Saygılı Modeli V2.0 bu nasıl bi gozluktur tam adı nedir ???
M. A. Saygılı Modeli V2.0 ?????
-
Doktordoctor
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Sancak
M. A. Saygılı Modeli V2.0 ?????
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: M. A. Saygılı Modeli V2.0 ?????
Kuklacı sunucusunda oynayan ancak kendilerini geçen yıl kaybettiğimiz saygı değer bir kardeşimizdir : Muhammed Alperen Saygılı (Khorne) adına yapılmış olan bir item.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bizim sunucuda gördüm az önce bir arkadaş onumu tam bilmiyorum ama mor olnaını galiba almış bide maraton giymiş bildiğiniz uçuyo büyücü bide gm lerin biraz daha yavaşı diyelim
- Esvedibihak
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Merhabalar,
Özelliklerinde de yazıldığı gibi hareket hızını arttıran bir gözlüktür. Maraton gözlüğün gelişmişi gibi de düşünebilirsiniz.
Özelliklerinde de yazıldığı gibi hareket hızını arttıran bir gözlüktür. Maraton gözlüğün gelişmişi gibi de düşünebilirsiniz.
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
ISTANBULFATIHI yazdı:Kuklacı sunucusunda oynayan ancak kendilerini geçen yıl kaybettiğimiz saygı değer bir kardeşimizdir : Muhammed Alperen Saygılı (Khorne) adına yapılmış olan bir item.
gerçekten onun adınamı yapıldı ??
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
Yok dalga geçiyor seninle. :roll:eseslisemi yazdı:ISTANBULFATIHI yazdı:Kuklacı sunucusunda oynayan ancak kendilerini geçen yıl kaybettiğimiz saygı değer bir kardeşimizdir : Muhammed Alperen Saygılı (Khorne) adına yapılmış olan bir item.
gerçekten onun adınamı yapıldı ??
PIRASASAPI
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Halit Girmenç'i örnek verebilirim.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Selam
Ben yıllar önce bu öneride bulunmuştum.Bulunmuştum çünkü şimdi olduğu gibi yeni gelen oyuncular meraklanıp sorsunlar bizlere kim bu SAYGILI diye bizde onlara İkv nin eski oyuncularından Alperen diyebilelim diye ve öylede oldu ve şimdi cevabını veriyorum,Alperen Kuklacı sunucusunda yaklaşık 2.5 yıl kadar oynamış ve geçen yıl kaybettiğimiz arkadaşımız.Yönetim bu arkadaşımızı ve benim yaptığım öneriyi 1 yıl geçmesine rağmen unutmadığı için çok çok teşekkür ediyorum ve bir kez daha ölen arkadşaımız Muhammed Alperen SAYGILI ya ALLLAH dan rahmet diliyorum.
İyi oyunlar..
Ben yıllar önce bu öneride bulunmuştum.Bulunmuştum çünkü şimdi olduğu gibi yeni gelen oyuncular meraklanıp sorsunlar bizlere kim bu SAYGILI diye bizde onlara İkv nin eski oyuncularından Alperen diyebilelim diye ve öylede oldu ve şimdi cevabını veriyorum,Alperen Kuklacı sunucusunda yaklaşık 2.5 yıl kadar oynamış ve geçen yıl kaybettiğimiz arkadaşımız.Yönetim bu arkadaşımızı ve benim yaptığım öneriyi 1 yıl geçmesine rağmen unutmadığı için çok çok teşekkür ediyorum ve bir kez daha ölen arkadşaımız Muhammed Alperen SAYGILI ya ALLLAH dan rahmet diliyorum.
İyi oyunlar..
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
-
IISehrazatII
- Cin Avcısı

Şahsen hayatını kaybeden arkadaşı real hayattan tanıyordum isminin o oldugunu ilk başta anlamamıştım sonra genel etkileşimde gördüm her neyse.. Halit Girmenç teşkilatın babası sayılabilecek doğan girmencin oğludur. Hayatını soba zehirlenmesinde kaybetmiştir. En büyük hayali olan mareşel rütbesi için bütün teşkilat karizmasını vermiş lodos çarı olan arza geçip kestirmiştir maraşel rütbe için gerekli olan rütbenin yarısı 1 hafta içinde oluşturulmuş sonra merhumun isteğinin gecikmemesi için sobee yönetimiyle iletişimee geçilmiş ve bir defaya mahsus (pumaa) karakterine mareşal rütbesi verilmiştir. krtik vuruş efsununa halit girmeçin ismi verildi daha sonra teşkilat toplanıp pumaa karakterine ecel getiren üretmiştir. Doğan girmenç teşkilattakilerin abisi kardeşi babası dır. Sobee yönetimine teşekkür ederizYaslikurt yazdı:Selam
İyi oyunlar..
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

- Lonca: byHMF
Evet, Doğrudur, ve kendisi çok iyi birisiydi.ISTANBULFATIHI yazdı:Kuklacı sunucusunda oynayan ancak kendilerini geçen yıl kaybettiğimiz saygı değer bir kardeşimizdir : Muhammed Alperen Saygılı (Khorne) adına yapılmış olan bir item.
Allah Rahmet Eğlesin