H.o artık seni kesçez ha napalım biz keseriz sorun degil yeterki yenilcek arz ve onları kullanan bi başı olsun o başıda alırız aşagı meranda olma önerini hiç hoş olmıycak çünki zamanxteam h.g dder ama çabuk yolllar ....ahahaha :twisted:
ÖLÜM YAKIN MERAN YILDIZI
ZAMANXTۮM
BU TEN SÖNMEDEN BİTMEZ BU HADİSE
SeRRuh yazdı:Hayırlı olsun mu denir Geçmiş olsun mu Seç beğen
bir tanesin murat hepsini beğendim :roll:
Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır
hayırlı olsun kardeşim ben ZamanxYİNGG ben ejderli çar alıcam vrmı bildigin soyuk olsun yeter sadece ejderi olsun soyuk olsun varsa bildiğin full mor şifa vereem fundi takılı ve elemnt savaşçı vercem Hayırlı olsun ozel mesaj gonder varsa kardeşim
Kobay yazdı:hayırlı olsun kardeşim ben ZamanxYİNGG ben ejderli çar alıcam vrmı bildigin soyuk olsun yeter sadece ejderi olsun soyuk olsun varsa bildiğin full mor şifa vereem fundi takılı ve elemnt savaşçı vercem Hayırlı olsun ozel mesaj gonder varsa kardeşim
üzgünüm çar alıp satmıyorum . . para ile işim sadece oyundaki alışverişde satılan şeyler . . :idea:
Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır
bak bakalım anan ne yazdı:
ölme . yaşa ve döndüğüm için tebrik et .. !!
Dönmekten kastın döneklikse Hoşgeldin Aramıza
dönmekten kastım oyuna dönmek . .
hanedanxultio çarına önceden mephistopheles(gökhan ) girerdi. artık çar bende bana bıraktı çarı oda adanalı hemşeriyiz hala görüşürüz.hanedanx ler iftira attı loncadan çar çıktı diye ve beni sevmiyorlar ondan iftira atmıştı hanedanxesen ^^. o büyümüş hala hırsız diyorlar inanmayın beni susturmaya çalışıp kıskanıyor birileri ..bu sözlerime atlarlarsa şaşmam zaten . . :roll: :roll: :roll: :geek: :ugeek: :idea: :arrow: